Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#752070 banyaiz Előzmény: #752065

az 1x1 miatt.

gazd növekedés = nagyobb hitelkihelyezés és fordítva. Régiós szinten kellene ez mert ott van jelen. Azt nem vitatom sok probléma van ami ezt nehezíti.

Most azokat a számokat látod amit alapjáraton hoz ilyen körülmények között.

Nem véletlenül vannak ennyire ráizgulva forradalmár testvéreim se erre a témára. Enélkül a nagy gazdasági mutatványok kuka kb.

#752065 Ricsi Előzmény: #752062

Téged értelmesebb embernek gondoltalak, mint aki mindig ezzel a felpörgő hitelezéssel szórakozik.

Kinek kell hitel?

a). Olyan nagy cégeknek, akik eddig is kaptak.

b). Olyan kis cégeknek, akik felveszik, felfutnak, és akkor az állam tönkreteszi/megveszi őket.

c). Olyan kis cégeknek, akik nem fogják visszafizetni.

A magánembereknél nincs hitelkihelyezési lehetőség.

Medián bruttó 180, ennek a nettója 120 körül van. Ebből megélni is szinte lehetetlen, nem hogy törleszteni valamit. Mitől pörögne fel a hitelezés, de most komolyan?

#752062 banyaiz Előzmény: #751985

60-70 mrd/negyedév helyett olyan 40 környéke , felpörgő hitelezés mellett. Ez kellene. + bankadó kivezetés ami nagyjából 30/év.

Azt várnám , hogy a bankadó kivezetés összegével minden évben emelik az osztalékot. 150-ről 250-re nagyjából következő években. Ez úgy kínálja magát.

Felpörgő hitelezés és a ct visszaesése azt már várjuk egy ideje.

#752058 banyaiz Előzmény: #751982

Nem nevezném fosnak, csak a szokásos. Nagyjából ez a 30-40 mrd profit/ negyedév ezzel a 60 mrd körüli negyedéves céltartalékkal. + egyszeri tételek ami most éppen a román lejesítés. Kb 4 éve ez a borítékolható gyorsjelentés.

Csak nem akarnak elfogyni ezek a negatív "események". Magyar ct alakul bejön az orosz , ukrán.

Ami még látszik kamatbevételekben egy visszaesés mióta megtörtént a dev hitelek forintosítása és a kamatplafon bejött ezeknél. Nem sikerült ez még pótolni, ahhoz pörögnie kellene hitelezésnek.

Ha valami pozitívat kell mondanom Bulgária, az brutális. Nagyon jó vétel volt. Amióta megvette a bank szerintem több száz mrd-ot hozott.

A többi leánybank együtt meg se közelíti.

Mi ez, ha nem tőzsdéznek…

#752053 Lenthor

Mi ez, ha nem tőzsdéznek ezek! Egyik nap: Varga: Brüsszel miatt módosulhat a bankadó!

Most meg: Üzent a kormány a Fitchnek: meglesz a bankadócsökkentés

Magyarország keresztül fogja vinni az EBRD-megállapodásban szereplő és már törvénybe foglalt bankadó-csökkentést, amelyhez nemcsak a Nemzetgazdasági Minisztérium, hanem a miniszterelnök és az egész kormány ragaszkodik.

Idézet:november 12. 08:5…

#752043 Lenthor

Idézet:november 12. 08:51 Lenthor

A DAX most 10.885-ön áll. Szerintem elindul lefelé. A cél durván 10.650- 10.680 közé tehető.

Lehet, hogy nem teljesíti maradéktalanul az elvárásomat. Eddig 10.733 volt az alja. Ha megyünk fel, akkor 11.100 fölé megyünk.

November 13. Ami késik az nem múlik. Ma a DAX alja eddig: 10.665. Egy nap késés.

#752034 picirigo Előzmény: #752024

Most nézem, h pont Ichimoku-ra szúrt! Ügyes vagy, ezt tényleg meg lehetett játszani! Én reggel 630-ra álltam adni.

Elkezdtem csipegetni. P…

#752029 Csusza

Elkezdtem csipegetni.

Persze nem Matgab miatt, akkor shortolnám...

#752028 matgab Előzmény: #752027

persze, 5-szörös... 5578-ról.

5570-ről akartam, de előre futottam, aztán az árf mégis visszament.

#752025 szetib Előzmény: #752024

Így is legyen, mert ott vásároltam egy nagyobb csomagot én is. Pontosan 5546-on.

Nem akarom elkiabálni, d…

#752024 Lenthor

Nem akarom elkiabálni, de az 5540-es támaszom eddig működni látszik. Három ponttal szúrt alá.