Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Fel a 200 napos fölé, op…

#753201 TrendMan

Fel a 200 napos fölé, opciós kifutásig?

Jövő héten visszateszt, minimum!

Re: nincs cím

#752782 banyaiz Előzmény: #752669

Megijedtek, de nem a terrortól hanem attól, hogy túl sokat estek. FED , nem tudtak 200 napos felett maradni, na de azért 2000-es snp környékén hoppá de olcsó lett aztán ráugrottak. Ennyi a pszichója vsz.

Felfelé pedig hová mentek volna ATH-ra csak nem mennek ki fed előtt. Vagy helybenjárás, vagy kicsit visszaejtik legyen tér felfelé megint. Kb ez a 2 variáció volt vsz FED döntés előtt vszínű Usában.

Dax az már egy rafináltabb történet.

#752768 Kiss Zoltán Előzmény: #752673

Még az is lehet,hogy egy hét múlva a tegnapi nap, a chart-on csak egy igen nagy felszúrás lesz,kihasználták a "helyzetet",és ellenkező irányba nyomták,mint azt a legtöbben várták!?

#752673 Ricsi Előzmény: #752669

Pont itt nézem a dolgokat, és én is ezen filózok. És azt gondolom, igen, így most pont nyitottam egy shortot 800-on.

Most lehet, hogy hülyes…

#752669 Kiss Zoltán

Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de ha nincs a párizsi tragédia, akkor folytatódott volna a lassú további esés?

#752472 rbbj11 Előzmény: #752467

igy, h ilyen gyorsan ekkora plusszba lendült, sztem is amcsi nyitäsra ujra nulläban vagy minuszban lesz

#752471 rbbj11 Előzmény: #752467

Igen, de a tartósabb hatäsú érzelmi rekaciókat csak pénzügyi, gazdasägi fejlemények váltják ki, pl. kamatlábak, gyj-k stb. Nem racionális, tullengö reakciokkal, de ha csak napokra, hetekre is nyomot hagyó, akkor ezen alapszik.

Mikor arról van szó, h. robbantások, távoli háborúk, politikusok civódásai stb nyilvánvaló gazd-i kihatás nélkül, akkor csak pär oränyi a reakcio.

#752467 Ibiza Előzmény: #752466

a tőzsdeindex alapból egy érzelmi reakció.. elvárások tények események befolyásolások katyvasza.

DAX amcsi nyitásra sztem visszamegy utána megint vissza.

#752466 rbbj11 Előzmény: #752455

Alapvetöen nem befolyäsol semmit sem értékpapírok, sem gazdasäg, sem pénzügyek terén, ezért ezek tipikus érzelmi reakciók, amiket mindig gyorsan letörölnek indexekben.

#752455 Ricsi Előzmény: #752423

Meg, úgy látszik, már egy ilyen story sem tart pár óránál tovább. Felgyorsult a világ, hihetetlen módon.

#752436 Tapasz Előzmény: #752423

Valószínűleg már nyitóig megveszik ( R.M.). De remélem eljön az én időm is, amikor nem fogják megvenni