Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#749257 tozsdenyul Előzmény: #749254

az előző hozzászólásodra már elkezdtem írni, hogy nahát, személyeskedés és hülyézés nélkül is tudsz írni, de nem sokáig jutottam, mire jött az újabb, senki nem ért hozzá, csak én hozzászólásod.

hát, akkor vitázz magadban, akkor biztos hozzáértővel vitázol, és biztos te leszel az okosabb.

csak ahhoz minek a fórum?

#749254 Spade Előzmény: #749252

és most mit várnál, h bekopizzam ide ??? inkább leszállok a falóról (a veled való értelmetlen vitáról mert nem értesz hozzá) és csinálok inkább valami mást függetlenül attól h mekkora f@sz van a gatyámban

#749253 Spade Előzmény: #749250

nem okos dolog, ezt senki nem mondta, de ha decentralizálod akkor mindent decentralizálni kellene a betápoktól, viz villany stb ami már szinte megoldhatatlan főleg a viz 4 különböző független kéne szinte lehetetlen. Tehát a költség-haszon/kockázat a probléma h mire is kellene ez hát arra amit a német nő mondott biztos nem mert az máshogy kell és lehet kezelni. Lehet az egekbe emelni a költségeket de minek ? h azt mondhassák nem versenyképes ? A villamos autok a vw csalás után sokkal gyorsabban fognak terjedni mint eddig várható volt. Plusz a globális felmelegedés (egyre több klima) ami szerinted nincs, össze fogja roppantani az Eu jelenlegi villamos hálózatát és akkor majd lehet fejet vakargatni h mi legyen atomerőmű vagy atomerőmű esetleg fúziós de az addig biztos nem lesz

#749252 tozsdenyul Előzmény: #749251

Aha, tehát rátértél a szakdolgozat témádra, aminek semmi köze semmihez, amivel kapcsolatban nem is mondasz semmit, és ezzel lezártad, és te nyertél. Xd

Ettöl nem lett nagyobb a p.cs a gatyádban, csak szólok :)

#749251 Spade Előzmény: #749246

na és ha szakdolgozat lenne ? az is sokkal több mint amit te tudsz a témában:) belekerülne 5 év tanulásodba a megfelelő principiumokban mire egyáltalán megértenéd h miről szól , ha egyáltalán..

Ezzel zártam a szájkaratét részemről

#749250 tozsdenyul Előzmény: #749245

Ja, meguntam az óvodát, esetleg egy kérdés, 50 hsz-el ezelöttröl, úgymint ami a téma:

Az miért is okos dolog, hogy centralizáljuk a biztonsági elemeket a decentralizáció helyett?

#749249 tozsdenyul Előzmény: #749245

Ha van megosztani való gondolatod megosztod, ha nem, nem. Felesleges a játszmázás, meg vajon kimondja -e valaki a radar szót.

Tényleg, mint az oviban, okosabb vagyok, mint a másik, bibibí.

Értelmes vitáról lassan teljesen lemondok.

#749246 tozsdenyul Előzmény: #749245

Nem bonyolult ez, hidd el, miután néhány témában beégtél, nem marad más, mint a szakdolgozat témádhoz nyúlni, ha okosnak akarsz látszani :)

#749245 Spade Előzmény: #749228

úgy jön ide h mire használják? Látom nyuszi már bedobta a lapjait nem volt az még pár se nem hogy poker :)

#749242 Ibiza Előzmény: #749238

de..mondtam fenekemen pattanás.. kellemetlen de nem nagy gond..

ha okosat irsz vagy olyat ami pozitiv vagy előre visz..esetleg megalapozott saját vélemény..ilyet soha nem támadtam..

#749240 tozsdenyul Előzmény: #749228

Én sem értem, hogy jön ide, de mi egyszerü halandók nem érthetjük a mester logikáját. Majd ha ö úgy látja jónak megosztja velünk mire gondolt, vagy egyszerüen csak lehülyéz, ahogy eddig :)

Se így, se úgy nem kapsz majd érdemi hozzászólást a témához, tehát igazából mindegy.

#749238 rbbj11 Előzmény: #749236

Akkor megint ugyanoda jutottunk, mint mindig: engem nem érdekel a te ítéleted rólam, téged nem érdekellek úgy egyáltalán.

Az az érdekes, h. ezek ellenére mindig kialakul szóváltás, ezek szerint mindkettőnket irritálja a másik, különben ha egyikünknek sem számít semmit a másik, mire fel lenne ennyi írás?

#749236 Ibiza Előzmény: #749226

1. minősitetted a hozzászólásom

2. egy ilyen igy vagy úgy társadalmat épitő épitsen neked hazát...

3. sokmindent nem tudsz..de nem is rólad van szó..hanem a Nemzeti Szinház igazgatójáról..mellesleg kapott figyelmeztetést előtte..ráadásul egy ilyen igazgatónak van titkára..aki mindent tud..

4. nincs egyenlőség de ha azért kapsz valamit mert nem vagy hetero..nem vagy ez meg az akkor az egyenlőtlenség..kirekesztés és hátrányos megkülönböztetés a normálisakkal szemben.

5. frusztráltságodat ne vetitsd ki.. látom olvastál egy új szót.. most ezen pörögsz.. de voltál már vallásos (már tudom honnan jött.. a nagy szellemek találkozásából tán,) .. meg hagymahéjas kompromisszumkész.. kialakulatlan a személyiséged...

:) ne legyél már ennyire beképzelt..te mint ibiza elérhetetlen célpontja..:D..lehet szomorú leszel..de nem vagy tétel..most komolyan..egy pötty vagy a palettán..de van nálad 20 jobb ez nem savazás vagy ilyesmi ez tény.. lehet 4D-ben más vagy..esetleg nehezen fejezed ki magad... nálam egy problémás gyógyegér vagy..aki más szeretne lenni..befeszül és néha lázad. Vannak emberek akik változnak.. itt a fórumon..most ez van.

#749230 rbbj11 Előzmény: #749223

nem is értem meg, ha egy honfitársad távozását ünnepelni valónak tartod...meg kéne?

#749228 rbbj11 Előzmény: #749189

és ez hogy a fenébe jön ide?

A gyors Fourier-transzformáció (FFT = Fast Fourier Transform) a diszkrét Fourier-transzformált kiszámítására szolgál. Ehhez N = 2 ^n \, egyenközű mintavétel szükséges, ahol n \geq 6. Műveletigénye N \log N \,. A mintavételezés frekvenciáját úgy kell választani, hogy legalább kétszer akkora legyen, mint a maximális feldolgozandó frekvencia, különben torz kép jön létre. Több perióduson át kell mintavételezni úgy, hogy a mintavételezés máshova essen az egyes periódusokban. Például, ha a jel frekvenciája 1 kHz, akkor jobb 2100 Hz-cel mintavételezni, mint 2000-rel, és még jobb mondjuk 4100 Hz-cel, vagy még ennél is nagyobb frekvenciával.

#749226 rbbj11 Előzmény: #749163

1. igen, ki vitatta?

2. Is-is, a lényegen elvileg nem változtat, a társadalmat így vagy úyg építö embereket cél lenne itthon tartani, egy ibiza hazafinak pláne

3. Nem, nincs meg, azt sem tudom, mikor van Erdély megszállásának évfordulója? Gondolom, akkor máris rossz magyar vagyok, kb. 9,5 millió másikkal, aki tuti nem tudja

4. Sosincs egyenlöség, ilyen alapon ne hasonlíts senkit senkivel, söt, ilyen alapon nem létezik sikeres ember sem?

5. Persze pont nélkül néhány ocsmány beszólást nem bírtál ki, csak úgy a mindennapi provokációdként...De ha szeretsz összeférhetetlen lenni, tedd. Próbálkozol állandóan a karaktergyilkossággal, de nem vetted még észre, h. ezen a fórumon semmire nem mész vele a karakteremmel szemben? Nem kéne elgondolkoznod, mi lehet az oka?

#749223 Ibiza Előzmény: #749213

nem fogja érteni.. ott van kulka.. szintén zenész..de nem nyomul vele.. mondjuk ő is belefutott a politikába..de még értelmesen kihátrált.

az egy gond amikor a művészet vagy a kultúra játszótere lesz a politikának..pl a Katonában a zorbánnak jól odamondogatós darabot rendeznek..várva majd benyújthassák a számlájukat.ha eljön az ő idejük..."emléxel..mi már akkor is.."

#749221 Spade Előzmény: #749195

rendben

akkor mondd mi a hátránya és miért és ez mit jelent a témában