Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: nincs cím

#749306 phiona Előzmény: #749216

Macska? ezt biztos h én írtam? merth sztem a macska kb nevelhetetlen… de ha nevelhető lenne se bíznám rád, ez a rész stimmel :-)

Illem: tudom. Klasszikus polgári nevelést kaptam, kés villa is megvolt, meg a társalgási etikett is. Kb akkor sem érdekelt túlságosan, sokkal inkább: mivel lehet hatni. Ezt elég jól megtanultam és alkalmazom, sokaknak segítek. Volt h kamasz szuicid kísérlet után tettleg rúgott, takarodj innen – dehogy megyek, rúgj ha úgy könnyebb. A névnapomra meg gyöngyfűzéses ajándékot készített, tudta h mi a gyengém és olyat… 2 hónapot dolgozott rajta. Zavarban voltunk kölcsönösen, mondta h mostmár mehetsz a fenébe (nem így, egy „p” betűs szóval). Mondtam h OK. És mindketten tudtuk h többé nem engedjük el egymást… ilyesmik ezek.

Az életem tényleg elég érdekes és fordulatos volt már eddig is, és hol van még a vége :-) de ilyen személyes problémám („rossz apuka”) nem volt. Láttam viszont eleget akinek igen. Csernus és az „aki tudja csinálja aki nem tudja tanítja”: sztem nem feltétel h a „tanító” saját élete mesebeli legyen, olyan eleve sincs és mindenből tanulunk, visz tovább az úton. Gyomorfekélyes orvos is operálhat kiválóan gyomrot – ha érted mire gondolok. Az „értelmiségi nő” az lassan a frusztrált szingli fap.na szinonímája, pedig ez egyáltalán nem kell h így legyen… én sem vagyok gyermektelen v pártalan ha erre irányult volna a kérdés. Gyakran éjjel dolgozom mert akkor kell v tudok de van 1 rendszer amiben élünk, sok szabadságot hagyva mindenkinek – fékek között persze, és amennyire a megélhetés mellett lehet. H impulzív vagyok az tény, és ha valami olyat látok olvasok h úgy érzem szólnom kell: szólok. Ha már szólok meg úgy szólok h „üssön”, hasson a címzettre, ez a hatékony hidd el, az h „izé lenne 1 olyan észrevételem h” – erőtlen. És ennyi lenne a megfejtés :-)

Re: nincs cím

#749304 phiona Előzmény: #749217

2662 hsz-től. És h ne kényeztessük el a kicsit – hadd sírjon, nem? A gyerek ha sír az nem hiszti hanem vmi problémát jelez amit meg kell oldani, ezzel nem lehet elkényeztetni… És bocsi de 2 fiadra emlékeztem – persze az 1 is elég :-) Most képzeld el, mi lenne ha nem kedvelnél? akkor hogy reagálnál? :-) De „ismerjük” egymást rég, tudod h nem rosszból mondom amit, ha nyersen is…

Re: nincs cím

#749288 Bendeguz Előzmény: #749205

Én azt mondom, hogy gyere! Nem ismerlek, még fórumon sincs közös érdeklődésünk, de van bátorságod merészen fogalmazni, utána pedig felteszed a kérdést, hogy jöhetsz-e. Szeretem az ilyen tökös nőket! Inni tudol-é? :D

Re: nincs cím

#749272 KawaBazsy Előzmény: #749268

Nekem is az volt az érzésem, h talán saját rossz tapasztalat lehet, ami alapján a véleménye kialakul..

Re: nincs cím

#749269 Sumér harcos Előzmény: #749166

"Nem én készülök Bényére :-) és nem a lazítással van gond – a többieknél......"

De már te is készülsz:))

Re: nincs cím

#749268 Sumér harcos Előzmény: #749166

Dr Csernus esete ütötte meg a fülemet az elmult x évben legjobban,mint szakma,mikor elment otthonrol előadást tartani a nőkről,a nőről,közben anyu tisztára nyalta a lakást,és köszönönés nélkül lelépett.

ez egy igazi "szakma" fagyi -visszanyalás.

ettől függetlenül lehetnek telitalálatok,jo feltérképezés,jo megérzések,jo emberismeret,de a sokszor tevedhetetlen mélyrelátó szakmát is megtréfálja a saját élete és ugyanugy ott állnak pőrén,mint elméleti tudás nélküli embertársaik.

Phiona én téged egy DR Csernus női kivitelben tipusnak érezlek.

Mikor odavágsz,odamandasz-visszatérő motivum nálad,mind Bazsy ,mind régebben Ursi esetében is: Öregecske nő-mennyit ér a húspiacon-egyedül-társsal-szül-nem szül-egyedülálló nő gyerekkel....stb. kifejezések,nekem olyan ugye mintha saját életed kapcsán jönne ez a tudat alól folyamatosan,és harapsz rá.

Re: nincs cím

#749217 Margaretta Előzmény: #749204

Miről beszélsz már megint? :)

Milyen reakciók?

Egy fiam van:)

Bazsy meg mi a francnak mentegetőzik és magyarázkodik?

Én is kedvellek!

Re: nincs cím

#749216 Sumér harcos Előzmény: #749142

ejha:)azt a ****zié:)bárca rittyó:)))))

ezzel aztán jól arcon nyomtad,lapot kapott 21re:)

igazándiból,az a helyzet ,ha még igy is lenne,ilyet nem illik irni.

tudom hogy te értelmiségi család sarja vagy,aki külföldre távozott-ezt irtad utoljára.

sőt velem kapcsolatban-hogy még a macskád nevelését sem biznád rám.

de én meg azt irom,hogy de sok más életébe látó pszichologus értelmiségi nőt láttam én már tanga bugyiban,

életük minden flusztráciojával 1ütt.

persze rövid ideig,mert dobbantottam,mint Csollány Szilveszter a zsámoly előtt.

:)

Re: nincs cím

#749211 KawaBazsy Előzmény: #749205

Itt felül olvasd el a házigazda, Csoki ajánlóját, amit anno írt..

"Szeretettel várok minél több stockis tagot.."

Re: nincs cím

#749210 KawaBazsy Előzmény: #749207

Ok. Igazából nincs gond éjszaka se, mert felébred ugyan kajálni 3 óránként, de nem sír csak úgy, ok nélkül. Ma de is babáztam kicsit, s amikor elkezdett üvölteni, s nem tudtam sehogy se lecsendesíteni, kiderült, h tele a Libero.. :-)

Re: nincs cím

#749207 phiona Előzmény: #749202

Jól van, ha így folytatod még tesóvá is fogadlak Bényén :-) sőt igazolást is adok anyunak h mennyire hüppögtél utánuk :-) ami amúgy tutira így is lesz. Sok most a teher az álmatlan éjszaka, de éld meg az örömét: h fiút nemzettem erre a földre, h itt 1 ártatlan illatos jószág a kezeim között aki csak tőlem függ… és felnő és barátom, társam, a támaszom lesz mindig – a Fiam. És soha el ne hagyd.

Re: nincs cím

#749205 phiona Előzmény: #749192

Attól tartok h már a felvetés is befagyasztott… 1 nő, pláne lelkizős, odamondogatós :-) pedig tudok nagyon mulatni én is, arról nem szólva h a projektort is kiválóan kezelem :-) a grafikonjaimról nem is beszélve. Férfiak közt nőttem fel, rég fiúsítva lettem, nem gond nekem 1 nőként sem ellenni köztetek tesóként.

Nos fiúk? :-)

Re: nincs cím

#749204 phiona Előzmény: #749199

Sztem meg az a gyászos amit te összehordtál a születés kapcsán, olvasd vissza, a reakciókat is, de mind1 :-) Kedvellek és sokfélék vagyunk. A 2 fiadnak biztos jó anyja voltál és vagy – vagy mégsem? felmérted ezt egyáltalán? Nézd ha írok keményen írok, lacafacának nincs értelme. Bazsy értetette és nem neked szólt. Azt megszoktam h az első a rúgás – ha a második az elgondolkodás (belül, nem tartozik rám) az már jó…

Re: nincs cím

#749202 KawaBazsy Előzmény: #749190

Gyere, ha ráérsz, minden évben megismerünk 1-2 új embert a nicknév mögött. Ez a lényeg igazából, meg h jól érezzük magunkat.

Arra külön ügyelek, h anyunak semmi plusz teher ne legyen a vállán, mert nem szeretném, ha kialakulna nála az ilyenkor szokásos depi. Ki se nagyon mozdulok egyelőre (bár mostmár kell), minden házimunkát megcsinálok, s - ahogy írtam - anyós meg főz ránk. Fürdetés, pelenkázások csak együtt történnek, ha itthon vagyok.. Amúgy bnőn nem látszik, h bármi problem volna, sőt, mosolyog, mint mindig, ő is rég akart már gyereket. :-)

Re: nincs cím

#749199 Margaretta Előzmény: #749174

Hihetetlen, miket hordasz itt össze!

Ilyeneket még akkor sem ír le az ember, ha tökéletesen ismeri a másikat és tényleg ilyen!:)

Az lenne a legnagyobb hülyeség a barátnő részéről, ha a gyerekre hivatkozva odakötözné Bazsit a széklábhoz. Miért is ne mehetne akkor és oda, amikor akar?

Egyébként is tökmindegy, hogyan hívjuk egymást.

Meg minden tökmindegy, amit írtál:)

Re: nincs cím

#749192 rbbj11 Előzmény: #749190

szerintem gyere, és ha nem lenne hely, az a legkevesebb, mert akkor én nem ülök be herceghez, hanem mégis megyek saját autóval tovább, szal az autó kapacitás bövítés a legkisebb akadály.

De a vendéglátó házigazda is nyilatkozzon