persze, ez nem pont így, de rég megvan, mondhatni, mióta tözsdézek :)
persze, ez nem pont így, de rég megvan, mondhatni, mióta tözsdézek :)
Lehet, passz, szuperszám.gépek korában ki tudja
Most már néha az az érzésem,hogy előre eldöntik,hogy merre meddig mehet az irány,aztán gyártanak hozzá híreket,és nem fordítva,mármint,hogy a hírek mozgatják.Azért most örülnék egy tartósabb,nagyobb esésnek!
Érdekes, hogy erről eddig nem beszéltünk, de már hosszabb ideje egy DAX korrekció értéke -1.5%.
(Az aktuális emelkedés csúcsértékéből max. ennyit ad vissza, mielőtt magasabbra megy.)
Ha ez alá megy, akkor 'kismedve' van.
Most épp ott táncol, mert 10.830/10.990 = 0.985
Azt nem tudom, hogy ez algoritmus függő-e?
azt nem tudom, nekem is van shortom belöle, perpill nem kicsi bukoban
Közel vagy és mégis oly távol,
Hogy száll ki TMan a shortjából?
Biztos vagyok benne, hogy ma hozzak a 11e feletti stopokat, eses legfeljebb utana lehetseges
Béke poraira!
TS57 még él,necces volt,de még él!
persze, amint megvettem a K+S német vegyipari cég részvényeit, a stockyn is elkezdik szapulni őket...
Snp közel jár ATH-hoz bő 1%-ra. Hát mit ne mondjak meg kellett volna venni az esést mindenféle pöcsölés nélkül . Curva Fed miatt csak morzsákat fogtam belőle.
Dax még mindig 200 nap alatt, lefordul kis lendületet venni vagy átugorja? Snp kimenne Ath-ra fed előtt nehezen tudom elhinni.
Olyasmit tudnék elképzelni amcsiknál kicsit vissza kicsit fel ami majdnem egész évben volt 2100 körül snp-ben.
Jönnek , pörögnek. :)
Dax nem akar pörögni. Nem nagyon tetszik nekem long szempontból ez így megálltunk itt a 200 napos alatt, héten neki kellett volna ugrani.
Bő 200 pontra vagyunk tőle, Nikkei megpróbálkozott vele visszahullott. DAx meg se próbálta a héten. Usa bőven felette.
Mi lesz ebből?