Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#751784 Sumér harcos Előzmény: #751769

éreztem,hogy.......ott vagy:)

nagyon eltuntél.

vmi olcso boxtert én is vennék poénbol lehet,csak annál a tipusnál attol félnék pl.15évesnél,hogy ráköltöm a gatyámat,mintha nem egy mx fenntartása volna,gondolom.

multkor árultak egy del solt-aszongya a hirdetésben-3milliot költött rá-és szerintem még mindig egy ramatyláda volt......uhhhh,abból már jobban járt volna egy nc-vel.

Éjjel hazaértem autónéze…

#751769 KawaBazsy

Éjjel hazaértem autónézegetésből, most Frankfurt környékén vadásztam főleg. Amire mentem (Boxster), az pont elkelt aznap.. Amit meg jónak találtam, s elhoztam volna (MX-5, 1.8i, sperr), azt azért hagytam ott, mert a barom kereskedő csak 90 eurot akart engedni az árból, ahelyett h örült volna, h K Eu-i figura novemberben vesz cabriot..

#751532 rbbj11 Előzmény: #751372

mindössze két hirdetést látok most, egyik zöld-bézs tetszene is, de ahogy ennél a típusnál nagy problémám, alig van belöle olyan extrákkal felszerelt, mint a légzsák, ebben sincs, de ellenben méreg drágán, 10.000 euróért árulják

#751531 rbbj11 Előzmény: #751379

Igen, korrekt. Előre megmondja, a te gépedet mennyiért vállalja. Ha nem csak kp, az valoban bonyolítja, de vele kell megbeszélni.

#751379 Ddavid Előzmény: #750817

Gondolkozom rajta, mert megerne a felarat. Kerdes hogy hol talalok megbizhato embert? Sajnos nem csak kp-ra menne ami bonyolitja a dolgokat. Ugy emlekszem az embered aki az Toyotat intezte korrekt volt nem?

#750971 Sumér harcos Előzmény: #750925

utálom a suv-okat,de ez kurta yo belépő ár szerintem ,Az uj Mazda CX3.

2000benzin,120lo skyactiv.

messze ezt venném a sok konkurens mellől.

"A CX-3 nem a milliomosok kiváltsága lesz: a 120 lóerős, kétliteres, kétkerékhajtásos alapváltozat ára a hírek szerint 4,5 millió forint alatt marad, ebben már benne van a klímaberendezés, a kulcsnélküli nyitás és indítás, a fényezett tükör és néhány kormánykapcsoló is. "

http://totalcar.hu/tesztek/2015/03/23/bemutato_mazda_cx-3_2015/