Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1512

Re: ds

#748313 Hathor Előzmény: #748307

most látom

Jav: joban-jobban

elütéseim továbbra is megvannak a kapkodásban.. bocsi

többiek tudják

BUX mínuszban. Csodás

#748307 Hathor Előzmény: #748298

Semmi sem kizárt. Simán lehet igaza bárkinek, Mivel semmi kereslet nincs, engem nem érdekel BUX most eben a pillanatban. lehet délután megjön a kedvem, de hétvége, péntek 22K tetőzés.

ráér

#748298 Konvektor Előzmény: #748295

gyűlik az erő ! alig van eladó oldalon valaki, ha a shortosok zárni akarnak bajban lennének.

Az Otp réssel nyitott és ez pozitív jel. majd meglátjuk betölti-e a napi rést

#748295 Hathor Előzmény: #748292

el is adtam 22Kn a tegnapi longokat.

Nincs erő.

nem jó ez a hati sajnos, hiába az óriási lehetőség benne.

Certi ugyanekkora kockázattal, sokkal likvidebb és nagyobbat mozog.

Mondjuk kell hozzá chartismeret erősen, és mentális felkészültség is

ds

#748292 Waszeitung

Ha ilyen nagy nemzetközi örömben sem sikerül áttörni a 22e-t akkor mehetünk a lecsóba...

Re: nincs cím

#748287 Hathor Előzmény: #748285

"Nevetséges h egy luzernek több kt je van a kezében mint a napi forgalom."

Kösz.. :)

#748285 Racional Előzmény: #748238

Érdekes amit most ìrtatok

Ez a magyar tőzsde. Kevesen vagyunk. Nevetséges h egy luzernek több kt je van a kezében mint a napi forgalom. Ìgy nem lehet üzletelni. Tele vagyunk 1-2 kt kötésekkel minden nap. Ezen egy korsó sört lehet nyerni.

#748263 rbbj11 Előzmény: #748259

Persze, mivel semmi újat nem látok a piacon, vola korábbiakhoz képest nagy, nincsenek új ATH-k, söt, irtó messze vannak egy jelentös korrekció ellenére, vezetö rv-k alig emelkedtek vissza, köztük apple, a gyj-k elég rosszak és számos gazd-i adat és lejtöt jelez, tehät összeségében egy medve piac elején vagyunk továbbra is.

Az egyetlen okom a záráskor, ha túl gyorsan bövitem, mert akkor vissza kell majd vegyek. Egyelöre heti 2 kontit nyitottam, és aug. óta medvének látom a piacot.

#748254 rbbj11 Előzmény: #748217

ezt még sokszor fogod kérdezni? :) Short, már írtam sokszor. Nem lesz benne egy ideig változás :) De ha lesz, szólok