Már én is gondolkodtam ezen a fordított pozinyitáson. De egyenlőre maradok a shortnál (mármint a béten)
Már én is gondolkodtam ezen a fordított pozinyitáson. De egyenlőre maradok a shortnál (mármint a béten)
kontraindiketn megint jol müködtem
Eddig 2 nap alatt 5 pozi az uj modszerrel, amiböl 4 nyerö
Valahogy sejtettem, hogy a szokásos munkaerőpiaci adatok kiváltják a szükséges rángatást az indexben.
én is a hosszú távú halált tapasztaltam eddig ezen a területen, de ha ellenkezöjét csinálom, akkor hosszú távú kánaán kéne kijöjjön belöle. Meglátjuk, egy próbát megér.
Dehogynem hülye érzés, söt, pszichésen kihívás. De hát x%-ban nyilván a reverz kereskedés is bukó, de a lényeg, van egy nagyon nagy mintám, aminek a szaldója eddig negatív volt, akkor most fordítva kell legyen.
Ibizának abban igaza lehet, rövid távon itt stop vadászatok vannak, mert a legirracionálisabb trédek termelik napon belül a nyeröt.
Emellett ott van a normál bef. stratégiám, ez plussz kísérletezésnek elmegy, val.szeg kizárólag így nem tudnék kereskedni.
sokat kerestem dax-al.. utána kétszer jól beszivatott..
békeidőben jól kiszámítható--most nem az.. 100pont mozgás már nagynak számított most volt olyan 500pontos rangéban mozgott..zárástól nyitásba 200-250pont..ez nem normális..akkor jó ha ott ülsz a gép elött..
indulatot ne vigyél bele..ha nincs terved inkább hagyd..
nekem a DT az néha jó..de Dt az hosszútávon halál sztem..nekem a swingek fexenek..
tudom vannak akik mindig nyernek..de ez inkább mesevilág.
Szurkolok, hogy sikerüljön.
Aztán milyen hülye érzés, ha jól látod, mégis az ellenkezőjét tetted meg?
elkezdtem pär oräja egy olyan taktikät, amit mär évek óta észrevettem, h. dax swing tradelésénél nálam müködhet: sajät magam hasznälom kontraindinek. Ha lätok egy biztosnak vélt pozit, akkor megteszem ellenkezö iränyba és amit stopnak raknék, az a take profit. Ma eddig 2-böl 2x jött be, de meglätjuk nagy mintänäl milyen eredményt ad.
De val.szeg jo lesz, mert swinggel én már elmult években rengeteg pénzt elégettem, csak ugy voltam dax swinggel nulla közelében, ha a stopot nem rögtön, hanem napok mulva tettem rä. Ez a kontraindis kereskedésem csak napon belül lesz jo, mert minél hosszabb a táv, annál jobbak a meglátásaim, viszont röviden a stopok kattogtak nálam mindig.
Lehet, ezzel a marhasággal még sikeres daytrader is lehetek a sikeres befektetéseim mellett :D
snp-nek az ATH fed decemberi kamatemelés lebegtetés mellett necces vsz.
Viszont itt év végén , hogy beszórják nagyon az megint necces.
Legnagyobb esély tingli tanglizás kicsit fel kicsit le .
Dax pedig 200 napos fölé ugrik e vmikor. Előtte visszaengedik e egy kicsit.
Gyors nagy emelkedés októberben aztán jöhet a kínlódás most.
Úgy tünik az index egy zavaros alakzatban mozog, melynek célára aéfjsdéakl
egyébként meg kezdek arra jutni, h. sz.ok az egész k. tözsdére, és rád bízok egy minimál tökét aztán kalap-kabát. Csak az tart vissza, hogy egyszer már hatalmasat szívtam ilyennel, és megfogadtam, soha többet nem közösködöm semmilyen módon
nem 10 évre nyitottam pozit, ne idegesíts, téves próbálkozás a görbe tükör a jelenlegi elképzelésemre
most mär tényleg k.ra elegem van a daxbol, es ebböl az idiota eszetlen emelkedésböl, és csapkodásból!! F.ság az egész aug. óta!
sztem is elmegy, csak a f. sem tudja mikor, de 11e feletti stopokat elöbb-utobb kiszedik
Sajnos megint short bövitesbe keveredtem a szint alä menetel miatt, de tiszta ätveres az egesz mai mozgäs is
sok adat lesz ma..én azt érzem elmegy 11k-ig..usa futik pluszosak
Bement alá.
Elméletben most valószinübb egy további esés, mint emelkedés - legalábbis rövid távon.