Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ingatlan

Re: nincs cím

#751807 rbbj11 Előzmény: #751331

Igen, nagyon esélyes, h. neked akkor is bele kell fizetni, de ezt csak konkrét esetben, az adott ház alapító okiratát és társasházi szerzödését ismerve lehet eldönteni, ezt kell kikérned közös képviselötöl.

#751737 Pyxis Előzmény: #751730

Ezt tudjuk.

Miskolcon jó környéken 10 millió alatt is lehet normál állapotú családi házat venni nagy kerttel.

Budapesten 30 millió alatt kicsit elszaladtak az árak. Remélem eltolcsiéknak továbbra is szerencséjük lesz és a kamatemelési ciklus kitolódhat. Most beültetnek minél több hitelest rövid kamatperiódusú hitelekben, aztán megint jön a feketeleves.

#751730 Ricsi Előzmény: #751729

Ezek pl érdekes mondatok:

A következő években elképzelhető egy lakásáremelkedés (most pont a ciklus aljából jövünk ki) de közép- és hosszútávon országos szinten a népességfogyatkozás (demográfia + kivándorlás) alapján nem gondoljuk, hogy reálfelértékelődés mehetne végbe (az EU csatlakozás óta összességében reálárcsökkenés volt).

Durva, hogy mennyi ember…

#751383 Koffein

Durva, hogy mennyi ember nem célszerűen használja a garázst. Számtalan garázst látok a kerületbe tele limlommal. Az est kérdése, miért nem adják el, vagy adják ki? ... Talán a ragaszkodás, vagy még ők sem tudják... :)

#751380 hosszhuszár Előzmény: #751346

Festettem már homlokzatot, azt is csak én fizettem, áztam felülről, wc től, de nem szivárgott, folyt, egy éjszaka alatt leszakad t a vakolat, a mennyezetről, a világítótestekkel együtt, az abban a helyiségben levő árú, kidobás...

Azt is csak én fizettem... kértem a háztól, hogy valami... de semmi...

#751377 Sumér harcos Előzmény: #751370

ugy rendben van,főleg 1993?mondjuk pasztelpárti vok,az ára sem semmi:)

de sok 2 és 12 ker budai villát lapozok át,pusztán kiváncsiságból,és azt tudom mondani,hogy több a pénz,mint az ész,vagy 70%-ban olyan izléstelen,ordenáré szinek,butorok jelennek meg,hogy nem tudom hol vannak az asszonyok,ha meg ott sincs izlés,ha pénz van fizessünk már egy belsőépitésznek,lakberendezőnek.

#751346 matgab Előzmény: #751331

Attól függ mi van leírva az Alapító Okiratban illetve az SZMSZ-ben.

Ha a te üzlethelyiséged alulról ázna a szigetelés hiányossága miatt, akkor azt is fizetné a többi lakó is...

#751332 Ricsi Előzmény: #751331

Elvileg minden közös tulajdon, gondolom a liftet, meg a tetőt sem használod, mégis hozzá kell járulni. Ha pl nem biztonságos a gáz, akkor lezárják az épületet, akár van gázkészüléked, akár nincsen.

Kérdés. Adott egy társa…

#751331 hosszhuszár

Kérdés.

Adott egy társasház.

üzletem van benne, utcára nyíló, saját tulajdon.

Nem gázzal fűtött.

Így sem kémény, sem gáz vezetéket nem használ.

Felújították a gáz vezetékeket, ehhez hozzá járulást kell ugye fizetni...

Most a kéményt kell.... ehhez is kell, akkor is, ha nem használom?

Volt már valakinek ilyen problémája?

Köszi.

#751330 hosszhuszár Előzmény: #751327

Itt meg eladták az önkormányzati bérlakásokat, szinte minden kerületben, gombokért, azt ugye nem kell mondanom, hogy 1 cég foglalkozott az értékesítéssel, / 7. kerületben / és azt sem, hogy lehetett segíteni az értékbecslésen, nem, nem felfelé.. :) kiszólták a szerkezetileg nulla lakásokat, / a zöme az volt/ most meg nyögik a lakók a gáz, víz, csatorna, tető, stb költségeit.

#751327 Ricsi Előzmény: #751303

Megint jobban csinálnak valamit mint mi...

De nem baj, mi vagyunk a szuperek, ott meg mindenki hülye.

#751303 Pyxis Előzmény: #751241

Nyugat-Európában szinte minden országban kiemelten foglalkoznak a bérlakásrendszerrel. Az ingatlanválságot súlyosan megszenvedett Spanyolországban például bérlakás-befektetési alapot hoztak létre annak érdekében, hogy a bérleti díjak ne lépjenek át egy bizonyos megfizethetőségi határt.

#751241 Ricsi Előzmény: #751201

Az otp egy példa volt (neked és Matgabnak is szól), én dax-al kereskedem, az meg nem fog úgy járni, mint egyetlen rv.

Pont azért nem rv-t veszek, mert az 1 cég, lehet vele bármi, az indexet meg karbantartják, ha valami szar, akkor kiesik, és jön helyette másik.

Tudom, a bux-nál nincs így, de a dax nem a bux.