Az egyik számlámon lehet, hogy csökkentem a méretet, mert már túl sok.
Az egyik számlámon lehet, hogy csökkentem a méretet, mert már túl sok.
Itt magasabban nem jó ráadni neked, vagy már necces?
Kérdezem annak okán, hogy eddig attad végig fel az emelkedést
Helló!
Mit írjak? Nem nyitottam új pozit, és nem zártam meglévőt. :-)
Varju kollégának támasz két érintéses elméletem volt anno ("dupla alj"):
Most már látszik, amikor 21500on voltunk, nem láthattad, de lehet rá következtetni
mindig ilyen kemény vagyok :) sőt... :) -60 a kt... :)
-150 es kamatnál? Bényén lettél volna ilyen kemény tóátúszásnál! :D
Én is ezt hittem:) de a piac mást akart, inkább ostromolja az előző sáv alját, még a végén elmegy a tetőig
Én se, rá is adtam :)
Sávtetőtől short lett volna az értelmes választás szűk stoppal....
Viszont innentől longosnak tűnik,és hati megint nem hisz az emelkedésnek.
Az ábrán rajta van hogy hol érdemes..
Én is sokszor voltam már így, ilyenkor szoktam az 1/3-át, vagy a 1/2-ét. Utána nem sokkal fordul.
Ugyanígy, amikor van rajta 210 pont nyerő, zárom, megy tovább lefelé. Ha nem zárom, akkor vissza megy a bekerárig (legalább), és visszatudnám nyitni. Én már beletörődtem, soha nem fogom tudni az irányt előre, ezért csak a poziméretezéssel foglalkozom (ha túl nagy, akkor csökkentem) és TÜRELMES vagyok. Ez bejött az elmúlt 6 és fél évben.
hatis cuucokhoz szerintem nem mernek piszkálni, még sose tapasztaltam, ha részvényezek ott néha látok furcsaságokat. Hozzá piszkálhatnak a pozikhoz ez van el kell fogadni.
Nekem is van véleményem:)
(tudjátok milyen a vélemény? Olyan mint az ember hátsó fele, mindenkinek van és senki nem kíváncsi a máséra, hacsak nem az ellenkező nemé:))
Azt gondolom csúnya ellenállás előtt vagyunk, mennie kellene még egy kört lefele. De sajnos nem én döntök róla:) Nem véletlen 22 000 szint körbetáncolása.