Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: nincs cím

#749502 Bendeguz Előzmény: #749493

de egy rosszindulatú gecy vagy. ezt egy féle képpen tudom neked megbocsátani, és az együveg bor ajádnékba onnan a környéketekről, tőled nekem. a felét megihatod velem.

az érvelési hibáidon még van mit javítani: http://a.te.ervelesi.hibad.hu/

nem a szervezés a picsogás, hanem amit te művelsz. mindenki tudja már hetek óta, hogy kivel, mikor, milyen úton megy, de te még ötszörös megerősítés után is pampogsz, hogy akkor Herceg visz-e, vagy sem.

sose mondtam, hogy nem érdekel ki hogy jut le, aljas rágalom, monnyon le!

a kajára pedig még nem kaptam értelmes választ. de persze te megint basztál elolvasni a kommenteket, csak jöttél picsogni, hogy én a kaját is leszarom és felőlem mindenki dögöljön éhen. a kedvedért elismétlem, hogy van penny, tudok vinni minden szart, de a húst nem merem vállalni, mert **** faluhelyen nem tudom, hogy megáll-e az élet szombaton!

Re: nincs cím

#749493 rbbj11 Előzmény: #749491

nem biztos, h. lesz szabad auto, mert bende picsogássá nyilvánította szervezést, hisz neki csak a szomszéd faluból kell átsétálni, így nyilván lesz.rja, hogy a többiek hogy utaznak oda. Vagyis nem sz.ja le, mert még bele is dumál :)

Szal vagy lesz helyed vagy nem, majd kiderül, egy biztos, kaját nem vesz neked sem bende :D

Re: nincs cím

#749491 matgab Előzmény: #749480

Még nem tudom mikor jövök majd haza Svájcból, a hónaljszőr hosszabbító műtétről, de majd igyekszem... Majd legfeljebb becsatlakozom egy szabad autóba, vagy lemegyek egyedül Bazsy rosszallása ellenére...

Re: nincs cím

#749488 Bendeguz Előzmény: #749486

menj te pénteken. az arcom nem nőtt meg, neked kéne venni a fáradságot és a saját érdekedben utánajárni a saját utadnak, nem itt picsogni, hogy most akkor kivel mész. de ez biztos nagyképűség és borzasztóan röstellem.

Re: nincs cím

#749480 Bendeguz Előzmény: #749477

utoljára írom le, hogy Sárospatakról megyek Bényére, vagyis a szomszéd faluból. nincs tisztességes bolt! egy penny van, ahol nem tudom milyen húst lehet venni. szombaton gőzöm sincs melyik hentes van nyitva és milyen áru van benne.

Re: nincs cím

#749479 picirigo Előzmény: #749476

Vásárolni sajnos nekünk sem lesz időnk! Így is max 2re leszünk ott!

Bazsy! Waszival telefonon egyeztettem: eco gomb ide, matrica oda, pályán akarunk menni...plusz költség nem tétel! :))

Re: nincs cím

#749476 Bendeguz Előzmény: #749474

te nem figyeltél, ahogy szoktál :D herceggel eddig csak te voltál utas, vagy talán max még 1 valaki, szóval Phionával is max 4-en vagytok.

vásárolni nem tudok, mert nincs tisztességes bolt a környéken. nektek esik útba 2 tesco meg 1 auchan.

Re: nincs cím

#749474 rbbj11 Előzmény: #749463

nem figyeltél: azóta lett egy új nöi tagunk, és felajánlottam, hogy ha nincs elég hely, vihetem a kocsimat. Tehát fionának hol lesz hely?

Re: nincs cím

#749473 joepappa Előzmény: #749459

Konkrétan: 1liter szilva 0,75birs 0,5körte, három üvegbe és 4 üveg bor két egri vörös küvé blauburger alapon, két szürkeberát balaton környékéről. Tervezek még ásványvizet és sört vásárolni (millert mert a nagyüzemi közül csak azt bírom tartósan, de ha valahol az utamba kerül akkor pár angol fullers ipa-t is teszek be) illetve reggelre kólát. (ciki de én attól józanodok ki (a sok előadás miatti felhőtlen bódulatból)) :) már alig várom :)