Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#748035 Sumér harcos Előzmény: #748027

Kű Lajos vsz. egy igen tehetséges focista volt a 60as 70es években,a magyar focitörténelem része.

1977-ben diszidált.

"1978-ban Belgiumban tűnt fel újra, az FC Bruges csapatában. Ugyanebben az évben BEK-döntőt játszott, ahol kikaptak a Liverpooltól."-ennek a mecsnek az volt az apropoja,hogy a párt úgy engedte közvetiteni a mérkőzést,hogy játszó Kű Lajos nevét egyszer sem lehetett emliteni 90perc alatt,mintha ott sem lett volna,pedig Bek döntőt játszott.

jelenleg:1984-től újra Belgiumban él és állampolgárságot kapott. Egy export-import céget vezet, vállalkozó, a mai napig ezzel foglalkozik.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Kű_Lajos

Storck-tól talán jobb lenne.

Mondjuk én legjobban az elmult 26évben Varga Zolit teljes teljes hatalommal szerettem volna Szöv.kapitánynak,miután hazajött 1990-ben,de a **** mlsz nem engedte.

Re: Grundot akarok

#748033 Turkoglu Előzmény: #748030

Teljesen megérdemelten jutottak ki a törökök... Néztem az Izland - Törökország meccset és meg kell mondjam igazságtalannak éreztem volna ha a mi játékunkkal simán kijutottunk volna az EB-re...

De szerencsére ezt odafenn az istenek is így gondolták, dolgozzanak meg ezek az aranylábú fiúk az EB részvételért...

Az elmúlt 3 meccsen mutatott játék alapján még azt sem mondanám ,hogy szervezettek vagyunk de ebben persze tudunk javulni, viszont kondíció és sebesség terén nem hiszem, hogy sokat fogunk tudni fejlődni a selejtezőkig, márpedig ami jelenleg van a fiúknak az az országhatáron kívül nem sokra elég...

Az mindenesetre sokadszor tapasztalom, hogy szerencséje annak van aki megdolgozik érte...

#748032 picirigo Előzmény: #748024

Az a Juhász értetlenkedik, akit a pék fűzött be??? :D:D Azóta is rajta röhög fél Európa!

#748027 TrendMan Előzmény: #748024

Igen, inkább mindenki hallgatna és átérezni a pillanat jelentőségét.

Kü Lajos azt mondja sok tehetséges játékosunk van.

Kü Lajos-t for President!!!

Ki ez a Kü Lajos és hol vannak ezek a játékosok!

#748025 Kissherceg Előzmény: #748024

bazzeg, ehhez is pofa kell. Ezek a kretének jobban felkúrnak, mint egy tőzsdei bukó :)

"az elmúlt évek legnagyobb sikerét értük el azzal, hogy végül megszereztük a pótselejtezős helyet. Nem szabad csüggednünk, mert két találkozót még játszanunk kell álmaink eléréséhez."

#748023 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #748010

Egervári alatt nem egyszerűen csak egy "csapatunk" volt! Szerethető csapatnak hívták azt akkoriban! Ezt nem árt tisztázni :-) Azóta is menthetetlenül szerelmetes vagyok a "csapatba":-)

#748021 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #748005

Csank Jani pótselejtezős meccsei felejthetetlenek! Azóta is lever a víz ha rágondolok(ami minden alkalommal meg is történik ahogy a fíjjjúk pályára lépnek). Amennyiben jól emlékszem az a Bánfi nevezetű zseni is remekül teljesített azokon a meccseken...mostanában nagyon ért a focihoz a stúdióból! Szerintem legyen ismét fa@rajzólós Sanyibá a kapitány! :-)

#748012 banyaiz Előzmény: #748010

Kicsit gyanús nekem ez a törökök számára ilyen jól alakult utolsó forduló. 2 meccs is jól kellett alakuljon ez mintha már több mint véletlen lenne.

De saját kezünkben volt a sorsunk , a románok elleni itthoni meccsig.

#748011 banyaiz Előzmény: #748010

Lefelé már csak az amatőr sport van innen.

Izlandi csapatnak a játékát ami nekem ismét nagyon tetszett megnézed , szervezett , gyors játék, törökök nem is mertek nekik esni. Nagyon jó fizikai adottságú játékosok még ez mellett. teljesen rendben lenne egy ilyen szintű focit be tudnánk mutatni.

Ezt Izlandon megcsinálják, mi nem tudjuk 30 éve, ez megmagyarázhatatlan.

#748010 TrendMan Előzmény: #748009

Ez nem olyan, mint a tőzsde, hogy most dupla aljat csinált és elindul felfelé.

Én már a nyolcvanas évek óta hallgatom ezt a dumát.

Aztán Egervári alatt megint meghallgattam, hogy már van egy csapatunk.

És most majd beépitjük az egyiptomi U21 Vb harmadik helyezett fiataljait Németh-et, Komant, Szalait és akkor ihajj lesz!

És ott van a kis Kovács a Vidiben, az milyen tehetséges!

Ezt hallgattuk 2009-2011 között.

#748009 banyaiz Előzmény: #748007

Egyelőre sok jele nem látszik elindultunk felfelé. Pedig lefelé már sok hely nincs. Halászok is már jobbról előznek.

Láttad ma Izlandot akkor nagyon nincs miről beszélni.

Grundot akarok

#748007 TrendMan

Ide vezet a verseny teljes hiánya és az uram-bátyám focivilág, meg a gátlástalanul osztogatott pénzek.

Nem azok vesznek részt a foci életben, akik szivesen csinálják, hanem akik a pénzre mennek és ki tudnak golyózni másokat.

#748005 banyaiz Előzmény: #748003

Doll. Legyen egyszerre fradi és válogatott edző. Bajnokság úgy is egy vicc nagyon nem terheli le.

Vagy Csank ő már bizonyított pótselejtezőn. :) Emlékszel? Bárcsak tudnám felejteni a jugók elleni szégyen gyalázatot.

#748004 TrendMan Előzmény: #748003

Haza mezőnyben nincsenek bizonyitott szakemberek.

És ez a névsor mind stabil csapat.

A mienk meg nem.

#748003 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #747994

No sebaj! Pótselejtezünk, oszt jöhet megint egy új szövetségi kapitány! (esetleg egy már "bizonyított" régi szakember:-) Tipped? A hazai mezőnyből válogass!