Nem probléma. Sok Miklós van az országban és én sem biztos, hogy Miklós vagyok. De, azért köszönöm!
Nem probléma. Sok Miklós van az országban és én sem biztos, hogy Miklós vagyok. De, azért köszönöm!
EBRD megállapodás miatt nem kell aggódni vsz.
Aggódni az miatt kell milyen versenytársat építenek (építenének ) az otp-nek. Mivel próbálkoznak esetleg a piaci versenybe való belenyúlásra.
Elméletileg korlátozott mozgásterük van EU miatt ebben . De kérdés a gyakorlat.
A lényeg, hogy mindig mindent másra fogjunk. Mi jót akartunk de mindig dolgoznak Magyarországgal szemben.
A hír óvatosan kezelendő, mert a fijjuk is tőzsdéznek. Igaz, az állami pakk eladása is ezt erősítette.
Már kezdik:
Varga: Brüsszel miatt módosulhat a bankadó
http://www.portfolio.hu/gazdasag/varga_brusszel_miatt_modosulhat_a_bankado.5.222409.html
A nagy manipulátor. Már kiismertünk rég, ne félj!
:-)
Érdekes, most beszorul ez a szutyok 700 és 750 közé? Azt gondoltam, hogy lendületből beadják 700 alá.
WTF?:)
ja-ja üldözöm az embereket az oldalról,terelgetem őket,kivel mit szeretnék:)
Ezek szerint amit múltkor négyszemközt említettél, hogy jó pénzt kapsz egy konkurens portáltól, hogy itt bomlasztasz, az egy másik oldal volt?
;-)
Harmadszorra nem bírt a 750-nel, ez szerintem fontos jel.
jaja, gyorsabban változnak ott a tervek, mint maga a piac :) de legalább mindenre van mondás :)
Néha beleolvastam, de nekem mindig az jött le, hogy ha ez lesz, akkor zigzag, ha nem, akkor hullám stb. De nem akarom őket megbántani. ( hátha zavarja őket a hit ilyen fokú hiánya)
Buxelliott a neve, de mostanában a DAX-al foglalkoznak csak.
nyugi,nem vmi jo az általam leirt reklám arról a portálról,mivel zárt:)
Az is igaz, hogy tegnap óráson megcsinálta a hullócsillag gyertyát, amely alapján várható volt a mai mozgás, de ez még nem a nagy beesés gyertyája szerintem. Azt a naposon is látni kellene.
amelyik zárt lett és AD a főnök,az oldal neve már eszembe sem jut,és amivel azóta nem foglalkozom, mivel 17éve kerülöm a grált árusito helyeket,értem ezalatt a zárt és fizetős oldalakat.
nincs más portál, grrrrrrrrrrr