Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

A magyar válogatott a ha…

#752743 Sumér harcos

A magyar válogatott a harmadik kalapból várja majd a labdarúgó Európa-bajnokság december 12-i sorsolását, miután az egyik kiemelt, Bosznia-Hercegovina nem jutott ki a tornára. A bosnyákok vesztét az írek okozták, akik az idegenbeli 1-1 után hazai pályán 2-0-ra nyertek Walters duplája után.

Írek vezetnek 10 perccel…

#752737 Nyeretlen_Keteves

Írek vezetnek 10 perccel a vége előtt két góllal a Bosnyákok ellen. Harmadik kalapban leszünk, jöhet az EB-n Észak-Írország!

Re: nincs cím

#752702 banyaiz Előzmény: #752504

Nagy Ádám úgy játszott nem sokáig lesz a Fradiban.

Szalai ügyben , nincs csúcsformában nem nagyon játszik , de azért benne van a gól, benne maradt . :) Nekem olyan nagy bajom nem volt a játékával a sorozatban, segített a védekezésben, hajtott, minimális időt voltunk az ellenfél kapujánál úgy általában vagy az ellenfél térfelén is.

Priskin kb hasonló felépítésű stílusú játékos.

Böde talán jobban cselez, nagyon érzi a kaput, gólveszélyes csatár, most is 2. gól neki köszönhető , csak nem tudom egy ilyen meccset pl mint a tegnapi ha védekeznie is kell hogyan bírná elejétől a pályán lenne. Azért ránézésre nem egy focistaalkat, de mégis van vmi a srácban. Ahányszor pályán mindig gólveszély, és elég technikás, és nem is lassú.

#752695 banyaiz Előzmény: #752500

Azért jobb mint a román magyar 0-3 után . Fel kell még dolgozni ezt az érzést, ennyi kín és szégyen után. :) Ezen az úton megyünk tovább és lenne még 30-40 ilyen Kleinheisler , Nagy kaliberű 1x-20 éves fiatal játékosunk akkor jöhetnek a norvégok északírek és hasonló alakulatok. Nem kellene talán végig aggódni a dolgot.

#752663 Razamanaz Előzmény: #752475

Nem nyafizok,csak már estem pofára egy párszor.Sokszor volt az hogy na majd most,aztán csak a nagysemmi.Persze örülök hogy kijutottunk,de tegyük hozzá hogy ettöl még nem tartozunk Európa élvonalába.

Az aranycsapatrol csak annyit,hogy soha nem érdekelt,lerágott csont.Nagyon hazavágták a Magyar focit amikor a java disszidált.Megszakadt a folytonosság,vagy folyamatosság.

néhány norvég puhapöcs, …

#752655 Sumér harcos

néhány norvég puhapöcs, Priskin golnál:)

Bernt Hulsker volt az a norvég televíziós, aki örömködve álomsorsolásról beszélt, amikor kiderült, hogy Magyarország lesz Norvégia ellenfele a pótselejtezőn. A már szállását is előre lefoglaló norvég szakértő (a bal szélen a videóban) "Nei, nei, nei!" felkiáltásokkal fogadta Priskin Tamás bombagólját.

Re: Ennyit is értek tegnap

#752613 matgab Előzmény: #752604

Hát hacsak nem vált állampolgárságot Robben, akkor 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy ő az eB-n nem fogja körbefutni Guzmicsot!

#752604 TrendMan Előzmény: #752598

Biztos vagy benne, hogy Robben v. Diego Costa nem futja 3x körbe Guzmicsot, mire rájön, hol a labda?

#752598 matgab Előzmény: #752589

nem voltam ott.

5-6 gólt nem fogunk kapni, mert bunkerfocit fogunk játszani.

Max akkor kapunk ennyit, ha utolsó fordulóban nyernünk kell a továbbjutáshoz és kinyílunk...

#752589 TrendMan Előzmény: #752585

Nem volt még.

Ez a könnyitett pálya, egy napig lehet repülni.

Aztán kőkemény munka kell, hogy jöjjön.

Különben jönnek majd a 0:5-ők meg a 0:6-ok sirdogáló Guzmiccsal meg szontyoli Stork-kal.

#752585 Sumér harcos Előzmény: #752576

teljesen igazad van.

ráadásul nemtom volt-e már 24 csapatos EB?

és ide döcögtünk-repültünk be éppen , a kibővitett létszámú tornára.

de ez a Norvég- verés és EB kijutás bravuros és euforikus,nehéz a földön maradni:)

#752584 Turkoglu Előzmény: #752582

Hát ha gólt nem is lő , egy "ippon vagy egy wazare" értékű dobás azért várható majd tőle... :-)

#752582 Kissherceg Előzmény: #752579

tőlem bekaphatják, ha eb-n kapunk 10 gólt, nekem már akkor is jó lesz :) Ha lövünk egyet, főleg ha Böde akkor fel is mondok :)))))))

#752579 Turkoglu Előzmény: #752571

Azt bírom, hogy mindegyik azt mondja hogy egy "ilyen" csapat legyőzte őket.... Hát nem tudom mire olyan nagy a mellényük mert az övéké egy milyen csapat???

Norvégiába mezőnybe tényleg jobbak voltak, de itt Budapesten nem voltak sehol... nekünk több helyzetünk volt mint nekik...

Remélem még találkozunk velük majd a közeljövőben, és jól elkenjük újra a szájukat... ekkora pofájuk, hogy lehet egy ilyen nulla football nemzetnek...

#752577 matgab Előzmény: #752571

Érdekes, hogy utoljára az Észak Írek is 1986-ban voltak nemzetközi tornán utoljára, mint mi...

#752576 matgab Előzmény: #752571

Abban igaza van a norvégoknak, hogy az egyik leggyengébb válogatott még mindig a magyar az EB top 24-ben.

Az is igaz, hogy szimplán az eredmények alapján a fejlődésünk még mindig megkérdőjelezhető, hiszen évek óta ott vagyunk a 3. helyen a kvalifikációs sorozatokban és most is 3. -ok lettünk.

Ráadásul a csoport utolsó görögöket nem bírtuk megverni egyszer sem, sem a csoport elsőt, sem a csoport másodikat...

Az más kérdés, hogy Dárdai kinevezésével a csapat összereje nagyot nőtt, megtanultunk védekezni legalább és megtanultunk hinni abban, hogy győzhetünk.

A másik alapszabály a fociban, hogy ha egy csapat lenézi a másikat, akkor könnyen válhat a nagy mellényből egy kis zakó.

És annyira meg ez a norvég csapat sem volt jó egyáltalán -főleg elől- , hogy a dekoncentrációjuk ellenére megnyerjék a meccseket.

Mi lett volna, ha befújják a büntetőjüket? Vagy ha nem hibázik a norvég kapus a gólnál? Vagy Király hozza a szokásos gyenge teljesítményét? Nem tudjuk ezt már meg. A norvég csapat most még jobb, mint a magyar, de ha csapatunk önbizalmat, a játékosok játéklehetőséget kapnak meghatározó bajnokságokban, akkor idővel mi is Európa olyan csapatává válhatunk , ami bármelyik ellenfélnek meglepetést tud okozni.

Ma még nem tudom elképzelni, hogy egy német, francia, vagy spanyol csapat ellen ki tudnánk harcolni a győzelmet, bármekkora mázlival is, vagy akár a döntetlent is, de talán nemsokára igen.