Gombfoci másokkal,egyedül volt olyan időszaka az életemnek,hogy napi 3-4 óra!Na azt a honvédot egy héten 5x verte nálam az ETO!!!:))
Gombfoci másokkal,egyedül volt olyan időszaka az életemnek,hogy napi 3-4 óra!Na azt a honvédot egy héten 5x verte nálam az ETO!!!:))
á értem már, miért vagy olyan amilyen, ha magaddal játszottál ennyit egykeként :P
Garaba, Nagy Antal, Andrusch, Gyimesi, Dajka, Bodonyi, Eszterházy, Varga.
A Honvéd nagy csapata, nekem is megvolt Gombfociban.
Sőt nekem több, mint 90 gombfoci csapatom volt és mivel egyke gyerek voltam, világbajnokságot rendeztem magammal, sorsolással, selejtezőkkel, csoportokkal...
15 perces meccsek hosszabbítás nélkül, nem fröccsöntött gagyi kapuk, hanem a faterom forrasztotta és rendes hálóval.
Reggel felkeltem 40 perccel korábban, akkor belefért 2 meccs reggel suli előtt.
Vittem is még a suliba is egy-két csapatot egészen addig, amíg a Videotonból el nem loptak 2 játékost (Csongrádit és Burcsát).
A világbajnok a Zalaegegerszeg csapata lett, Dánia ellen 1986-ban. Aztán még csináltam egy VB-t 1990-ben is, de azt azt hiszem már nem játszottam végig.
arra emlékszem apám mindig szidta a focinkat ő még látta eb, vb szerepléseket korábbról. Ilyen rosszak vagyunk olyan rosszak. Ez a vidi szereplés ez megmaradt, brazil verés bp-en, és a 86-os vb a szovjetek elleni meccs. Meg voltam győződve milyen jók vagyunk , nem tudtam az előzményeket.
Garaba az ha jól emlékszem Győr játékos volt, ETO is megvolt gombfociban. :) Válogatottban is belső védő volt talán, nem esküszöm meg rá.
Még lehetett szurkolni, most is lehet csak elég megalázó, vagy keserves sokszor.
Majdnem az összes akkori Vidi meccset láttam. Amikor elkezdődött a sorozat mindenki azt gondolta, hogy majd a következő meccsen esünk ki. Aztán a döntőig meneteltünk. A párizsi PSG elleni meccs nagyon ott volt.
Kardossal kapcsolatban: Garaba Imihez mérten volt "szar" hátvéd.
Még annyi emlékem van mindig szidtuk Kardost dózsa játékos volt és elég darabos mozgása volt , válogatottban is játszott . Kicsit lomha gyerek volt.
MOst ilyen védőnk lenne 2 kezünket összeraknánk kb. :) Akkoriban mit csinál Kardos már megint, nagyon értettünk a focihoz már akkor is így szóban. :)
Halvány emlékeim vannak erről az időszakról , akkoriban kezdtem focit nézni. De arra emlékszem nem úgy ültünk le a tv elé hű de kikapunk majd, jaj mi lesz . :) Hanem úgy verünk mindenkit akivel játszunk.
Nem azon kellett izgulni vajon tudnak e kettőt egymáshoz passzolni valami halász egylet ellen. :)
Gombfoci fradi újpest meccseket nyomattuk öcsémmel . Nem ez a meg se lehet nézni anélkül idegbaj utol ne érjen. Vagy angol bajnokit kell nézzek focit lássak.
Voltak nagy idők. Érdekes a játékosaink mozgása is hasonlít egy focistához, nem mint aki azt se tudja mit keres a pályán. Rálövi, kapura tör, cselez , tud passzolni.
Nézd meg a döntőben Real ellen . Kár, hogy az első meccset elrontották így már nagy tét nem volt visszavágón, akkor még a döntő 2 meccs volt .
kirázott a hideg....ez foci volt
méghogy most gyorsa játék??? Sokkal gyorsabban mozogtak, sokkal lendületesebb volt az egész és persze élvezhetöbb is, legtöbb vb meccs ma egy fos ehhez képest - legaläbbis nézöként
Novembertől Belgium vezeti majd a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáját, ezzel a rangsor 1993-as bevezetése óta a nyolcadik nemzet lesz, amely a rangsor élén áll - adta hírül az MTI.
A belga válogatott 2010 elején még majdnem a 70. helyen állt a világranglistán, azóta viszont óriási fejlődésen mentek át, a tavalyi világbajnokságon például a negyeddöntőig jutottak.
A FIFA-világranglistát korábban Brazília, Argentína, Spanyolország, Hollandia, Franciaország, Németország és Olaszország vezette.
A belgák 2006-ban 0-0-t játszottak a kazahokkal, de már előbb felismerték a bajokat, és a Double Pass útmutatásai alapján átszervezték az egész utánpótlás rendszerét.
Két éve már jók voltak a vb-n, a jövő évi Eb-n szinte biztosan az éremért csatáznak.
A DP két éve felmérte a magyar akadémiákat is, a tanácsaikat remélhetőleg megfogadják, mert a cég nemcsak a belga, hanem a német labdarúgást is auditálta.
Na! A második gólunk ezen a meccsen majdnem ilyen volt.
Na kérem, védelmünk már itt sem volt, de csapatunk még igen:
https://www.youtube.com/watch?v=mTzMjxPg4Xs
Ó, az az Egerszegi éra, akkor még tudtak a hollandok focizni!
youtube megnyit, keresőbe beír MagyaROCK, hangerő felcsavar, oszt hallgathatod
;-DDD
szerintem már most írjuk meg a potenciális ellenfeleknek a leveleket, hogy arra kérjük őket, hogy ne támadjanak és legalább 1 lövést engedjenek meg nekünk, hogy közelről rúghassuk a kapjukra, mert a spanyolok megkapták kérésünket, hogy verjék meg az ukránokat, de a lett és az izlandi levél elkésett és csak ma olvasták el...
Most kiáltsuk egyszerre itt a fórumon mind együtt:
Hajrá Magyarok!
Még egyszer!
Hajár Magyarok!
Lehet le kellene játszani ezeket a videókat ezeknek a gyógyegereknek mi is az labdarúgás, nem abból áll amerre állok rúgok bele a labdába ha az ellenfél letámad. Cselezni is lehet néha, vagy passzolni. Hátha valamire ráéreznének.
Akkoriban még az volt a csalódás Madridtól kikaptunk a döntőben. :) Most meg valami kutyaütő csapat is necces , hogy döntetlenre kihúzzuk e.
Ilyen játékot és eredményt várok a póton. Na jó majd egyszer, nem most.
vagy ilyet
Érdekes itt még tudtunk passzolni és háromszögelni az ellenfél térfelén is, szóval focizni.
Ezt a negatív kisugárzást! :-) A csapatnak most arra van szüksége, hogy melléjük álljunk és bízzunk bennük! Nem könnyű :-) Mellesleg tuti, hogy tegnap délután még teljesen biztosak voltak benne a játékosok, hogy összejön a legjobb harmadik hely és nem kell már játszaniuk. Nagyon nehéz lesz felállniuk a fotelből és "újra" összeszedni magukat. A Szlovénokat kapjuk szerintem, meg is nézem hol lehet erre fogadni :-)