Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Ingatlan

Re: nincs cím

#753006 Ricsi Előzmény: #752992

Ha ilyen vicces áron el tudod adni, ne is gondolkozz, rajta. Ha jól számolom, akkor minimum 500 000 HUF/m2 áron gondolkoznak az emberek.

Lesz ebből akkora pofáraesés, hogy öröm lesz nézni. Te meg vegyél lakást Sopronban, majd rbbj kiadja:

http://ingatlan.com/sopron/elado+lakas/tegla-epitesu-lakas/gyor-moson-sopron+megye+sopron/21890840

http://ingatlan.com/sopron/elado+lakas/tegla-epitesu-lakas/gyor-moson-sopron+megye+sopron+deak+ter/21833077

http://ingatlan.com/sopron/elado+lakas/tegla-epitesu-lakas/gyor-moson-sopron+megye+sopron+alsolover+utca+13/21559957

#752995 Kissherceg Előzmény: #752992

jól gondolod, csak majd azt ne felejtsd el jelezni kérlek, hogy mi lesz a felszabaduló tőkével.

#752992 matgab Előzmény: #752961

Hogy ontopic legyek.

Őrület mi van az ingatlan piacon.

Tőzsdés nyelven azt mondanám, hogy olyan, mintha egy olyan papírral kereskednék, ami 5 percenként megy fel-le 5-10%-ot, de csak a tegnapi záróárfolyamokat látnám (vagy max a 15 perces késleltetettet.

Megnéztem, hogy a Palotanegyedben lévő normális állapotú 45 m2-es, de jó elosztása miatt 1,5 szobás (kis szoba jó minőségű galériával ellátva) mennyiért tudnám eladni.

Hasonló lakásokat a környéken 15-35 millió között láttam. Azért ez nem normális.

2. kerület ugyanez. Tavaly egyértelműek voltak a lakás árak. Ami tavaly 35 volt, az ma 45-60 között szóródik. De normális lakást, ne adj isten házat nem látok 75 millióig bezárólag sem.

Ugyanakkor el is akarom adni ott is a lakást, szerintem a környékhez képest semmiképpen sem drágán, jönnek is érdeklődők, de nem vették még meg...

Totál lutri az egész.

#752936 rbbj11 Előzmény: #752884

A minőség amcsiban drágább is. Nem mindig, de legtöbbször. A leggagyibb méreg hulladék kajàt kapod olcsòn, de egy minőségi barna kenyérnek, igazi lekvárnak ott is ára van. Azt sem vágom, miért mentek tönkre pár hònap alatt ottani márkaboltokban vásárolt, húgomtól kapott ingek, nyakkendők. Ugyanaz a márka ausztriában véve még tapintásra is ezerszer jobb. Nyilvàn pár dolog olcsobb vam nelkul, hazai palyan...

#752893 Koffein Előzmény: #752885

"miből élsz?..ott csak papirokkal vállalhatsz munkát.. "

ha olyan a munkád, akkor a laptop mindent megold.

#752885 Ibiza Előzmény: #752879

azért nem mert az embernek itt vannak a gyökerei..szülei ősei sirjai..szereti az itteni izeket..a városokat tájakat..

azért nem mert nem lehet csak úgy kimenni..miből élsz?..ott csak papirokkal vállalhatsz munkát.. nem mehetsz mint a kóborállat és követelhetsz, vehetsz el mindent..nem egyszerű letelepedni.. ha jól tudom max 3hónapig lehetsz kint...mondjuk átmész kanadába és vissza..vizum sem egyszerű.

Gyerek voltam akkor elcsodálkoztam miért nem mindenki a tengerparton él..ott sokkal jobb..miért nem mindenki ott él ahol szeretne.

Ő sem állandóan kint él..

Mellesleg már rég kitaláltam még utazás.com ba is beirtam 3x4hónapra bontanám az életem.. 4hónap ázsia..4 hónap földközi tenger környéke.. 4 hónap Magyarország.. imádom a májust augusztust a szeptembert..a családdal a decembert..

#752879 Kissherceg Előzmény: #752554

frei szerint:

De. Hát Magyarország irigykedő ország. De Miamiban – irigység nem irigység – olcsóbb élni, mint itt. Bocs, kétszáz forint a benzin. Én, amikor bevásárolok, és a legvégén fizetek a pénztárnál, figyelve, hogy a bevásárlókocsiban mennyi dolog van térfogatát tekintve, kevesebbet fizetek, mintha itt tenném. Ez persze életszínvonal kérdése, hogy ki mit tesz bele a kosarába. Nem akarom ezt ennyire leegyszerűsíteni, de ez megint csak a félelem: ja, Amerika biztos kegyetlen drága! Úristen, Amerika! Kittenberger Kálmán két hónapot ment Afrikáig. Ha valaki beül itt az autóba, mire leér a horvát tengerpartra, én már Miamiban vagyok. És egyébként, ha jól veszed a repülőjegyet, ugyanannyi, mint amennyi benzint és autópályadíjat kifizetsz. Nézőpont kérdése. És engem irigyelnek, hogy Miamiban élek. És te miért nem? Ki tart vissza? Magadat tartod vissza. Persze nem akarok szélsőséges lenni, mert nem ilyen egyszerű annak, aki nem beszél nyelveket és egy gyárban dolgozik. De nem róluk beszélünk. A környezetemben sokan vannak, akik megtehetnék, de mégse lépnek. Miért? Mert nincs képzelőerejük. A jó élethez nem csak pénz kell, hanem energia és képzelőerő is. És ez itt sokakból hiányzik.

#752554 Kissherceg Előzmény: #752274

http://index.hu/urbanista/2015/11/16/elado_a_vilag_egyik_legnagyobb_ingatlana_nagyobb_mint_new_york_es_los_angeles_egyutt/

A nagyjából 2000 négyzetkilométeres ingatlan 165 évig egyetlen család kezében volt, de most úgy döntöttek, hogy túladnak rajta. Az ára 725 millió dollár (úgy 211 milliárd forint) és a Wall Street Journal szerint év végéig el is fog kelni. Ha így lesz, ez lesz az USA legdrágább ingatlana.

#752274 Pyxis Előzmény: #752267

Sokat járok Érdre, főleg a lecsúszottabb részekre, nem szívesen élnék ott. Ráadásul elég nehézkes és sokáig tart a pesti belvárosba bejutni mostanság. Százhalombatta sok szempontból sokkal élhetőbb.

#752269 Koffein Előzmény: #752267

nem is értem az értetlenségedet? :) ingatlanadó ha jól emlékszem, egyre több bodzaszedő, lecsúszott ember éstb... egyszóval menekül a nép... :)