Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1512

Az egyik számlámon lehet…

#751442 Tapasz

Az egyik számlámon lehet, hogy csökkentem a méretet, mert már túl sok.

Most teljesült pár konti…

#751441 Tapasz

Most teljesült pár konti eladás 400 felett.

Re: nincs cím

#751440 Hathor Előzmény: #751438

Itt magasabban nem jó ráadni neked, vagy már necces?

Kérdezem annak okán, hogy eddig attad végig fel az emelkedést

na elég ebböl, átfordult…

#751263 rbbj11

na elég ebböl, átfordultam teljes pakkal longba

Re: hg

#751192 Varju Előzmény: #751179

Én is ezt hittem:) de a piac mást akart, inkább ostromolja az előző sáv alját, még a végén elmegy a tetőig

#751179 Waszeitung Előzmény: #751095

Sávtetőtől short lett volna az értelmes választás szűk stoppal....

Viszont innentől longosnak tűnik,és hati megint nem hisz az emelkedésnek.

#751088 Tapasz Előzmény: #751047

Én is sokszor voltam már így, ilyenkor szoktam az 1/3-át, vagy a 1/2-ét. Utána nem sokkal fordul.

Ugyanígy, amikor van rajta 210 pont nyerő, zárom, megy tovább lefelé. Ha nem zárom, akkor vissza megy a bekerárig (legalább), és visszatudnám nyitni. Én már beletörődtem, soha nem fogom tudni az irányt előre, ezért csak a poziméretezéssel foglalkozom (ha túl nagy, akkor csökkentem) és TÜRELMES vagyok. Ez bejött az elmúlt 6 és fél évben.

#751070 Varju Előzmény: #751033

hatis cuucokhoz szerintem nem mernek piszkálni, még sose tapasztaltam, ha részvényezek ott néha látok furcsaságokat. Hozzá piszkálhatnak a pozikhoz ez van el kell fogadni.

#751063 Varju Előzmény: #751047

Nekem is van véleményem:)

(tudjátok milyen a vélemény? Olyan mint az ember hátsó fele, mindenkinek van és senki nem kíváncsi a máséra, hacsak nem az ellenkező nemé:))

Azt gondolom csúnya ellenállás előtt vagyunk, mennie kellene még egy kört lefele. De sajnos nem én döntök róla:) Nem véletlen 22 000 szint körbetáncolása.

#751062 Tapasz Előzmény: #751056

Mennyi a szűk stop? Reggel több,mint 100 pont volt a spread. Brokik meglátják az aktiválási áradat a könyvbe, fél millás mozgással kipattintanak a pozidból, majd megy a jó irányba. Szvsz a béten a hatinál csak kézzel szabad stoppolni.