szopatják itt a népet a felfüggesztéssel.
sztem készülnek a felminősítésre, utána biztosan felmegy az ár hiszen a befalapok nem vehetnek bóvli kategóriás papírt...szipogtak az állami résztulajdon miatt, most nem lesz.
Az állam esetleg a saját bankjait tőkésíti fel vele..gránit vagy BB...esetleg tőzsdére vitele?
Nem zárom ki otp veszi..egy kis kompenzáció a bankadóért..esetleg részvénycserés akvizícióhoz (miután felment az ára)..pl görög bank..esetleg DB-tól vesznek át valamiket.
nem látom, hogy a többi papírból pénzt szabadítanának fel otp vételre
Magyar Királyi TV: Tőzsdenyitás: Az OTP-t felfüggesztették, 14 milliós tőzsdén kívüli eladás miatt. De, hogy ki adja el, azt az elemző nem közölte, (vagy nem közölhette?)
Röhej ez a hírszerkesztés. Pedig, ha hír, akkor pont ez a hír. Ne tudja meg a Királyi TV-n csüngő állampolgár, hogy a kormány eladja a vagyontárgyát.
mint az oroszok a válság alatt,minden 10%esésre bezárták a bazárt már de.11kor,aztán annál rosszabb volt a következő napra,még arra a 3órára is.
én bedobtam volna a gyeplőt a lovak közé:)még puszta- ötösnél is:)ha már egyszer legények vagyunk:)
hati már árazza az emelkedést....
ez lehet annál rosszabb,miért?holnap nem lesz befolyásoló?
azért egy ilyen aukció eléggé piacbefolyásoló...én megértem
Ráadásul tegnap fekete marubozu japán gyertyát is kaptunk. (tudott már valaki az eladásról?)
Lényege: A japán gyertyából következtethetünk arra, hogy a részvény ára egész nap esett. A napi maximumár a nyitóár volt, a napi minimumár pedig a záróár.
Fekete marubozu japán gyertya esetén a napi minimumszinten zár az árfolyam, ami előrevetíti a következő napok árfolyamzuhanását, a csökkenő trend folytatását. Emelkedő trendben, ha fekete marubozu japán gyertyával találkozunk, akkor várhatóan a trendben korrekció vagy fordulat fog bekövetkezni.
Van az a pénz, ami által a nagyok megfogják tudni időben, hogy mennyire várható az aukciós ár. Ha viszont tényleg ennyire kell a lé a kormánynak, akkor félő, hogy eladja a ricsiben meglévő 25 %-ot is. Főleg a történelmi max. közelében. Csak ott az árfelhajtó lenne, mert szvsz egyből ráugrana a cégre pl. a TEVA, sajnos.
Érdekes maga az aukció is mit ajánlanak érte. Vszínű sikeres lesz az aukció valamivel mostani ár alatt/ felett.
mennyi srv-t tud venni akar venni Otp.
Viszont ha nagyobb összefüggésekben nézzük akkor az állam eladja a pakkját ez elég sok kérdést felvet. Ez a Fidesz bank építés koncepció egyik lépése lehet mert gondolom nem azért adja el mert 80 mrd Ft annyira kell most a folyó kiadásokra. Stratégiai döntés, és ebben sok pozitívumot nem találok.
Nem lesz ennek semmi hatása OTP kereskedésére holnap. Szépen pluszba fog zárni az 1% feletti nyugati zárások utáni, 1% feletti USA zárás után. A rajtpisztolyt kilövik holnap
és a gazdát cserélt pakkal hol fognak kereskedni? Hogyne lenne érintettség...