Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ingatlan

Re: nincs cím

#752267 Kissherceg Előzmény: #752196

pfff, érdekesség képen megnéztem Érden hány eladó ingatlan van és 2830-at ad, gondolom van itt ismétlődés. Tehát kb 2000 eladó ház/lakást jelent egy 65.000 fős városban. Sokkal több, mint gondoltam

#752196 rbbj11 Előzmény: #752136

Es vegul senki nem fizetett??

Ezt fel nem fogom

En szivesen adok szakmai tanacsot, ha igenyled

#751812 rbbj11 Előzmény: #751380

nem kérni kell, hanem ügyvédi felszólítás....legközelebb nekem szólj, mert itt duplán is buktad a nyilvánvalót...

ad 1: társasháznak kötelezö legyen biztosítása, ami ez esetben kellett volna fizessen

ad 2: az adott lakón leverhetö, ha házon és biztosításon nem (spec. esetekben). Akinek val.szeg volt felelösségbiztosítása, csak nem is tudott róla, ahogy ismerem az emebereket. Tehát rajta is könnyen behajthattad volna

P.s: ilyen házban nem ártana, ha neked is lenne biztosításod szaros évi 30-40 ezerért

#751809 rbbj11 Előzmény: #751346

Vagy nem fizetné, ez van a mi házunkban is. Ha a háznak nincs rá pénze, akkor max perelheted.

#751807 rbbj11 Előzmény: #751331

Igen, nagyon esélyes, h. neked akkor is bele kell fizetni, de ezt csak konkrét esetben, az adott ház alapító okiratát és társasházi szerzödését ismerve lehet eldönteni, ezt kell kikérned közös képviselötöl.

#751737 Pyxis Előzmény: #751730

Ezt tudjuk.

Miskolcon jó környéken 10 millió alatt is lehet normál állapotú családi házat venni nagy kerttel.

Budapesten 30 millió alatt kicsit elszaladtak az árak. Remélem eltolcsiéknak továbbra is szerencséjük lesz és a kamatemelési ciklus kitolódhat. Most beültetnek minél több hitelest rövid kamatperiódusú hitelekben, aztán megint jön a feketeleves.

#751730 Ricsi Előzmény: #751729

Ezek pl érdekes mondatok:

A következő években elképzelhető egy lakásáremelkedés (most pont a ciklus aljából jövünk ki) de közép- és hosszútávon országos szinten a népességfogyatkozás (demográfia + kivándorlás) alapján nem gondoljuk, hogy reálfelértékelődés mehetne végbe (az EU csatlakozás óta összességében reálárcsökkenés volt).

Durva, hogy mennyi ember…

#751383 Koffein

Durva, hogy mennyi ember nem célszerűen használja a garázst. Számtalan garázst látok a kerületbe tele limlommal. Az est kérdése, miért nem adják el, vagy adják ki? ... Talán a ragaszkodás, vagy még ők sem tudják... :)

#751380 hosszhuszár Előzmény: #751346

Festettem már homlokzatot, azt is csak én fizettem, áztam felülről, wc től, de nem szivárgott, folyt, egy éjszaka alatt leszakad t a vakolat, a mennyezetről, a világítótestekkel együtt, az abban a helyiségben levő árú, kidobás...

Azt is csak én fizettem... kértem a háztól, hogy valami... de semmi...