Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: ds

#750312 picirigo Előzmény: #750299

Waszi! Gondolkodtam. Ha ez a Szolnoki buli neked áll, akkor inkább kihagyom Bényét! Rohadt későn érnék úgy haza. De ha Vadkertre vissza tudsz hozni, akkor megyek...ha nem, akkor ezt most inkább kihagyom:(

#750299 Waszeitung Előzmény: #750287

Vízszintesen feküdtem és inkább arra figyeltem hogy a hideg sörrel teli söröskorsóval ne igyam le magam,nem érdekelt semerre a 15 centi!

#750281 joepappa Előzmény: #750276

édesből nagyon korlátozottan vagyok befogadó :) az aszút szeretem, kertbe kiülök olvasni egy szivarral és aszút iszogatok mellé. esetleg desszert gyanánt egy pohárka portói. nagyon szívesen kostolom, de inni inkább a szárazat szeretem. bárdos és fia pincészet édes traminijét szerettem igazán az utóbbi évek édes kostolásaiból, abban egy olyan nem túl tolakodó édességet véltem feledezni ami a füszerességét nem halványította el és ez nagyon kedvemre volt.

#750232 joepappa Előzmény: #750210

Én is sajnálom, hogy nem jösz, de remélem a borok oda fognak érni, nagyon szívesen szakmázok borokról pálinkákról bármikor, húúú de várom már, hogy kostolhassam, dicsérték itt már a portékádat fórumon, furdal a kiváncsiság. :)