Viszont a készlet 200millával magasabb, de még igy sem sok a bevételhez képest 1,7miliárs.
Viszont a készlet 200millával magasabb, de még igy sem sok a bevételhez képest 1,7miliárs.
Dúrván azt jelenti hogy sok kártya van raktáron. Gondolom valami nagy megrendelésre számíthatnak és bekészleteztek. Amúgy meg kevesebb az összeg mint előző évben illetve csak 210milla ami elenyésző a bevételéhez képest.
Teljesen egyet értek.
Még mindig nem zártam a pakkom. Az is igaz a 900-as leszúrásnál megremegett a kezem majdnem.
Este jó volt olvasni a számokat, de ezt nem értem. 5. oldal:
"Az aktivált saját teljesítmények a saját előállítású eszközök aktivált értékét, valamint a saját termelésű
készletek állományváltozását tartalmazzák. Ezen teljesítmények alakulását döntően a készletek
állományváltozása határozza meg mindkét bemutatott időszakban, amelyek közül a legjelentősebb a
biztonsági és kártya termékekhez kapcsolódó befejezetlen termelés értéke."
A "befejezetlen termelés értéke" azt jelenti, hogy gyártás közben van sok termék, mely ha véget ér akkor leszállítják/értékesítik és megjelenik mint profit a Q4-ben vagy jövőre? Hogy is van ez?
A "legjelentősebb" szóra kaptam fel a fejem.
Ezekkel a számviteli megfogalmazásokkal mindig bajban voltam :)
ha így halad q4re meglesz a 70ft körüli eredmény/rv...
reméljük any fogja gyártani http://www.erzsebetutalvanyplusz.hu/
Vegyék amúgy, nem érdekel. Holnap fizetnek érte 30-40% prémiumot, nem fogom sajnálni ;)
Olyan érzésem van, hogy előbb-utóbb felvásárlás lesz a történet vége.
Nem lehet köze a plasztik erzsébet utalványhoz?
Itt valakik már a holnapi újságot olvassák szerintem :)
akkor raliztatok nektek még: vennék már 860-ért is :)
Erre írtam korábban Joe-nak, hogy amint csak leírja, hogy venni akar már menekül is a másik irányba az árfolyam.
gyj spekire felsorakozott a mezőny...
Egy irányba gondolkodunk, türelemmel várom.
ez megtiszteltő :)
február március környékén szokott jönni az alja nem történik semmi nincs forgalom nincs érdeklődés ott lehet alkalmi vételeket kifogni.
Figyelni foglak, jó kontraindikátor is lehetsz még! :D
megy ma a műsor rendesen leöntés felhúzás, kapkodás. :)
szó sincs róla hogy rosz az eredmény sőt nagyon jó irányban van szerintem a cég. én azért várom lent 850 környékére. az idei köröm beszerzési oldala 807-es átlag volt azt azért nem hinném, hogy sikerül megcsinálni bár ha igen, akkor nagy pozi és akár várom az osztit is.