NORVÉG SZALAGCÍMEK:
VG: Összetört az Eb-álom
AFTENPOSTEN: Felégetett Eb-álmok Budapesten
DAGBLADET: Széttört Eb-álmok
BERGENS TIDENDE: Kivasalt Norvégia, kivasalt Högmo!
DRAMMENS TIDENDE: Megint összezúzták az Eb-álmot
NORVÉG SZALAGCÍMEK:
VG: Összetört az Eb-álom
AFTENPOSTEN: Felégetett Eb-álmok Budapesten
DAGBLADET: Széttört Eb-álmok
BERGENS TIDENDE: Kivasalt Norvégia, kivasalt Högmo!
DRAMMENS TIDENDE: Megint összezúzták az Eb-álmot
ezt mär én is írtam mäs topikokban többször, söt, érik az is, h. 80%. Mint lengyeleknél, egy balos se jut parlamentbe, LMP esetleg 5%-ot megcsip, Jobbik 10-et, esetleg 15-öt, maradék 80% fidesz lesz
Amennyiben így száguld a Teló a jövőben is, akkor mindenki a vendégem! :-)
No, itt állt be(le) Szalai :-)
http://24.hu/sport/palyan-kivul/2015/11/16/szalai-mindenki-igyon-meg-egy-palinkat/
Legalább a kocsmában "jól" tolja!
stokis közös utat kéne szervezni, vagy a leläton egy stokis szektor! :PP
görögök sem szép focival nyertek EB-t
Ne az aranycsapat stílusät keresd, örök elégedetlen vagy, ne nyafizz!
Valóban jól felkészítette a csapatot Storck bácsi, ráadásul minden szempontból. Franc sem gondolta volna. Régebben ilyen szituációkban garantált volt, hogy összefossa magát a csapat. Megnéztem az összefoglalókat és Dzsudzsi is hajtott rendesen. Király Gabi is megérdemel egy félidőt az EB-n:-)
Szalait továbbra sem tudom elviselni (ha "beleállt" ha nem:-)
Nagyon jó, hogy ezt a Dárdai - Storck vonalat láthattam. Már annyira lemondó volt a véleményem , látva azt a focira semmilyen formában nem hasonlító szenvedést amit éveken keresztül bemutattak.
Erre tegnap ilyen kiélezett szituban ilyen jó teljesítményt, hozzáállást mutattak. Dárdai alatt is voltak pozitívumok néha felcsillant a foci.
Ez a mentális állapot amiben játszottak tegnap nagyon jó felkészítésre utal.
Le kalappal Storck előtt. (lehet Möller is sokat számított mégis, hogy egy ilyen múltú játékos elmondta a véleményét , vagy motiválta őket vhogy)
Elég sok olyan jelenet volt ami foci volt. Egy magyar válogatott meccsen, tét mellett , ilyet nem is tudom mikor láttam. :)
Ahogy a 2 fiatal srácot bedobta a mélyvízbe ekkora tétnél, megsüvegelem ezt az edzői produkciót.
Függetlenül attól, hogy akár 2 meccs alapján ki is eshettünk volna , volt jópár szitu ami nem rajtunk múlt, hogy a norvég elbénázta a gólhelyzetet.
Többek között azért is különösen örvendetes, hogy kijutottunk mert így talán Madocsára már nem jut új stadion! :-)
Közben kiszivárgott a csoportbeosztásunk...
Portugália
Svájc
Magyarország
Észak-Írország
Viktor a király,stadiont Madocsára:))
ezt is nyúltam facebookról :)
Amennyiben a Bosnyákok és/vagy a Svédek nem jutnak ki az EB-re akkor a 3.kalapba kerülünk. Megkapjuk a falábú Északíreket, akiket jól megverünk és máris hatalmas esélyünk lesz a legjobb 16 közé kerüléshez. Ott meg már bármi megtörténhet :-)
Én sem néztem, nem bírom a feszültséget. Gratula a csapatnak. Ennek a Viktornak nagy mázlija van, 40 $ olajár, EU pénzek, most meg kijutunk az EB-re. Nem 2/3-a lesz 2018-ban, hanem 3/4-e.
Én is gratulálok!
Möller nyilatkozata a Frankfurter Allgemeine Zeitung-nak:
"Es ist ein kleines Fußball-Wunder“, sagte Möller im TV-Sender RTL Nitro.
„Die Jungs haben gekämpft wie die Löwen.“"
- Ez egy kis futball csoda.
- A fiúk úgy harcoltak, mint az oroszlánok:-)
:DD 2x megvertük őket, ki hitte volna ezt.
Végre nem siránkozni kell a meccs után és a fejünket fogni, hogy mi volt ez a szerencsétlenkedés. Hanem győzelem mellett még focit is mutattunk főleg ezen a meccsen.
Storckot meg kell kövessem zseniális húzásai voltak.