Ne csigázz már! Milyen nagy bejelentés volt a hétvégén? Hétfőn álljak be nyitáskor vételre ? :-) Nyugodtam leírhatod. Csak kettesben vagyunk ebben a totyikban :-)
Ne csigázz már! Milyen nagy bejelentés volt a hétvégén? Hétfőn álljak be nyitáskor vételre ? :-) Nyugodtam leírhatod. Csak kettesben vagyunk ebben a totyikban :-)
Miért is? Végre csődbe megy :-))
nagy bejelentés volt hétvégén, boldog leszel :)
Mit áraztak és mibe :-) Ezt a pár milliárdot(aprót) amivel Macedón testvéreink megdobták a "muttert". :-) Ugyan már.. Ez a papír csak tötymörög, szuttyog, csöszmörög(jelentsen ez bármit is:-) szerencsés esetben felfelé. Évek óta csak teszetoszáskodik.... egyszer megunom, leveszem a kezem róla akkor meg fusson ki merre lát :-)
valószínűleg ezt árazták
Tartsd meg az aprót Te mocskos állat :-)
No, ennyi is volt a felminősítéses száguldás a Telkónál! Gondolom rengeteg profitot sikerült zsebre vágni mindenkinek! Soha rosszabb ne legyen :-)
Mióta is emelkedik?? Szerintem ha jót akarsz akkor add el gyorsan a pakkodat! :-) Ráadásul mind meghalunk, mert jönnek a fosszák! :-)
Azt csak most látom, hogy a technikai kép is kiváló! Hurrá! Akkor ezt a Jóisten sem állítja meg 390-ig :-) Bezzeg a túlértékelt fo@ok szárnyalnak!
Na ja! Éppen megy vissza a "rakéta" a helyére! :-) Ráadásul a pf....... meg az 50 forintos osztalék kecsege! Ez a hab a tortán!
Na de nem sokáig! :-)
Csak szidnom kell ezt a f@st és egyből elkezd mocorogni (persze nem mindig :-)
No ennyi is volt ebben a szutyokban a szárnyalás, meg a "gigaforgalom" . Továbbra sincs itt semmi látnivaló kérem, mindenki menjen a dolgára :-)
Émász és Elmű(ebből alig van egyébként a kisbüfiknél) nekem is van és sikerült már eddig is jó üzletet csinálni velük. Az egyetlen aggasztó, hogy ami jelenleg még van belőlük azok nem olcsón kerültek hozzám. Szóval nem vagyok teljesen nyugodt.....
A kettő nem zárja ki egymást,én ezt vizionáltam,......nézd meg,800-nál is ezt csinálta(fordított fej-váll)
Én is nézegetem a Telcsit,de igazán hosszabb távra csak 250 alatt vennék...addig Émász:))
Kémeim(mellesleg igen megbízhatóak, mivel ők mondták azt is, hogy tutira a Szlovénokkal fogunk pótselejtezni:-) azt súgták, hogy nyakunkon a felminősítés. Kormányunk nem kis nyelvcsapásokkal próbálja mindenáron elérni. Erste történet, bankadó történet, és most az "alkotmány bíróság" ezen döntése:
Kicsit mintha segítettek volna nekik a döntésben, de viszonylag sokáig nem jött meg az utasítás, hogy mit kellene lépniük! :-) Szóval vagy a héten de legkésőbb jövő év "elején" fel leszünk minősítve aminek a hullámait esetleg néhány papírban meg lehet majd lovagolni(ez utóbbi meg nagyon megy nekem:-)