2015.10.22 11:14 Lenthor idézet: még lehetne 5641
Nem is olyan rossz előrejelzés 11 óra 14-kor. 5648 lett. Csak hinni kell a vonalakban és az indikben.
2015.10.22 11:14 Lenthor idézet: még lehetne 5641
Nem is olyan rossz előrejelzés 11 óra 14-kor. 5648 lett. Csak hinni kell a vonalakban és az indikben.
egyébként 1adag shortom maradt,arra számitva 5500körül,hogy megyünk még esetleg 5300alá még abban a körben.
azt sem tudom miért tartottam meg ezt az 1et,mikor látszott már hogy fordul.
longom rahedli,jo helyről,vastagon certi a buli,igy ezek nem is izgatnak különösebben.
5900ig elmehetnénk mostmár,számomra ez volna legkifizetődőbb:)
aztán szakadjon a hur akár 5200alá is.
miért?:)
ahogyan nézem pl. usa nem szakad.
ja.... majd behozza hétfőn,szakadni nehezebben képzelem el.
Szerintem egy izgalmas téma ez a Bét fejlesztés amit pedzegetnek.
Lassan már tényleg az van, hogy a fórum elmozdítana egy bluet ha mindenki egy irányba kereskedne. :)
Mnyp-k vennék a papírokat csinálnának egy kis alap likviditást, de azt szétcseszték.
Konkrétan fed emelés , ecb lazítás a pénz amcsi állampapírba. Lehet egy ilyen hatása is.
Majd Mo bevonzza, vagy Otp. :) Cukiság vonal .
Kénytelenek lesznek a tengeren túlról a befektetésre váró tőkét Európába hozni.
Az lenne a nagy buli ha snp-t holnap áthúznák a 200 naposon fél %-ra van tőle kb. Hétfőn jó kis ugrás lehetne otp-ben.
De ez lehet a jövő heti meccs lesz . Draghi belebegtette a további lazítást, fednél lebeg a szigorítás. Ezek ilyen közgáz tankönyvi témák lesznek, ilyen még mióta ECB létezik nem volt szembe megy a feddel.
Draghi papa megtette amit kértem úgy nézem. :) Meglátjuk mennyire lesz tartós az örömködés, dax nagyon megindult.
Grat.
5648. Irány 5900 fölé egy kicsivel. Ha a történelem ismétli önmagát, akkor 4-5 kereskedési nap és fent leszünk.
5635-ön eladva. (5530 beker) Kis adag ugyan, de mégis hosszú hétvége jön, inkább ez legyen meg biztosan.
Amíg ki nem heveri ezt a gyertyát, addig csak óvatos long nyitás.
Ha nem esik vissza, akkor kiheverte.
Az előző órás gyertya, majdhogynem "hullócsillagra" sikeredett.
11:55-kor írtam: Most jót tenne egy 5543-as vissza teszt.
Most már elég lenne 5550 is.
Írtam, hogy az 5602-es ellenállás 12 óra után folyamatosan emelkedik. Nos most már 5655 és még most is emelkedni fog.
Kezd oda érni dax ami érdekes lehet. Lassan lassan lopakodik a 200 napos felé. Snp az már múlt héten 1% -ra kb megközelítette 200 naposát. De innen lesz a nehéz tovább tud e menni. Jó lehetőség vsz ha snp átugorná a 200 naposát dax azért 700 pont környékére van tőle az szép mozgás lehetne benne. Csak át tudnak e menni rajta. Mindenképp kellene az év végi bulihoz.
Otp majd lereagálja eseményeket a maga utóbbi időkben megszokott módján. Mint aki nincs magánál kómában van.
Nagyon kellenének azok a tőzsdeélénkítő tervek amiket Matoék terveznek. Ha már sokat dolgoztak az ellenkezőjén.
Most pedig mindjárt Draghi beszél majd talán megmozgatja, élénkítésről mondhatna újabb terveket. Hátha lelkesítőleg hatna.
Nagyobb vonalakban idei éve otp-nek egy nagy ugrás erre a gonosz bankos műsor the end feliratra.
Azóta konszolidálódik külföld is, otp is sávozgat . Ennyi az idei éve otp-nek. Az év végi zárás a kérdés.
Nekem csak annyi az elképzelésem 6 k felett tudjunk zárni ahhoz kelleni egy 1000 pontos emelkedés innen daxban vsz. Meglehet , és nagyon vszínű is lenne ha decemberben nem röffene össze a fed egy kis kamattémára.