Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#751763 akpo7 Előzmény: #751634

Usa eső, DAX Draghi és az EKB miatt kérdéses, de a hitelpeogram pozitiv hatását az is jó előre beárazta...

Sztem jó lehet most a Short és jól lehet stopolni is.

#751705 matgab Előzmény: #751686

mi van ma a ruhaiparral?

Esik

az Abercrombie 6%

coach 3,5

AEO 3,3

KORS 3,8%

Nike 2

VF Corp 2,4

Underarmour 2,8

Vagy már az erősödő dollár miatt előre megy a szopatolás??

#751686 Tapasz Előzmény: #751645

Már lassan én is valami ilyesmit érzek.

Tele vagyok hati shorttal, és mol részvénnyel.

Kint számlán meg Commerzbank és DB részvénnyel. Midegyik termeli a minuszt. Fa.sza.

#751635 Koffein Előzmény: #751634

jogos, most hogy nézem, csak azok vannak pirosba, amiket figyelek :-/ na meg a nasdaq is mínuszba zárt :)

#751634 Tapasz Előzmény: #751613

Esik? 2080 as s&p nél és pluszban zárt. Ez esés? Ezek a ge.cik megvesznek minden esést. Remélem idén még beszakad ez a fos a béttel együtt.

#751613 Koffein Előzmény: #751610

akkor is stabilan tartja a -20%ot :) nooo mindegy, azt vágjátok, hogy a fed hányadikán vágja a pofinkba, hogy decemberben emel kamatot, vagy sem?

nem értem az amcsi piacot, ha nem emel, esik, ha nő az emelési esély, akkor is esik... komolyan mondom, mint egy szűzk.rva... semmi nem jó ezeknek

Re: HPQ

#749320 matgab Előzmény: #748846

Sztem az AMEX jó lehet egy hosszútávú shortra egy VISA és Mastercard Long mellett.

Az Amex díjai még mindig 3%-on vannak itt Mo-n is, míg a másik 2 cég közben már 0,5-0,7% között nyújtja a szolgáltatásokat.

Az amex előbb utóbb vagy kiszorul a piacról, vagy kénytelen lesz ő is kisebb árakat alkalmazni.

Mondjuk itt az EU-ban 1-2 ország (mint pl. a horvátok vagy ukránok) kivételével az amex a piac kb.1-2%-át adja csak. Effektíve az elfogadóhelyeknek nem okozna nagy érvágást, ha azt mondanák, hogy akkor ezentúl nem fogadunk el amex-et...

Re: HPQ

#748846 Janicroft Előzmény: #748756

Esküszöm azt mutatta, még a böngészőt is bezártam, újranyitottam, kikerestem a tickert újra, stb. A hírek mellette meg ténylegesen a HP-t érintő híreket mutatták, és ott kerestem percekig hogy mi a szar történt ezzel a papírral, hogy lehet hogy a hírekben nincs semmi. Kár hogy nem csináltam egy screenshotot..

HPQ

#748648 Janicroft

tudja valaki mi lett a HPQ -val?

27 dollárról ez miért esett le 11-re, ma meg miért emelkedik 16%-ot?