mert nagyon félünk a jóképességű okos vonától :DD fóbia.. rettegek.. juj juj..
azért nyomhatnál valami véleményt kgbéla önéletrajzáról..aki meglepődött (ügyesen) neje előéletén..
Jesszusom! Klubrádiós cikket is képes vagy belinkelni, ha abban Vonát támadják? Ne hülyéskedj, kérlek! :-)
Azért tartsuk színvonalat, a végén mi lesz, Amerikai Népszava cikkeket fogunk linkelgetni? :-D
Nem is lehet megbocsájtani nekik. És persze azoknak sem,akik ezt elkövették és parancsot adtak ki ezekre.
Egy nagy lóf@sz lett az egészből, röhejes ítéletekkel szégyen. (jó, tudom, ez még csak elsőfok, de sejthető, mi lesz másodfokon)
"Nagy László, akit 9 évvel ezelőtt eltalált egy rendőr gumilövedéke, s bal szeme világát elvesztette
Forrás: https://kuruc.info/r/26/150467/"
Azért hozzátenném, hogy ezeket a szemeket nem "eltalálták", hanem konkrétan kilőtték. Szándékosan, fejmagasságban, fejre, szemre céloztak egyes rendőrök. (Persze nem mindegyik, volt, amelyik láthatóan lábakra lőtt.)
Én is ott voltam, láttam sok mindent, nekem hiába hazudnak.
az sokat elárul, hogy a szürke hályog műtét utáni leggyakoribb műtét az abortusz, kb. 40.000 lesz idén
És ez a régi adat is döbbenetes, és idén rosszabb lesz az arány: "2012-ben száz élveszületésre 40 terhességmegszakítás jutott"
Az amcsiknál nyilvános nagyon sok vizsgálat, pl utasszállítós tesztek, ahogy az is, hogy szept 11 után végzett vizsgálatban az összes erömü biztonsági szolgálatán átjutott az ellenörzö csapat, nyilvános, hogy milyen anyagi és személyi fejlesztések történtek, és sok minden nyilvános a terroristáknál talált tervekböl is.
Tudósok, civil csoportok, szakértök és vizsgálóbizottságok vitáival találkozhatsz, ha utánajársz.
Természetszerüleg nem minden nyilvános, de a közpénzek elköltését illik megindokolni, és elszámoltatni az amcsiknál. Bizalmat meg szintén csak bizonyos nyilvánossággal tudsz építeni, a pökhendi semmitmondás csak azt támasztja alá, hogy ebben is olyan szakmaiatlanságot jelent a kormány, mint oly sok más kérdésben, ahol ezt bizonyították már.
Nálunk se mészáros, se paks nem számol el senki felé, sem nyilvánosan sem titkosan.
Ezenkívül nem különösen érzékeny adatokról beszélünk, hanem elég egyszerü és látható dologról, aminek a 'titkolása' teljesen értelmetlen.
"miért baj, ha a nö a terrornál ragadt le?"
.
Azért mert csak a hülyék tárják nyilvánosság elé és vitatják meg laikusokkal az ilyen rendszereiket. Ezekről jobb ha nem tud senki természetesen a szak(ellenörző)szervek kivételével hiszen ha ismerik könyebb kijátszani. Nehogy azt hidd az amcsiknál ez máshogy van. Ez más tipusu titkolózás mint h Mészáros L hogy nyerhette meg a 163. tenderét, sajnos ez utóbbiból rengeteg van, de ez az egy ez pont jól van igy, sztem.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/orban_reagalt_az_amerikai_nagykovet_beszedere.221720.html
Orbán olvas Ibizát? már leirtam ezerszer..
Usába senki nem juthat vizum nélkül..sőt ha van..akkor is indoklás nélkül visszafordithatnak..a világ egyik legnagyobb keritése usában van.. és éles fegyverekkel tűzparanccsal védik.. miközben nekünk ugatnak
israel egy menekültet nem fogad be..minden muszlint terroristának tart..és nem akarja israel zsidó jellegét megváltoztatni ahogy mondja.. és a világ legnagyobb keritése itt van.. a beszökőket koncentrációs táborban tartják.. ez mi? fasizmus? kettős mérce? antiszemitizmus? kirekesztés? embertelenség?
Mellesleg a magyar usa nagykövetei miért ilyen egyformák? akár nő akár pasi.
http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=192784
na..mi van füles..már nem hoz elég orosz zsetont..
az irodaház hosszú évekig üresen állt, komolyan kabaré...
A Budapest Környéki Törvényszéket a XIV. kerületben, a Hungária körút 179-187. szám alatt található M3 Business Center irodaházban helyezik el, ehhez 8,08 milliárd forintot csoportosítanak át az idei költségvetésben - az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny pénteki számában jelent meg.
Nem értelek. Ha szerinted háború ellen nem kell és nem is lehet védekezni, miért baj, ha a nö a terrornál ragadt le?
Egyébként egyetértünk, hogy pl orosz atomtámadás ellen nem lehet védekezni (az elrettentésen túl), de hogy a terror fenyegetés 100%-ban elhárítható lenne?
Épp ez a bajom, nem is foglalkozunk a témával, nagyképüen lesöpörjük a kritikákat, miközben más országok komoly energiát fektetnek a terror kockázat csökkentésébe, és arra jutnak, hogy van elháríthatatlan forgatókönyv is épp elég. De komoly összegeket fordítanak védekezésre, átépítésekre stb
Mi meg mit foglalkozzunk ilyen hülyeségekkel, végülis csak országos méretü katasztrófáról beszélünk.
ez isteni, imádom, egyik alkalommal már szavaztam rájuk :D
Sosem fogom megbocsátani a Fidesznek, hogy ezt a bandát nem rakták sittre a 2010-es választások előtt beígért, az azóta eltelt 5,5 év alatt meg nem valósult elszámoltatás keretében egytől-egyig.