http://www.nlcafe.hu/ezvan/20151029/borton-fegyhaz-reintegracio/#kapcsolodo
szőke fiúk a sitten.
http://www.nlcafe.hu/ezvan/20151029/borton-fegyhaz-reintegracio/#kapcsolodo
szőke fiúk a sitten.
Az tetszett, amikor kiállt az (ügynök?) KISZ titkár és boci szemmel a kamerába mondta anno, hogy adományokból épül a stadion, nem az adófizetők pénzéből.
TAO pénzek meg ugye nem az adófizetők pénze, ez le szokott hullani rendszeresen egy-egy településre az égből, csak úgy terem, mint a fán az alma. Különös ismertetőjele, hogy valahogy előszeretettel hullik le Felcsútra.
Nyilvánvalóan arról van szó és ezért hoztam példának a robotrepülőt (meg a háborut h az ellen nem kell és nem is lehet védekezni előre) h nem fogják elég nagy valószinűséggel radarral észlelni digitálissal meg végképp nem a légtérből meg különösen, illetve igen de akkor meg már késő. Hogy miért annak megértéséhez elég komoly matek illetve emt tudás kell. Mert még az se komoly eredmény ha a 3/4-t megakadályozzák csak a negyede talál be főleg atomból, de ennél rosszabb a helyzet. Márpedig a zoroszok tudnak cipelni ilyesmit megint nem véletlenül irtam a kaszpit. De ez extrém példa ami feltesszük nem következik be soha csak lehetőség a lerombolásra, de amire a kedvenc német nőd nem gondolt mert ahhoz hülye, ő megragadt a terror fenyegetésnél ami azért szinte 100%-ban elháritható
"Az akadémia az MLSZ-hez nyújtotta be sportfejlesztési programját, ebben írják, hogy 3,1 milliárdos beruházáshoz 2,55 milliárdos tao-támogatást kértek, és kaptak."
B@zmeg, nyertek, kaptak pénzt! Mekkora mázlisták!
Te komolyan vetted :))) én a magyarok parókás virslijére asszociáltam :))) mondjuk annak is van aki örül, ha húsosabb és vastagabb lesz :))))
Ez jó hír. Támogatom ezeket az élelmiszeripari szigorításokat. Amennyi hulladékot rá akarnak sózni a népre.
Emlékszem régen a sajt , igaz elmentem a boltba egyféle sajt volt trappista de az sárga színű volt. Azóta is szeretem trappistát de a színe fehér inkább mint sárga általában és sokszor morzsolódik , nézem a kést meg kell fenjem vagy mi van, de mint a borotva sajt pedig esik szét. Mi a fenét adtak el sajt címén azt nem tudom, de nem ártana megnézni. Azt a régi trappistát át kellett volna menteni a kommunizmusból. :) Azt egy villával akartam volna darabolni egy morzsa nem esett volna le róla.
Vagy mézekkel ami megy stb.
3,1 milliárd Ft megint kirepül az ablakon hülyeségre.
Miközben a migráns témához normálisan állnak hozzá, addig a háttérben egyéb ügyekben folytatódik az MSZP-SZDSZ féle "hatékony" gazdálkodás az adófizetők pénzével. Migráns kérdést leszámítva nem sok mindenben különböznek az elmúltnyolcévtől, akiket ugye olyan jól elszámoltattak egytől-egyig, nem győzik őket a sittre vágni.
Egyik komment:
"Csalódott a Volkswagenben az emissziós adatok meghamisítása miatt."
:-D
A Fidesz-KDNP újabb elszámoltatási sikere.
5.5 év, 0 elszámoltatott.
Kitüntetést érdemelne a kiváló munkáért a 2 elszámoltatási biztos úr és az egész párt.
http://hvg.hu/itthon/20151014_Mirol_meselnek_az_ugynokaktak_magnesszala
az újságban érdemes elolvasni.
ne vérszomjáskoggyááá máá itten.. "parancsra tettem"..mindig ez volt ez is marad.. erre idomítják őket.
A Figyelő eheti száma arról ír, hogy a kormány továbbra sem tett le arról, hogy az internetből valamilyen módon állami bevételre tegyen szert. Tavaly erre volt egy próbálkozás a netadó bevezetése, de ettől az ötlettől végül a hatalmas állampolgári ellenállást látva visszatáncolt a kormány.
A Figyelő szerint egy ideje Deutsch Tamás csapata fogja össze azokat az egyeztetéseket, amelyek egy a világhálóhoz, egészen pontosan a netes cégekhez köthető adó bevezetését célozzák.
A tavalyiakhoz képest sokat változtak a kormány elképzelései, már - több EU-tagállamhoz hasonlóan - a magyar vezetők is nagyobb netes cégek megadóztatásában gondolkodnak.
A Figyelőnek azonban mostanában több piaci szereplő is arról számolt be, hogy az ügyben korábban aktív állami szervezetek, mint például a Nemzetgazdasági Minisztérium vagy a NAV mintha kicsit félretették volna az ügyet.
A netes konzultáció lebonyolításával megbízott Deutsch Tamás és csapata viszont már a konkrét koncepció kialakításán dolgoznak a lap szerint. Deutsch száját már idén tavasszal elhagyta a Google-adó kifejezés.
Az unió is tervez hasonlót, és a Figyelő szerint a magyar tervek kidolgozásakor figyelembe is veszik az EU-s irányvonalat, de Magyarország nem szeretne ebben az EU-ra várni, mert Brüsszel túl lassú.
Na igen, sikerült megint igazságot szolgáltatni.
http://www.vg.hu/kozelet/kozeleti-hirek/itelet-szuletett-a-rendori-vezetok-pereben-459999
A rohadt tetves büdös **** anyját az összes semmirekellő mocsoknak, akinek ebben az undorító ítéletben benne volt a keze, kívánom, hogy az egyik szemét lőjjék ki gumilövedékkel, vagy a kerekesszékes anyját kardlapozzák meg és fújják pofán gázzal!
(Igen, ez a véleményem, és tartom, nem vitázom róla, legfőképpen pedig nem akarok polkorrekt lenni.-)
A Fidesz 2 elszámoltatási biztosa újabb sikert könyvelhet el a 2010 óta zajló elszámoltatások sorában.
https://kuruc.informacio/r/2/150396/
5,5 év
2 elszámoltatási biztos
0 elszámoltatott
Ez is igaz. Akkora macera váltás, főleg ha tényleg sok mindent intézel ott.
Olyan sok mindenki nem jöhet szóba aki megvehetné. Ez az FHB vonal lehet érdekes, takszövök mintájára bekebeleznék, elég nagy falat lenne. Mást nem is tudok mondani. Otp kézenfekvő lenne de úgy tűnik nem nyerő a sztoriban mellényzsebből kifizetné pedig. Ki más jöhet szóba belföldön?