Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#754005 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #753998

Ne csigázz már! Milyen nagy bejelentés volt a hétvégén? Hétfőn álljak be nyitáskor vételre ? :-) Nyugodtam leírhatod. Csak kettesben vagyunk ebben a totyikban :-)

#753378 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #753366

Mit áraztak és mibe :-) Ezt a pár milliárdot(aprót) amivel Macedón testvéreink megdobták a "muttert". :-) Ugyan már.. Ez a papír csak tötymörög, szuttyog, csöszmörög(jelentsen ez bármit is:-) szerencsés esetben felfelé. Évek óta csak teszetoszáskodik.... egyszer megunom, leveszem a kezem róla akkor meg fusson ki merre lát :-)

No, ennyi is volt a felm…

#753354 Nyeretlen_Keteves

No, ennyi is volt a felminősítéses száguldás a Telkónál! Gondolom rengeteg profitot sikerült zsebre vágni mindenkinek! Soha rosszabb ne legyen :-)

#753250 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #753230

Mióta is emelkedik?? Szerintem ha jót akarsz akkor add el gyorsan a pakkodat! :-) Ráadásul mind meghalunk, mert jönnek a fosszák! :-)

Azt csak most látom, hog…

#753052 Nyeretlen_Keteves

Azt csak most látom, hogy a technikai kép is kiváló! Hurrá! Akkor ezt a Jóisten sem állítja meg 390-ig :-) Bezzeg a túlértékelt fo@ok szárnyalnak!

#753051 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #753021

Na ja! Éppen megy vissza a "rakéta" a helyére! :-) Ráadásul a pf....... meg az 50 forintos osztalék kecsege! Ez a hab a tortán!

Lassan, de biztosan fel …

#752800 TrendMan

Lassan, de biztosan fel 450-ig.

Közeleg az osztalék:-)

No ennyi is volt ebben a…

#752792 Nyeretlen_Keteves

No ennyi is volt ebben a szutyokban a szárnyalás, meg a "gigaforgalom" . Továbbra sincs itt semmi látnivaló kérem, mindenki menjen a dolgára :-)

#752770 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #752766

Émász és Elmű(ebből alig van egyébként a kisbüfiknél) nekem is van és sikerült már eddig is jó üzletet csinálni velük. Az egyetlen aggasztó, hogy ami jelenleg még van belőlük azok nem olcsón kerültek hozzám. Szóval nem vagyok teljesen nyugodt.....

#752766 Hibaz Előzmény: #752629

A kettő nem zárja ki egymást,én ezt vizionáltam,......nézd meg,800-nál is ezt csinálta(fordított fej-váll)

Én is nézegetem a Telcsit,de igazán hosszabb távra csak 250 alatt vennék...addig Émász:))

Kémeim(mellesleg igen me…

#752647 Nyeretlen_Keteves

Kémeim(mellesleg igen megbízhatóak, mivel ők mondták azt is, hogy tutira a Szlovénokkal fogunk pótselejtezni:-) azt súgták, hogy nyakunkon a felminősítés. Kormányunk nem kis nyelvcsapásokkal próbálja mindenáron elérni. Erste történet, bankadó történet, és most az "alkotmány bíróság" ezen döntése:

http://vs.hu/kozelet/osszes/elkaszalta-az-alkotmanybirosag-a-quaestor-torvenyt-1116?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main

Kicsit mintha segítettek volna nekik a döntésben, de viszonylag sokáig nem jött meg az utasítás, hogy mit kellene lépniük! :-) Szóval vagy a héten de legkésőbb jövő év "elején" fel leszünk minősítve aminek a hullámait esetleg néhány papírban meg lehet majd lovagolni(ez utóbbi meg nagyon megy nekem:-)