60 percesen még jó a longhoz
most látom
Jav: joban-jobban
elütéseim továbbra is megvannak a kapkodásban.. bocsi
többiek tudják
BUX mínuszban. Csodás
mol kezd váltani, otp ben rés , a bux longos jelzésen nálam, óráson nagyon pozitív
Semmi sem kizárt. Simán lehet igaza bárkinek, Mivel semmi kereslet nincs, engem nem érdekel BUX most eben a pillanatban. lehet délután megjön a kedvem, de hétvége, péntek 22K tetőzés.
ráér
gyűlik az erő ! alig van eladó oldalon valaki, ha a shortosok zárni akarnak bajban lennének.
Az Otp réssel nyitott és ez pozitív jel. majd meglátjuk betölti-e a napi rést
el is adtam 22Kn a tegnapi longokat.
Nincs erő.
nem jó ez a hati sajnos, hiába az óriási lehetőség benne.
Certi ugyanekkora kockázattal, sokkal likvidebb és nagyobbat mozog.
Mondjuk kell hozzá chartismeret erősen, és mentális felkészültség is
Ideje
Ha ilyen nagy nemzetközi örömben sem sikerül áttörni a 22e-t akkor mehetünk a lecsóba...
"Nevetséges h egy luzernek több kt je van a kezében mint a napi forgalom."
Kösz.. :)
Érdekes amit most ìrtatok
Ez a magyar tőzsde. Kevesen vagyunk. Nevetséges h egy luzernek több kt je van a kezében mint a napi forgalom. Ìgy nem lehet üzletelni. Tele vagyunk 1-2 kt kötésekkel minden nap. Ezen egy korsó sört lehet nyerni.
Persze, mivel semmi újat nem látok a piacon, vola korábbiakhoz képest nagy, nincsenek új ATH-k, söt, irtó messze vannak egy jelentös korrekció ellenére, vezetö rv-k alig emelkedtek vissza, köztük apple, a gyj-k elég rosszak és számos gazd-i adat és lejtöt jelez, tehät összeségében egy medve piac elején vagyunk továbbra is.
Az egyetlen okom a záráskor, ha túl gyorsan bövitem, mert akkor vissza kell majd vegyek. Egyelöre heti 2 kontit nyitottam, és aug. óta medvének látom a piacot.