Mi a ge.ci miatt rakétázik má megint ez a kö.csög dax????
szerintem személyesen sokkal gyorsabb lenne és talán az en nehéz felfogásomnak is emészthetöbb lenne, nem motorozol le ma, olyan szep idö van? ;)
Piac állapotáról semmi mást nem mondok csak megnézed a múlt pénteket minden benne van.
Usát ejtették érik decemberi emelés, daxot fel 200 naposig. Azóta dax is esegetett vagy 300 pontot onnan, de mond meg, hogy holnap emelkedik 200-at vagy esik? Vagy novemberben hol fogjuk várni a decemberi fedet? :) Vagy a fedre mi lesz a reakció? Több hatás egyszerre .
Olyan szempontból logikusnak tűnik a decemberi emelés, hogy ez az év vége hatás tompíthatja az esést rá. Ilyen szempontból jó időzítés is lehet.
Csak az év végi spekulációt teljesen megkavarja.
snp nálam annyi az elmélet FED kamatemelés miatt decemberi döntésig nincs ATH, nyomasztja, viszont 200 napos felett van. Kézenfekvő lenne kb 2060-2130 között mászkáljon.
dax nem tudott átmenni a 200 napon megnézte múlt pénteken. Teljes kérdőjel, hogy decemberi fedig átviszik e 200 naposon. Azt gondoltam Usát követni fogja ebben vissza 200 nap fölé, eddig nem tette.
Nikkei amit még figyelek, múlt héten átment a 200 naposon fölötte tudott maradni , ma is fölötte kereskedtek vele. Ugyanúgy mint a dax kínlódott a 200 nap alatt , de aztán múlt hét pénteken fölé keveredett.
Ez a FEd kamatemelés téma összekuszálja az év végi történetet.
OK, most leírom még egyszer mailban, talán érthetőbb lesz. Pár perc, és küldöm.
szerintem a mikulás és a csoda pont elég :) aztán jön a jézuska a nyuszi meg a ...biztos jön még valami. :)
Egyszer elkezdtem kérdezgetni, de végül elfogyott a türelmem, sajnos nem azért álltam le a kérdésekkel, mert nem maradtak... Annyira nem egyszerü, ha oldalakon át emaileztünk róla és még mindig csomó minden nyitva maradt.
Az egy idegen módszerre 2.5 misi feltétele sem épp kelt bennem jó érzéseket.
Usa: egyelőre nálam duplatető.
Dax: csökkenő csatorna teteje, 200 napos, bearish engulfing (mai gyertya).
Egyelőre a Long sztem bátor húzás, Mikulás és a csoda szólhat mellette nálam csak.
Most nézem, miket írsz...
Már sokszor elmondtam neked, mit és hogyan csinálok. Egyszerű mint egy pofon, és csak nyerni
lehet vele. Ha kell, elmondom még egyszer, és aztán ennyi. Nem is értem, tök egyszerű, nincs benne semmi buktató, nem is értem, mi a bajod vele?
talán mert jó alany vagy..mindenki kb oda rakta volna a stopot.. TA vagy pszichós alapon.. nem egyszer volt..volt olyan pont ahol pánikszerűen eladtam volna..de kivártam.. bejött.
Akkor a következőt javaslom. Várd meg, hogy elmenjenek a stop-okért, és utána nyisd be te a sajátodat. Nincs kizárva a stopvadászat, ha tényleg sok ott a megbízás. Ne kapkodj, várd ki a sorod, akkor szerintem nagyon sikeres leszel.
Nekem viszont a meglatasaim tobbnyire jok, de dt-ben szinte mindig a stopomert mentek, olyan erzesem volt, olyannyira, hogy hiaba lattam jo iranyt, amint kialakult orason vagy h4-en irany, csak azert is abban a pillanatban az ellenkezo iranyba megy az arfolyam. Foleg daxra igaz, amcsira nem egyertelmuen. Nem tudom miert van ez, de ez nem az en karmam, hetszentseg hogy rengetegn kereskednek hozzam hasonloan, es biztos vagyok benne hogy rengeteg fuggo dt-s veszit ezen okbol folyamatosan rengeteget, ez vmi rendszerszintü dolog. En nem akarom ennek a hatteret jobban elemezni, eleg az nekem, hogy ha igy sikeres daytrader pozikat tudok rendszeresen nyitni, akkor meg is jatszom. Aztan lehet, csak bizonyos piacon fog menni, minden lehet
Kérdezd meg erről Matgabot, akárhogy akarta is kicselezni a piacot, az sosem sikerült.
:D ez jó.
Azért ezen a héten ez könnyen megeshetett bármit is gondoltál, hogy az ellenkezője jó lett. Amilyen rángatózás volt.
Ma a 200 napost megnézte alulról.
érdekes kis nap volt ez a mai.
Jó adatok = dec kamatemelés = dollár erősödés eddig normál ügymenet
Viszont dax reakciója, de akár usa indexek visszafogott esése ami 0 ez már furfangosabb.
dax eur gyengülésre kilő, usa beesik de minimálisan azt is megveszik. Hmm , egy nap csak de elgondolkoztató.