Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#752342 Borska Előzmény: #752340

Dani, hol van Böde Dani? Itthon játszunk, elvileg mi támadunk, nem lesz "annyira" fontos a sebesség, sokkal inkább a nyomás. Amit hátul elkezdenek azt elöl Böde befejezi/befejezné....

Én nagyon sajnálom, hogy nincs DPali, és ez a monyus ossza az észt. Abszolute nem szimpatikus, ezt a kijutást már sokkal régebben be kellett volna biztosítani ha van vér a pucánkban illeteve a kapitány pucájában.

Remélem behúzzuk a meccset.

A MAGYAR VÁLOGATOTT KEZD…

#752340 Nyeretlen_Keteves

A MAGYAR VÁLOGATOTT KEZDŐCSAPATA:

Király Gábor – Fiola Attila, Guzmics Richárd, Lang Ádám, Kádár Tamás – Nagy Ádám, Elek Ákos – Lovrencsics Gergő, Kleinheisler László, Dzsudzsák Balázs – Priskin Tamás

Hová tűnt Németh Krisztián? Most másokról nem beszélnék :-)

Re: elqurtam

#752332 Kissherceg Előzmény: #752293

Korábban megírtuk, hogy a magyar prémium egymilliárd forint, amiből a játékosok fejenként 30 millió körüli összeget kapnak, míg a norvégoknál kicsit kevesebb a végösszeg: 28 millió koronát, azaz 924 millió forintot osztanak szét közöttük.

bazzzz ez a 25 hülye sikere 1mrd-be kerülne? Megfontolandó, hogy megéri e kijutni :)

#752290 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #752287

Én megint a norvégokra fogadtam! Ha nyer a válogatott vagy döntetlen akkor öröm és bódottság van, ha vesztünk akkor fájdalomdíjnak talán jó lesz. A múltkori bukómat sikerült duplán visszahozni, az Északír - Lett, Ukrán - Szlovén és a Svéd - Dán meccsen.

#752287 joepappa Előzmény: #752286

múltkor a norvégokra fogadtam nyertünk. ha most a norvégok nyernek akkor kiválló foci kontraindikátor vagyok. :)

elqurtam

#752279 joepappa

most lőtem be a fogadást a bet365-ön, véletlenül a magyarokra fogadtam. lehet hogy kiesünk :(

#752233 Kiss Zoltán Előzmény: #752045

Én a kollégista fiaimmal együtt néztem a meccset,már csak miattuk is ki kell jutnunk.Számukra ez legalább akkora dolog lenne,mint nekem,ha mondjuk a 70-es évek végén világbajnokok lettünk volna!

Ki kell jutnunk,nincs mese!

#752128 TrendMan Előzmény: #752114

Na, én is ezért szeretnék fogadni.

Vagy pénzt nyerek vagy továbbjutást.

De csak 2,80 a norvégok oddsa, ennyiért nem fogok.

Reggel mondom az asszony…

#752114 Tapasz

Reggel mondom az asszonynak:

-Nyertünk!

-Mennyit? Hú de jó. A skandin?

- Nem, 1:0-ra.

-Baz.meg

:-)

#752106 TrendMan Előzmény: #752040

Németh nem lassú és körülményes, mert gyorsan lapattan a védőkről.

Számomra ő egy betli, hiányzik az erő és a dinamika, csak a 40 évesek között sztár Clevelandban meg Kansas csitiben.

Igazán Koman hiányzik ebből a csapatból, persze jó formában.

Valójában senki nem osztogat, csak a védők rugdolóznak.

Már az U21 se jutott volna sehová 2008-ban Egyiptomban Koman nélkül.

Döntő helyzetben ő volt összeszedett, kritikus helyzetben lőtt szabadrugás gólokat, adott inditásokat, ő tartotta egyben azt a csapatot.

Kár.

#752050 banyaiz Előzmény: #752045

Tegnap szóba került sportfogadás.

Vajon mennyit fizettek volna fogadóirodák ha valaki megteszi Kleinheisler gólt lő, de még mikor csak a bő keretbe került be. Nem is lehetett tudni, hogy elviszik meccsre, és azt sem, hogy pályára lép? :)

400 x pénz vagy mennyi esélyt adtak volna erre, soha nem volt felnőttválogatott , nem játszik klubjában, lehet szűk keretbe be se kerül, lehet pályára se lép. Akkor ezt valaki megfogadja .

#752047 banyaiz Előzmény: #752045

Hajtottak igen és nem tojtak be . Hazai meccsen is ez kell, nem nézem ki ezekből a norvégokból, hogy idegenben megtáltosodnak. Támadniuk kell , 1-2 kontrát be kellene rúgni aztán eldőlt.

Egyszerűen hangzik. :) Ki kellene jutni most már egy rakás pénz jönne focinkat megdobhatná egy kicsit. Hátha valami elindul.

Storck pedig most mutatott végre valamit abból miért hozták ide. Legjobbkor bár még jobb lett volna hazai román meccsen villant vmit. Kijutunk dőlni fog a pénz UEFÁtól. Stadionunk már van dögivel most már csak foci kell. :)

#752045 Turkoglu Előzmény: #752042

Az biztos, hogy bátor húzás volt betenni ezt a Klein....-t. Német származású lehet a srác így a neve alapján lehet ezért bízott ennyire benne... :-)

Az igazság az, hogy építő jellegű footballt látna szerintem mindenki szívesen a csapatunktól, de erre a tudásunk alapján képtelenek vagyunk, úgyhogy marad a célfoci ahhoz helyenként szerencse kell, az tegnap megvolt a kérdés csak az vasárnap is meglesz-e... Egy biztos a minimumot hozták, mármint azt hogy hajtottak...

Szerintem ez a max ami elvárhatunk a fiúktól, focizni ebben a korban már nehéz megtanulni...

#752042 banyaiz Előzmény: #752040

Vsz döntő szitu az volt, hogy Storck be mert tenni Kleinheislert. Ki mert volna egy ilyen tét mellett olyan srácot beállítani aki még Nb1-ben se játszik ? :) Ez hatalmas húzás volt a részéről, nem csak a gólja miatt hanem ahogy játszott.

Megkavarta 1-2 x a norvégokat amíg tudott futni nélküle nem tudom hogyan lőttünk volna gólt.

Németh is jó volt ezen a poszton, ez is nagy húzás volt őt ott játszatni nem csatárként becserélni.

#752041 banyaiz Előzmény: #752040

Ja nem azért mondom mert annyira szidtátok, csak megvédtem egy picit mert bárhol olvasok a témában Szalait nem dicsérik túlzottan.

Az egész meccsen (ahol elvileg kontrára játszottunk) nem volt szinte egy végigvitt kontránk se. :)

Ilyen taktikával egy ilyen csapat ellen mint ez a norvég kellene legyen 3-4 olyan helyzet ahol az előretolt ék minimum 1-1 -ben a védőjével 16-on belül labdát kap. Még inkább kiugratják labdával és hasonlók.

Ennek nyoma nem volt. Főleg a 2. félidőben vártam ezt kinyílnak jobban a norvégok, de hát a védekezésre ment minden energia. Szalai is szinte egész meccsen csak védekezett, vagy birkózott.