Regisztráció Elfelejtett jelszó

ÁNY

Re: Az export tartja életben a Nyomdát

#752974 joepappa Előzmény: #752972

Viszont a készlet 200millával magasabb, de még igy sem sok a bevételhez képest 1,7miliárs.

#752972 joepappa Előzmény: #752969

Dúrván azt jelenti hogy sok kártya van raktáron. Gondolom valami nagy megrendelésre számíthatnak és bekészleteztek. Amúgy meg kevesebb az összeg mint előző évben illetve csak 210milla ami elenyésző a bevételéhez képest.

#752969 Stef Előzmény: #752900

Teljesen egyet értek.

Még mindig nem zártam a pakkom. Az is igaz a 900-as leszúrásnál megremegett a kezem majdnem.

Este jó volt olvasni a számokat, de ezt nem értem. 5. oldal:

"Az aktivált saját teljesítmények a saját előállítású eszközök aktivált értékét, valamint a saját termelésű

készletek állományváltozását tartalmazzák. Ezen teljesítmények alakulását döntően a készletek

állományváltozása határozza meg mindkét bemutatott időszakban, amelyek közül a legjelentősebb a

biztonsági és kártya termékekhez kapcsolódó befejezetlen termelés értéke."

A "befejezetlen termelés értéke" azt jelenti, hogy gyártás közben van sok termék, mely ha véget ér akkor leszállítják/értékesítik és megjelenik mint profit a Q4-ben vagy jövőre? Hogy is van ez?

A "legjelentősebb" szóra kaptam fel a fejem.

Ezekkel a számviteli megfogalmazásokkal mindig bajban voltam :)

#752923 Koffein Előzmény: #752900

ha így halad q4re meglesz a 70ft körüli eredmény/rv...

#751502 Janicroft Előzmény: #751464

Vegyék amúgy, nem érdekel. Holnap fizetnek érte 30-40% prémiumot, nem fogom sajnálni ;)

#751464 Pyxis Előzmény: #751457

Olyan érzésem van, hogy előbb-utóbb felvásárlás lesz a történet vége.

#751445 Pyxis Előzmény: #751436

Erre írtam korábban Joe-nak, hogy amint csak leírja, hogy venni akar már menekül is a másik irányba az árfolyam.

#751246 joepappa Előzmény: #751244

ez megtiszteltő :)

február március környékén szokott jönni az alja nem történik semmi nincs forgalom nincs érdeklődés ott lehet alkalmi vételeket kifogni.

#751244 Pyxis Előzmény: #751092

Figyelni foglak, jó kontraindikátor is lehetsz még! :D

#751091 joepappa Előzmény: #751079

szó sincs róla hogy rosz az eredmény sőt nagyon jó irányban van szerintem a cég. én azért várom lent 850 környékére. az idei köröm beszerzési oldala 807-es átlag volt azt azért nem hinném, hogy sikerül megcsinálni bár ha igen, akkor nagy pozi és akár várom az osztit is.

#751087 Koffein Előzmény: #751079

habár hiányolom az nfc fejlesztéssel kapcsolatos infókat, nagy a csend...