Már kezdik:
Varga: Brüsszel miatt módosulhat a bankadó
http://www.portfolio.hu/gazdasag/varga_brusszel_miatt_modosulhat_a_bankado.5.222409.html
Már kezdik:
Varga: Brüsszel miatt módosulhat a bankadó
http://www.portfolio.hu/gazdasag/varga_brusszel_miatt_modosulhat_a_bankado.5.222409.html
A nagy manipulátor. Már kiismertünk rég, ne félj!
:-)
Érdekes, most beszorul ez a szutyok 700 és 750 közé? Azt gondoltam, hogy lendületből beadják 700 alá.
WTF?:)
ja-ja üldözöm az embereket az oldalról,terelgetem őket,kivel mit szeretnék:)
Ezek szerint amit múltkor négyszemközt említettél, hogy jó pénzt kapsz egy konkurens portáltól, hogy itt bomlasztasz, az egy másik oldal volt?
;-)
Harmadszorra nem bírt a 750-nel, ez szerintem fontos jel.
jaja, gyorsabban változnak ott a tervek, mint maga a piac :) de legalább mindenre van mondás :)
Néha beleolvastam, de nekem mindig az jött le, hogy ha ez lesz, akkor zigzag, ha nem, akkor hullám stb. De nem akarom őket megbántani. ( hátha zavarja őket a hit ilyen fokú hiánya)
Buxelliott a neve, de mostanában a DAX-al foglalkoznak csak.
nyugi,nem vmi jo az általam leirt reklám arról a portálról,mivel zárt:)
Az is igaz, hogy tegnap óráson megcsinálta a hullócsillag gyertyát, amely alapján várható volt a mai mozgás, de ez még nem a nagy beesés gyertyája szerintem. Azt a naposon is látni kellene.
amelyik zárt lett és AD a főnök,az oldal neve már eszembe sem jut,és amivel azóta nem foglalkozom, mivel 17éve kerülöm a grált árusito helyeket,értem ezalatt a zárt és fizetős oldalakat.
nincs más portál, grrrrrrrrrrr
Most nekem nem kerek ez a mozgás. Vagy fogja magát és új csúcsra megy, vagy Ichimoku órás alapján lemegy 5631-ig.
Az előzőre tippelek (csak, akkor a DAX ellenében kellene mennie, igaz gyorsjelentése nem a DAX-nak lesz éjfél után)
tegnap már nyitottam shortot
Ha 5709-ről nem fordul, akkor gond lehet a longos várakozásoknak.
Lehet, hogy ez az oka?
A decemberi ülésünkön felülvizsgáljuk a monetáris politikánkat - mondta csütörtök délelőtt Mario Draghi, az EKB elnöke. A hírre azonnal gyengülésnek indult az euró a dollárral szemben, ismét 1,07 alatt jár a keresztárfolyam.