Nem 105? Anno azt mondtad..
az agyon-szidott 1.5dci,86lo
Ott van a japóknál is V8 kisbusz? De yo..
Ma megnéztem egy Usa kisbuszt, Dodge Ram, 5.2 V8. A járgány tetszett (a konkrét példány nem), kényelmes, full plüss, yo hang. Egy ilyennel ugyanúgy utazhatunk, mint eddig, motor is befér, s vihetjük a gyereket is..
árára kíváncsi leszek
nekem ez akkor is tetszik,pedig az autos forumokon lehuzzák.....
http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/1_2_literes_turbomotort_kap_a_toyota_s-fr-15808
küldtem egy privátot.
Anno a 6-os BMW-ből is volt pár Alpina turbós, azok leverték a népet a gyorsulásin, még a 90-es évek végén..
tényleg nam akarok dízelt, jelenleg reggel 15kilóméter oda 15 vissza pár hónap és költözök vissza kalocsára ott meg 1,5km oda 1,5 vissza :) lehet inkább biciklizni fogok. :) meg heti egyszer egy pest odavisza.
diesel.
de...
én hoztam ki szalonból,sérülésmentes,kombi,facelift,klima,bézs,bézs belső-gyári üléshuzat,gyári 2garnitura szőnyeg-egyik gumi,gyári vonohorog,expression felszereltség,2007 januári,215ezer km,10ezer km-ként ujkora óta olajcsere,minden km-t én hajtottam bele az első tulaj,még a vásárlási papirok,számlák is megvannak.
vadonatuj 4db-4évszakos debica navigator2 gumik.
januárban vittem át műszakin kopp nélkül,hibakod nincs,augusztusban levegő,olaj,üzemanyag,pollen- szűrők -olaj cserélve,összes szervizszámla,szervizkönyv.
éves pest-bács megyei autopálya- matrica.
4-5literrel elvan,nincs lelakva.
Mindenfelé, mert nagyon alacsonyan vagy, meg a tető eléggé betakar. Üljetek bele egybe vmely kereskedőnél.
Benzinnel itt csak én járok, de az enyim nem eladó. :-)