Írtam, hogy az 5602-es ellenállás 12 óra után folyamatosan emelkedik. Nos most már 5655 és még most is emelkedni fog.
Írtam, hogy az 5602-es ellenállás 12 óra után folyamatosan emelkedik. Nos most már 5655 és még most is emelkedni fog.
Kezd oda érni dax ami érdekes lehet. Lassan lassan lopakodik a 200 napos felé. Snp az már múlt héten 1% -ra kb megközelítette 200 naposát. De innen lesz a nehéz tovább tud e menni. Jó lehetőség vsz ha snp átugorná a 200 naposát dax azért 700 pont környékére van tőle az szép mozgás lehetne benne. Csak át tudnak e menni rajta. Mindenképp kellene az év végi bulihoz.
Otp majd lereagálja eseményeket a maga utóbbi időkben megszokott módján. Mint aki nincs magánál kómában van.
Nagyon kellenének azok a tőzsdeélénkítő tervek amiket Matoék terveznek. Ha már sokat dolgoztak az ellenkezőjén.
Most pedig mindjárt Draghi beszél majd talán megmozgatja, élénkítésről mondhatna újabb terveket. Hátha lelkesítőleg hatna.
Nagyobb vonalakban idei éve otp-nek egy nagy ugrás erre a gonosz bankos műsor the end feliratra.
Azóta konszolidálódik külföld is, otp is sávozgat . Ennyi az idei éve otp-nek. Az év végi zárás a kérdés.
Nekem csak annyi az elképzelésem 6 k felett tudjunk zárni ahhoz kelleni egy 1000 pontos emelkedés innen daxban vsz. Meglehet , és nagyon vszínű is lenne ha decemberben nem röffene össze a fed egy kis kamattémára.
3 verzió fut nálam OTP-ben, de elliottot nem lehet lekereskedni, önmagában erre alkalmatlan. Majd utólag meglátom melyik volt...
DAX-al nem kereskedem, csak azért figyelem, mert szerintem sokszor mennek együtt az OTP-vel. Sokak szerint nincs semmi közük egymáshoz, de én ettől függetlenül figyelem. Más honlapon már mondták is, hogy a DAX-al jobban járnék, ha azzal kereskednék, mert ott könnyebb a fő irányokat eltalálni.
Az OTP-ről: 5900-as szint nagyon erős ellenállás. Számítok egy fals felszúrásra 900 fölé, de utána szerintem megyünk le. A lefelé utat nem hiszem, hogy mikulásig megtennénk és ha így van, akkor nem lesz mikulás ajándék a longosoknak.
Daxxal is foglalkozol ? Dax topikban ha gondolod írhatnál .
Továbbra is azt mondom az a nagy kérdés snp 2060 környéke 200 napos, dax 11 k környéke 200 napos . Snp ha átmegy rajta dax minimum elugrik a 200 napos alá. Otp akkor legalább 6k.
Kérdés ez lesz e év végére a forgatókönyv. Azt mondom ha dax 200 nap fölé tud kerülni év végére otp 6k fölött lesz. Év vége miatt esélyes próbálnak felrángatni mindent, csak a decemberi fed mikulás és fed kamatemelés egyben az már tőzsde kibogozni.
Megvolt a nagy "A" hullám 6116-ról 5145-ig. Azóta a nagy B-t építjük a-b-c-d-e hullámokban. Most még csak a kis "c" hullámban tartunk felfelé.
Egyik változat.
Ez is bele illik a képbe, mint sok minden :)
Lehetséges hogy ez a long 4/C/2/C volt ma... de hát kit érdekel a számozás? Most őszintén? :))))
Majd utólag beszámozom helyesen.
Ha vicces akarok lenni, akkor a szokásoknak megfelelően megint kimaradunk egy nagy külföldi esésből az ünnepi zárva tartás miatt.
13:45 óra után nagyobb elmozdulás is lehetséges.
13:45 EUR Minimum Bid Rate 0.05% 0.05%
Ugyan mit tesz a papírral ez a 3 napos ünnep... a mai forgalom szánalmas.
Az előrejelzett 5602-es ellenállás megfogta, de 12 órától ennek az ellenállásnak az értéke folyamatosan emelkedik.
Most jót tenne egy 5543-as vissza teszt.
Ha nagyon logosokká válnánk, akkor az Ichimokuban 16 órakor még az 5696-ig adna lehetőséget. Na, nem mondom, hogy oda felmegy, de mint lehetőség meg van, mert ott van a legkisebb ellenállás.
Ne tekintsétek mára ezt komoly lehetőségnek, csak érdekes, hogy ott van út az emelkedéshez, mert az árfolyam is mindig a leggyengébb helyen szeret áttörni.