1,9?? Akkor Te még hazaárulóbb vagy! :-) Csak nehogy rajtunk gazdagodjanak meg... viszont jó lesz sietni a többieknek mert ha nagyon sokan fogadnak a Norvég győzelemre akkor holnap már csak 50%-os kecsege lesz!
1,9?? Akkor Te még hazaárulóbb vagy! :-) Csak nehogy rajtunk gazdagodjanak meg... viszont jó lesz sietni a többieknek mert ha nagyon sokan fogadnak a Norvég győzelemre akkor holnap már csak 50%-os kecsege lesz!
Tudom, hogy hazaáruló gec.. vagyok, de meg is tettem! 1,87 volt az odds! 87% tiszta hozam, oszt még broki díj sincs! :-) Lesz haszon télire!
1,8??? Akkor megint kaszálok! Mennyi idő alatt lehet keresni 80%-ot a tőzsdén? Na ugye :-) Ja! és nem jó edző és már nem is lehet az! és nem csak a nyilatkozatai miatt! Kár hogy kibaxták a Kazah kispadról anno, mert ha nem tették volna már az EB-n LETTünk volna :-)
1-2 napja 1,8 körül volt a norvég győzelem. Magyar 4-5 között valahol.
Nem is tudom jó előérzetem volt , hogy őket kaptuk de olvasgatva a nyilatkozatokat ez a Storck nem tudom milyen edző, de nyilatkozni nem szabadna engedni . Összehord hetet havat.
Gyorsak vagyunk, jók vagyunk stb miről beszél ? :) Jó ne mondja azt, hogy olyan bénák vagyunk inkább ki se állunk pedig az közelebb lenne a valósághoz.
Reálisabb nyilatkozatokat vártam volna tőle, lehet nagyon jó edző ettől még, csak elég hiteltelen dolgokat kever bele dumába. Nehéz így komolyan venni.
simán. Amikor a vizilabda csapatunk olimpiai bajnokságokat nyert fogadtam egy magyar német meccsre, 1,01-es szorzóval. Gondoltam legyen napi 1% kamatom...
6-6 lett.
De több 1,01-es meccset is elvesztettem a fogadásaim során, nem kicsit sűrűbben, mint azt a statisztika igazolná, szerintem minden 5-6.-at...
Azért szerintem ahhoz még te is kevés vagy...
10-15 év lazsálást még a faktorod sem hoz helyre...
Délelőtt néztem az oddsokat akkor Norvég W 1.87 D 3.2 Hung win 4.2 volt...
Szerintem a kinti meccsre simán meg lehet tenni.
Mik az oddsok?
csak ha megtenném... Akkor még az EB-t is megnyernénk az tuti...
De te viszont kontraindikátor vagy, tehát mégis van esély.
Lássuk, lássuk!
Storck győz vagy Matgab?
Na akkor meg lehet tenni a tippmixen a dupla norvég győzelmet. Komolyan mondom, ennyire amatőr és kishitű szövetségi kapitányunk nem is emlékszem, hogy volt-e valaha...
Hát ez nem semmi.
Különösen a kijelentés, hogy élete legjobb 10 éve volt:-)
Nesze neked, nyugdij előtakarékosság!
egyik közeli rokonom volt 2-3-4hete Inter-Juventuson 0-0,repibe kapta a jegyet utat egy cégtől,még jó ,hogy hazajött:))
A magyar válogatott nem tudja meglepni a norvégokat: "Tudjuk, mire számítsunk"
http://www.csakfoci.hu/valogatott/valogatott/node/202945#add_new_comment
ezek olyan ledegradálóan nyilatkozgatnak,ilyet már régen láttam folyamatosan.....
szoktak ilyenkor protokollból nyalizni vagy mi.......no ezek a Norvégok aztán nem:)
tegnap terem ,
kikaptunk 11-6 ra,1gólt lőttem,az is óriási malac,semmi nem jött be,ráadásul még az öltözőben a csapat összeveszett utána.
multhéten 13-13 volt a csapat eredménye,abból 10et lőttem.
elég hektikus:)
A Serie C-ben is gyorsabb a tempó, mint az NB I-ben
adja :D
Klasszis!:)