Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#751774 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #751704

Nem! De még lehetek! :-) Ez a telkó meg akkora egy szutyok...sosem indul meg. Pedig minden héten legalább kétszer megveszi a DT! Azok is basz@djanak meg mert csak teszetoszáskodnak....mi értelme annak, hogy ez az izé a "tőzsdén" van?

Egyébként akinek meg nincs telkó részvénye az annyit is ér! :-)

#751650 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #751646

Szerintem a képernyőt azért még látja a kollégád(ha nem, akkor esetleg ellopták a TV-t) , valszeg csak az adást nem! :-) Mellesleg avval a "HD" adással sem lesz nagyon kisegítve..... Bakker, rádugok egy hóóót egyszerű "szobaantennát" a TV-re és nagyságrendekkel jobb minőségben jön az anyag!

#751648 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #751642

Ugye, hogy visszamásznak!! és hoznak magukkal még egy embert! (ablakokat, ajtókat befalazni) Bár a "külső" tanácstalanadók ellen ez sem véd! :-)

#751646 matgab Előzmény: #751642

Nekem is a kollegám tombolva jött be, hogy két hete rendelte meg a HD tv szolgáltatást, de ma már nem hogy HD-ben, hanem sehogy nem látja a képernyőt.

Neki is ajánlották a super service szolgáltatást is, hát ...

#751642 Kissherceg Előzmény: #751640

:)) nem kell félni, ment 1 régi manager, de jött konkurenciától 2 másik :) illetve külsős tanácsadóként is nagyon jól lehet alkalmazni őket, akkor már még se alkalmazott a könyvelésben...

#751640 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #751627

Te már-már gyanúsan jól értesült vagy! :-) Az a baj a managerekkel, hogy dupla annyi fog visszamászni az ablakon...de ha mégsem, akkor sem a részvényeseknél fog lecsapódni a költségek megnyirbálásának az eredménye. Az bezony kitalicskázódik illetve "széles sávon" nyomódik ki a mutterhoz. Még az a szerencsénk, hogy az egyébként fényáron kínált "legszuperebb" internet csomagjuk, (Netmánia XXL... már ez a név önmagában is szívlapát pozitív! XXL,XXL,XXL ízlelgessük csak:-) is csak max 10 Mbit!!! feltöltési "sebességet" tud... így meg eltart egy jó darabig míg kinyomódik a haszon(az én és a mi hasznunk!!!!! :-) Nézzenek már szét a konkurenciánál, hogy milyen áron, és milyen le és feltöltési sebességgel rendelkező csomagokat ajánlanak. Komolyan én szégyenlem magam helyettük! :-) Felháborító és szánalmas! Most már csak egy minimum 600 forintos árfolyammal tudnának kiengesztelni! :-)

#751639 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #751624

Jelenleg is ez az üzenet fogadja a "Tisztelt" ügyfelet:

Kedves Ügyfelünk!Online ügyintéző felületünk fejlesztése sajnos tovább tart az eredetileg

tervezettnél. Szíves türelmét kérjük, hamarosan újra elérhető lesz online ügyfélszolgálatunk is,

látogasson vissza hozzánk!

Úgy érzem, hogy a "hamarosan" egy kicsit mást jelent nekik mint nekünk. Ráadásul nem a fejlesztése tart tovább az eredetileg tervezettnél(mivel az már eddig is működött... úgy ahogy) hanem a tűzoltás...Értem én, hogy előfordulhatnak problémák mivel jómagam is valami hasonlóval foglalkozom, de nem az éles rendszeren kellene mókolni, hanem illene kitesztelni rendesen a módosításokat mielőtt ....

#751624 Koffein Előzmény: #751618

jáááj de felszívtad magad, csak vigyázz nehogy megbokrosodj :)) nagy nehezen sikerült bejelentkeznem, majd 80e ft tartozást mutatott, mondom jól van, holnapra elmúlik... oszt el is múlt, már nulla, úgy hogy semmit nem fizettem be :D elég beteg motor van a kasztni alatt... :)

Jajj de mérges vagyok! :…

#751617 Nyeretlen_Keteves

Jajj de mérges vagyok! :-) Ezek költenek 100+ milliárdot fejlesztésre!? Max papíron! Gondolom a budipapírt is a DT-től veszik..egy 10-es guriga ára 100 guriga!:-) Ráadásul csak két rétegű(jó esetben:-)

#751616 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #751317

Miért pont a weboldaluk ne lenne f@s!? Napok óta nem lehet számlát befizetni..(állítólag) nekem mondjuk sikerült még múlt hét közepén. Párját ritkítóan xar, áttekinthetetlen, logikátlan weboldaluk van(egy csomó "halott" linkkel) amit másfél éve hegesztgetnek... kizárólag a "felhasználói élmény fokozása" céljából ugye! Köszönjük Emese! No, most aztán olyan felhasználói élményben van részük a usereknek, hogy sokáig nem fogják elfelejteni! Ráadásul sikerült megemelni a mobil előfizetéseim díjait is annak ellenére, hogy nyáron felhívtam őket, hogy köszönöm de nem élnék az áremelés elfogadásának lehetőségével! :-) Ahogy olvasgatom a ****buk oldalukon a hozzászólásokat valszeg az esetem nem egyedi. Ismerősömnek még hónapokig számláztak azután is, hogy minden xart lemondott náluk. Csak azért nem hívom fel őket azonnal mert állítólag 50 percig várakoztatnak(minimum). Gondolják úgy is feladja a polgár közben vagy tán el is patkol! Gondolom ennél a cégnél is úgy történt a "racionalizálás", hogy aki értet valamihez azt elküldték a pics@ba és a sok manager meg maradt tököt vakargatni, fodrászhoz járni, kis szoli, konditerem, tenisz, stb.... Továbbá! Szakadatlanul, és pofátlanul csatornázzák át(trükkök százait alkalmazva:-) a "lesz haszon télire" pénzecskémet a DT-hez! :-) Felháborító! :-) Most már tényleg megvehetné a mutter ezt a xart, de minek ha így is tejel rendesen..... Evvel a fostalicskával gyj előtt lehet keresni(jó esetben) 3-4 esetleg 5%-ot oszt kalap-kabát...

úgy látom megroggyant a …

#751317 Koffein

úgy látom megroggyant a telekom oldala... egy napja technikai karbantartást dob :D

Már tolják be az anyóst …

#750835 Nyeretlen_Keteves

Már tolják be az anyóst meg a kredencet is eladói oldalra, de nem lehet megállítani(el ne kiabáljam) a telkót! Ma még:-)

#750026 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #749700

Lárifári! Már megint ezek a lerágott csont hírek! :-) Hányszor fogadták már el? No és még hányszor fogják? :-) Ez a kis szösszenet nem állíthatja meg a telkó "szárnyalását" és mit sem változtat a cég valós értékén(ami jelenleg igen alulértékelt ezen a tőzsdének csúfolt izén, amivel egyébként mindenki tisztában van, vagy nem?? :-). Az a probléma a kezdő és/vagy tapasztalatlan, vagy ne adj isten tapasztalt, ám ennek ellenére is gyenge spekikkel:-) hogy nem veszik észre az apró jeleket.. ellenben ugye a tapasztalt és jó spekikkel (természetesen ebbe az utóbbi csoportba sorolnám magam:-)) A sok mellébeszélés helyett a lényeg, hogy jó lesz ez! Csak az a kérdés, hogy mikor:-) De a 280-as szintekhez képest most is jó, vagy nem? Na ugye! :-)