Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#752350 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #752342

Elvileg mi támadunk? Nekünk nem sürgős... még :-) De mivel örök optimista vagyok, ezért sírás lesz a vége! :-) Nagyon drukkolok a csapatnak, csak az a baj, hogy nincs bizodalmam bennük. Nem is nézem a meccset, mert nem bírom ezt a feszültséget :-) Biztosan jönni fog Böde és Németh... bár az azt jelentené, hogy xarban vagyunk(nem kicsit:-)

#752347 TrendMan Előzmény: #752345

Ez a norvég csapat simán behozza az oslói hátrányt!

/Matgab/

Priskin és Kleinheisler?

Nagy lebőgés Magyarországnak!

/Matgab/

#752342 Borska Előzmény: #752340

Dani, hol van Böde Dani? Itthon játszunk, elvileg mi támadunk, nem lesz "annyira" fontos a sebesség, sokkal inkább a nyomás. Amit hátul elkezdenek azt elöl Böde befejezi/befejezné....

Én nagyon sajnálom, hogy nincs DPali, és ez a monyus ossza az észt. Abszolute nem szimpatikus, ezt a kijutást már sokkal régebben be kellett volna biztosítani ha van vér a pucánkban illeteve a kapitány pucájában.

Remélem behúzzuk a meccset.

A MAGYAR VÁLOGATOTT KEZD…

#752340 Nyeretlen_Keteves

A MAGYAR VÁLOGATOTT KEZDŐCSAPATA:

Király Gábor – Fiola Attila, Guzmics Richárd, Lang Ádám, Kádár Tamás – Nagy Ádám, Elek Ákos – Lovrencsics Gergő, Kleinheisler László, Dzsudzsák Balázs – Priskin Tamás

Hová tűnt Németh Krisztián? Most másokról nem beszélnék :-)

Re: elqurtam

#752332 Kissherceg Előzmény: #752293

Korábban megírtuk, hogy a magyar prémium egymilliárd forint, amiből a játékosok fejenként 30 millió körüli összeget kapnak, míg a norvégoknál kicsit kevesebb a végösszeg: 28 millió koronát, azaz 924 millió forintot osztanak szét közöttük.

bazzzz ez a 25 hülye sikere 1mrd-be kerülne? Megfontolandó, hogy megéri e kijutni :)

#752290 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #752287

Én megint a norvégokra fogadtam! Ha nyer a válogatott vagy döntetlen akkor öröm és bódottság van, ha vesztünk akkor fájdalomdíjnak talán jó lesz. A múltkori bukómat sikerült duplán visszahozni, az Északír - Lett, Ukrán - Szlovén és a Svéd - Dán meccsen.

#752287 joepappa Előzmény: #752286

múltkor a norvégokra fogadtam nyertünk. ha most a norvégok nyernek akkor kiválló foci kontraindikátor vagyok. :)

elqurtam

#752279 joepappa

most lőtem be a fogadást a bet365-ön, véletlenül a magyarokra fogadtam. lehet hogy kiesünk :(

#752233 Kiss Zoltán Előzmény: #752045

Én a kollégista fiaimmal együtt néztem a meccset,már csak miattuk is ki kell jutnunk.Számukra ez legalább akkora dolog lenne,mint nekem,ha mondjuk a 70-es évek végén világbajnokok lettünk volna!

Ki kell jutnunk,nincs mese!

#752128 TrendMan Előzmény: #752114

Na, én is ezért szeretnék fogadni.

Vagy pénzt nyerek vagy továbbjutást.

De csak 2,80 a norvégok oddsa, ennyiért nem fogok.

Reggel mondom az asszony…

#752114 Tapasz

Reggel mondom az asszonynak:

-Nyertünk!

-Mennyit? Hú de jó. A skandin?

- Nem, 1:0-ra.

-Baz.meg

:-)

#752106 TrendMan Előzmény: #752040

Németh nem lassú és körülményes, mert gyorsan lapattan a védőkről.

Számomra ő egy betli, hiányzik az erő és a dinamika, csak a 40 évesek között sztár Clevelandban meg Kansas csitiben.

Igazán Koman hiányzik ebből a csapatból, persze jó formában.

Valójában senki nem osztogat, csak a védők rugdolóznak.

Már az U21 se jutott volna sehová 2008-ban Egyiptomban Koman nélkül.

Döntő helyzetben ő volt összeszedett, kritikus helyzetben lőtt szabadrugás gólokat, adott inditásokat, ő tartotta egyben azt a csapatot.

Kár.