Az RSI grafikonon lehet figyelemmel követni, hogy a hol állunk az adott hullámban. Nos, a napos RSI szerint még nem mentünk le a "d" hullám aljára, de majd meglátjuk.
Az RSI grafikonon lehet figyelemmel követni, hogy a hol állunk az adott hullámban. Nos, a napos RSI szerint még nem mentünk le a "d" hullám aljára, de majd meglátjuk.
mosolygok, hogy be van árazva az a felminősítés ami nem is lesz
(én 4k alatt vennék egy csomagot, a 3,8-t már realizáltam)
azért az a 14 millió stop vonzó tud lenni :)
én 550 650 zárót várok..elvileg meszünt az eladói nyomás.. kicsi a forgalom..lehet lesz egy letörési kisérlet.. 250en várom szeretettel..de sztem inkább 500felé lépeget.
ne bonyolítsuk, legyen kész :)
A MO topikban is valami virslivastagság kapcsán gyanúsan egymásra találtak a fiúk...
az majd a zárószakaszban lesz :) remélhetőleg egy függőleges fel vonallal
siet a stocky óra....még csak 16.55 van valójában, a hsz meg 16.59-re írja:)
hó végi rajzolás megtörtént
persze, hogy nagyobb ok van, mivel nem volt és lesz felminősítés felrúgják EBRD megállapodást valszeg, bankadóból meg lesznek stadionok stb.
Nekem az a kényszerképzetem van Cs papa mikor annak idején bevágta a részvényeit annak is a fő oka ez a belföldi versenytársként építendő forradalmi bank volt, és ennek , hogy az állam eladja részesedését ez is ennek a projektnek a része. Ilyenekről nem is szólva BB, MKB sorsa mi lesz.
Persze Molt miért adott volna el dupla áron nagy nehezen megvették a ruszkiktól, Richterből is hülyeség lenne kiszállni, ilyen logika alapján is éppen maradhatott OTP kizárásos alapon ahogy te mondod.
De nekem az a sejtésem itt vmi nagyobb ok van. Ez zavaró tényező. :) Nem új dolog ez persze.
Most már jó volna átengedni 500-on, vagy legalábbis záróban felkötni.
Tudom , hülye vagyok...
ez elég likvid és kis csomag a céghez képest, hogy kiszálljanak. A másik kettőt kinyírná, de ott vannak még a midcapek is
Engem az érdekelne ha már gazdasági újságíró lennék milyen megfontolás alapján választotta ki az állam részvénycsomagjai közül éppen az OTP-t. Na erre adott válaszra igen kíváncsi lennék, mit sikerülne hebegni habogni.
Mol, Richter, Otp vonalon mint stratégiai pakkok és akkor miért nem stratégiai cél Otp-ben tartani egy részesedést. A valódi ok eléggé sejthető, de hát csak felmerül ez a kérdés. De nem úgy tűnik ezt vmelyik újság megkérdezné.
Pedig ez az egészben a lényeg vsz. Mert ennek vannak mögöttes okai nem kevés a költségvetés befoltozásán kívül.
Viszont amikor elfogyott az állami pakk az a 4 db akkor még be is shortolhatják. :) Ez a lehetőséget se szabad elvetni. Átmennek 14 millió longból 14 millió shortba pl. :) Véletlenül többet adtunk el.
Illetve Marcsikánál mennyi lehet, Quaestor fiktív Otp-t is adott e el esetleg stb. Nagy veszélyek ezek. :)