Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#751848 Lenthor Előzmény: #751844

Nem probléma. Sok Miklós van az országban és én sem biztos, hogy Miklós vagyok. De, azért köszönöm!

#751814 banyaiz Előzmény: #751811

EBRD megállapodás miatt nem kell aggódni vsz.

Aggódni az miatt kell milyen versenytársat építenek (építenének ) az otp-nek. Mivel próbálkoznak esetleg a piaci versenybe való belenyúlásra.

Elméletileg korlátozott mozgásterük van EU miatt ebben . De kérdés a gyakorlat.

A lényeg, hogy mindig mi…

#751811 Lenthor

A lényeg, hogy mindig mindent másra fogjunk. Mi jót akartunk de mindig dolgoznak Magyarországgal szemben.

A hír óvatosan kezelendő, mert a fijjuk is tőzsdéznek. Igaz, az állami pakk eladása is ezt erősítette.

#751806 Csusza Előzmény: #751805

A nagy manipulátor. Már kiismertünk rég, ne félj!

:-)

Érdekes, most beszorul ez a szutyok 700 és 750 közé? Azt gondoltam, hogy lendületből beadják 700 alá.

#751803 Csusza Előzmény: #751796

Ezek szerint amit múltkor négyszemközt említettél, hogy jó pénzt kapsz egy konkurens portáltól, hogy itt bomlasztasz, az egy másik oldal volt?

;-)

Harmadszorra nem bírt a 750-nel, ez szerintem fontos jel.

#751802 Kissherceg Előzmény: #751800

jaja, gyorsabban változnak ott a tervek, mint maga a piac :) de legalább mindenre van mondás :)

#751800 Tapasz Előzmény: #751797

Néha beleolvastam, de nekem mindig az jött le, hogy ha ez lesz, akkor zigzag, ha nem, akkor hullám stb. De nem akarom őket megbántani. ( hátha zavarja őket a hit ilyen fokú hiánya)

Buxelliott a neve, de mo…

#751797 Lenthor

Buxelliott a neve, de mostanában a DAX-al foglalkoznak csak.

#751794 Sumér harcos Előzmény: #751791

amelyik zárt lett és AD a főnök,az oldal neve már eszembe sem jut,és amivel azóta nem foglalkozom, mivel 17éve kerülöm a grált árusito helyeket,értem ezalatt a zárt és fizetős oldalakat.

Most nekem nem kerek ez …

#751792 Lenthor

Most nekem nem kerek ez a mozgás. Vagy fogja magát és új csúcsra megy, vagy Ichimoku órás alapján lemegy 5631-ig.

Az előzőre tippelek (csak, akkor a DAX ellenében kellene mennie, igaz gyorsjelentése nem a DAX-nak lesz éjfél után)