Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: teljes pakk eladva

#750174 banyaiz Előzmény: #750172

Amióta idén tavasszal a banki cukiság vonal indulásra feltépték 3500-6 k azóta a 200 napost vissza se tesztelte. Ez azért valamit elmond a várakozásokról vsz. Augusztusban sem mikor a dax esett 3000 pontot, nem volt elég egy 200 napos visszateszthez.

Ez nem rossz.

Ha arról beszélünk mi lenne a jó pl ezen az aukción 6k-n egymás kezéből tépték volna ki többszörös túljegyzéssel. :) Ez lenne a kívánatos. De hát ettől odébb vagyunk.

vettem egy raklappal..ká…

#750173 Ibiza

vettem egy raklappal..kár, hogy későn ébredtem..250nél veszek még ha lemegy..650nél eladom.

Kattognak a stopok..

#750172 Kissherceg Előzmény: #750170

nem véletlen nem törte le 5200-at, ezért védték, hogy jó áron ki lehessen szállni...

#750171 banyaiz Előzmény: #750167

Viszont ha tapogatóztak akkor a hír kiszivárgott volna vszínű. Lehet mindenki a Bét közelményből értesült , hogy holnap 5%-ra lehet licitálni.

Ha így volt akkor nem rossz ez, hogy piac így megvette vsz. Figyelembe véve a körülményeket Bét helyzete stb, úgy értve a nem rosszat.

#750170 banyaiz Előzmény: #750167

Mennyire volt előkészítve a háttérben az lenne érdekes infó, és mennyit vehettek pici szereplők.

Mert egy alap azért nem a gyorsaságáról híres, meglátják a hírt mire eldöntik összeülnek megbeszélik kielemzik stb eltelik 2 hét. :) Na jó nem de azért előre piacot felmérni egy ilyen pakknál BÉT-en főleg amilyen forgalmak vannak utóbbi időben eléggé célszerűnek tűnik.

Nem tudom megcsinálták e.

Benne lehet ám az is, hogy alapok majd összeszedik a lehulló db-okat következő hetekben.

#750168 Matahary Előzmény: #750165

Főleg, hogy alapjába véve az állam elengedte a kezét. Innentől nincs kivételezés, csak Csányi bácsi az oligarka...

#750167 Kissherceg Előzmény: #750166

tegnap bárki vehetett, aki felívta brókerét. És vettek is a népek, ha jól tudom. Azért engem meglepett, hogy a partvonalon volt ennyi tőke, ami csak úgy felszívta ezt a papír mennyiséget. Valószínűleg az arbitrázst kereskedik le ilyenkor az alapok... Átlagár alapján ez derül ki. Pozitívum az volna, ha lenne 1% feletti tulajról bejelentés. Azért ezt a szintet szépen kitömték :)

#750166 banyaiz Előzmény: #750165

Hát én személy szerint az gondoltam nagy vevők lesznek és nem nagyon engedik lejjebb az árat , nem gondoltam ilyen diszkontra.

Nem tudom mennyire volt ez az egész előkészítve eladó részéről, mennyire tapogatóztak előtte.

Arra gondoltam , hogy pici büfik nem is nagyon férnek oda az asztalhoz, le van osztva előre nagyoknak.

Ha csak úgy bedobták ezt az egészet és mindenki meglepődött rajta akkor nem olyan rossz.

#750165 Janicroft Előzmény: #750163

Azért mert ha ekkora mennyiség ilyen áron el tud ma menni a piacon az azért végső soron pozitívum, nem?

#750163 banyaiz Előzmény: #750160

Pont ezt akartam mondani. :)

De milyen érdekes a tőzsdepszichó. Járt mit tudom én 5300 környékén az utóbbi hónapokban nem is tudom hányszor, vagy ebben az évben, akár csak pár hete is volt ezeken a szinteken 5300-400-500-on. Minimális forgalommal.

Most gazdát cserél az 5%-a ezeken az árfolyam szinteken, és utána még nagy pörgés a napi kereskedésben.

Talán olyan 5300-5500 között kimászkálja ezt a hatást. Akik venni akarnak azok összeszedegethetik az aukciósok eladásait.

Bár jó lenne tudni kik vettek aukción milyen mennyiségek. Otp-től is várnék egy bejelentést srv-ről.

#750085 walex Előzmény: #750071

Ezek nem lopnak, az csak az elmúltötésfélévelőttielmúltnyolcévben volt szokás.

Re: nincs cím

#750083 banyaiz Előzmény: #750053

De miért? :) Leadják szerinted 5300-ig, fene tudja benne lehet. Mondjuk én nem gondoltam ekkora diszkonttal megy el.

#750068 Csusza Előzmény: #750059

"Az értékesítésből származó bevétel az Országgyűlés által elfogadott 2015-ös költségvetési törvényben foglaltaknak megfelelően a Beruházási Alapba folyik be, azt a szigorú vagyonpolitikai alapelvek betartásával a közvagyon gyarapítására, beruházásokra és fejlesztésekre fordítják majd."

Ugye ezt hívják egyszerűbben elherdálásnak és lenyúlásnak?

#750065 Kissherceg Előzmény: #750059

„A 2015. október 29-én OTP részvények eladására rendezett BÉT aukció sikeresen lezárult,

az aukció keretében a befektetők az értékesítésre felajánlott részvények közel kétszeresére

nyújtottak be érvényes vételi ajánlatot. Összesen 14.091.949 db részvény került

értékesítésre.”