Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#748070 prospero Előzmény: #748062

Hát tényleg szórja. Olyan intézmények és feladatok kaptak belőle mint eü, oktatás vagy a migránshelyzet kezelése...

azt se tudom, mi az az o…

#747922 Koffein

azt se tudom, mi az az oliharga?! ...

nem vagyok oligarcha, egyszerű paraszt ember vagyok... wááá mekkora szöveg :D

az utolsó mp-ekben, nem fordul meg és nem mondja el azt a monológot, akkor talán, talán, nagy keggyel, talán hinnék is döbröginek... :)

http://index.hu/video/2015/10/13/oligarcha/

#747913 banyaiz Előzmény: #747893

Szóval esti mesében k. jó a fiú de az a nagy gond, hogy a számok tények stb magukért beszélnek.

Amikor megszűnnek az EU-s pénzek és ott állunk pucér seggel akkor igen karcsú lesz ez a szöveg, hogy a megvédtük a nem tudom kit a nem tudom kitől. :)

Nem vitatom én azt, hogy sok területnek a szabályozása problémás ahol van feladatuk. De ez nem ad választ az ország nagy problémáira. Ebből nem következik a fellendülés, egy részfeladat csekély jelentőséggel. Reklám célra jó tömegfogyasztásra.

Lakógyűlésre jó téma, hogy példádnál maradjak. :)

#747908 banyaiz Előzmény: #747893

Azért esti mese nekem mert nem a valóságról beszél. :) Ok okozati összefüggések eltorzítása. Szokásos. Jól hangzik csak fele se igaz.

Egy valami biztos szerintem, minél inkább érvényesül a verseny egy ország gazdaságában annál masszívabb lesz idővel. Minél nagyobb az állami újraelosztás (ami nekünk régi nagy problémánk) és minél jobban belenyúl az állam a maga módján piaci folyamatokba annál nagyobb a versenyhátrány.

Ez az Orbán féle móriczi Rokonok világ, ez kitermeli azokat a cégeket, szakembereket akik felveszik majd a versenyt az Applével és a nem tudom kivel? Ehhez karcsú az, hogy a vő cége nagyon jó a közvilágítási pályázatokon.

Kisarkított példa, de a kereteknek a meghatározása ami minél nagyobb versenyt biztosít lehető legtöbb téren, ez lenne a feladat.

Kíváncsi vagyok az MKB-val mit fognak csinálni.

#747900 Ibiza Előzmény: #747893

Mostanában voltam lakógyűléseken..iszonyat az emberek egy része hogy közelít problémákhoz..mennyire befolyásolhatóak.. mennyire nem tudnak 2lépést előre gondolkodni.

#747884 banyaiz Előzmény: #747854

Új dolgokat nem igazán tudott mondani a számomra ezzel az esti meséjével.

Legnagyobb gondot én ott látom, hogy amit ő úgy mutat az ország érdeke nagyon vitatható, hogy valóban érdeke e. Hosszú távon pedig ez a fajta országvezetés több mint káros az ország és a gazdaság számára is. Nekem ez a véleményem. Egy versenyhátrány az ország számára ez a hozzáállás úgy összességében ami ebből kisül.

Gyurcsány nem hinném valaha odakerül nagyon leamortizálódott a neve.

Amit Viktor Jobbikról mond nagy önbizalommal , hogy nem kerülnek oda stb , ennél sokkal jobban parázik tőlük vsz. Annyi kell csak rossz időszak gazdaságilag és ezzel a jelenlegi erősorrenddel máris Jobbik nyerhet.

#747854 Ibiza Előzmény: #747851

pont a neked tücsök és bogár a lényeg.. dátumokat nem figyeled..csak nyomod.. de sok jelentősége nincs.. várod a gyurcsányodat.. hát várd... nem fog menni az illiberális sem mint ahogy nem ment a manyup sem..

#747853 banyaiz Előzmény: #747839

Lázár indoklása helyes. Csak akkor megkérdezném , hogy pl az állami bankok kapcsán ez a probléma nem merül fel. Csak az erdőben? Az élet egy nagy erdő. :) De hát azért na.

Ezek a figurák, arcok mintha egy Hrabal regényből kerülnének elő. Sörgyári capriccio , vagy ha már magyar Egészséges erotika:) Végtelenül egyszerű szavak, és olyan dolgokról beszélnek ami alsó hangon 5-10 év börtönök . De mintha ez így rendjén volna, megvonják a vállukat, aztán ennyi.

#747852 banyaiz Előzmény: #747841

Nem ártana szusszannia egyet és úgy felülről messziről ránézni erre az építményre illiberális államra. Mielőtt még késő lesz.

#747851 banyaiz Előzmény: #747841

Nekem a lényeg amit leszűrtem , azon kívül tücsköt bogarat összehordott, éppen amire nagyon büszke az a legnagyobb baj.

Ez a kézivezérelt minden irányítani akarás. Ki lesz az utódja abba talán még a párt tagjainak is lesz beleszólása pl. Bár ez a legkevesebb az egészben. De a gazdaság szereplőitől kezdve mindent irányítani a központi agynak. Aztán rácsodálkozik majdnem csődbe mentünk, de ezt úgy adja elő mintha valami érdem lenne. :)

Abszolút gáz. Ez a modell a versenyképességet megöli. Nagyon egyszerű oknál fogva képzeld el cégednél nem a képességek rátermettség alapján válogatnál munkásokat hanem mennyire jó haverjaid, és a céged uralná az országot. Nagyon versenyképes lenne. :) Pont ezt csinálja és észre se mekkora gáz.

#747841 Ibiza Előzmény: #747837

a mentés az volt a hüjeség.. az adósságok forintositásának volt értelme..

túlbonyolitod..és a lényeg nekem egyáltalán nem ez volt..