Október 30-ról November 1-re érdemes rátekinteni:
http://postimg.org/image/9omsz7svh/
Azóta is ez van, nézzetek már rá légyszi, nem értem mi történik ezzel a papírral.
Usa eső, DAX Draghi és az EKB miatt kérdéses, de a hitelpeogram pozitiv hatását az is jó előre beárazta...
Sztem jó lehet most a Short és jól lehet stopolni is.
mi van ma a ruhaiparral?
Esik
az Abercrombie 6%
coach 3,5
AEO 3,3
KORS 3,8%
Nike 2
VF Corp 2,4
Underarmour 2,8
Vagy már az erősödő dollár miatt előre megy a szopatolás??
Már lassan én is valami ilyesmit érzek.
Tele vagyok hati shorttal, és mol részvénnyel.
Kint számlán meg Commerzbank és DB részvénnyel. Midegyik termeli a minuszt. Fa.sza.
jogos, most hogy nézem, csak azok vannak pirosba, amiket figyelek :-/ na meg a nasdaq is mínuszba zárt :)
Esik? 2080 as s&p nél és pluszban zárt. Ez esés? Ezek a ge.cik megvesznek minden esést. Remélem idén még beszakad ez a fos a béttel együtt.
Azért ath a közelben van
akkor is stabilan tartja a -20%ot :) nooo mindegy, azt vágjátok, hogy a fed hányadikán vágja a pofinkba, hogy decemberben emel kamatot, vagy sem?
nem értem az amcsi piacot, ha nem emel, esik, ha nő az emelési esély, akkor is esik... komolyan mondom, mint egy szűzk.rva... semmi nem jó ezeknek
már rallyzik :)
Sztem az AMEX jó lehet egy hosszútávú shortra egy VISA és Mastercard Long mellett.
Az Amex díjai még mindig 3%-on vannak itt Mo-n is, míg a másik 2 cég közben már 0,5-0,7% között nyújtja a szolgáltatásokat.
Az amex előbb utóbb vagy kiszorul a piacról, vagy kénytelen lesz ő is kisebb árakat alkalmazni.
Mondjuk itt az EU-ban 1-2 ország (mint pl. a horvátok vagy ukránok) kivételével az amex a piac kb.1-2%-át adja csak. Effektíve az elfogadóhelyeknek nem okozna nagy érvágást, ha azt mondanák, hogy akkor ezentúl nem fogadunk el amex-et...
Esküszöm azt mutatta, még a böngészőt is bezártam, újranyitottam, kikerestem a tickert újra, stb. A hírek mellette meg ténylegesen a HP-t érintő híreket mutatták, és ott kerestem percekig hogy mi a szar történt ezzel a papírral, hogy lehet hogy a hírekben nincs semmi. Kár hogy nem csináltam egy screenshotot..
tudja valaki mi lett a HPQ -val?
27 dollárról ez miért esett le 11-re, ma meg miért emelkedik 16%-ot?
disney már most kaszál http://hvg.hu/kultura/20151019_Hosszu_sorok_osszeomlo_szerverek_igy_indu
hogy mié nem csapott villám a kezembe még év elején amikor egyéb shitet vettem disney helyett...