tegnap már nyitottam shortot
tegnap már nyitottam shortot
Ha 5709-ről nem fordul, akkor gond lehet a longos várakozásoknak.
Lehet, hogy ez az oka?
A decemberi ülésünkön felülvizsgáljuk a monetáris politikánkat - mondta csütörtök délelőtt Mario Draghi, az EKB elnöke. A hírre azonnal gyengülésnek indult az euró a dollárral szemben, ismét 1,07 alatt jár a keresztárfolyam.
Nem számítottam DAX-ban erre a visszahúzásra, úgy látom ott is dolgoznak GBL brókerek.
Az OTP-nek mondjuk jót tesz, mert még nem nyitottam shortot. Várom azt a felhúzást továbbra is.
Korábban ott is Lenthor néven írtam, de egyszer újra kellett telepítenem a számítógépet és amikor regisztrálni akartam, akkor nem fogadott el nick nevet, csak keresztnevet.
már féléve kiszurtam,hogy Miklos néven futsz más portálon:)
én pedig lehet nevet váltok,7év,levédetem:) ....kicsit meguntam,vmi szelidebb,globalistább,műanyagabb nevet veszek:)
Jó lenne, ha felhúznák 5850 környékére. Most kis tf-en csinálták a helyet felfelé. Az indiknél csillapították a túlvettséget.
Jaa, hogy ott, de igen. Hát most elnevettem magam, hogy nem jöttem rá, hogy ki azaz "M". Számításba vettem minden M-es nevet, csak a sajátomra nem gondoltam.
Ez az, amikor az ember már csak nick névben gondolkozik.
Szia Lenthor!
Örülök, hogy kitartóan nyomod fel az elképzeléseidet a tagoknak. Sok sikert! Kitartást!
Látom máshol "M" néven vagy ,-)
A DAX most 10.885-ön áll. Szerintem elindul lefelé. A cél durván 10.650- 10.680 közé tehető.
Az OTP-ben is jó lenne egy nyitás utáni felhúzás és gyors beejtés, hogy meglegyen az a bizonyos "hullócsillag" gyertyaalakzat és indulhat lefelé a korrekció.
Az általam írt lehetséges második OTP célár az 5975 csak ezután indulhatna, amit a DAX is segíthetne, mert 10.650 környékéről 11.150 fölé kellene mennie.
Na, hazaértem. Látom, teljesült egy eladásom, egy kisebb adag ment el. (5645-5745)
Még egy kis utolsó adaggal van, jó lenne holnap azzal is kiszállni.
Szerintem innen kellene egy lefelének jönnie, esetleg délelőtt még húzhatnak rajta kicsit. (Mondjuk a Lenthor-féle 790 elképzelhetőnek látszik.)
2015.11.06 09:38 Lenthor
Tudom, hogy 5750 környékén van a csökkenő hsz. felső szára, de naposon nekem mutat egy 5790-es értéket is.
November 6-án is írtam aznap 5577 volt a minimum ár.
Idézet: 2015.11.09 10:10 Lenthor
Sok érv szól a lefelé irányról, de nekem hiányérzetem van.
Az esés előtt még fel kellene mennie. Két cél lehetséges. Egyik 5790, a másik 5975 környéke.
Az első céláramat már megközelítette. Napi maximum: 5769
DAX 10.996-al megvolt az 5. hullám. Reggel 11.000-et tippeltem másik fórumon.