Regisztráció Elfelejtett jelszó

Föld

Re: nincs cím

#747874 rbbj11 Előzmény: #747870

ez meg milyen hülyeség megint? Tehetetlensége van a dolgoknak, amely folyamatok el lettek indítva 50-100 éve, az igazi globális népességrobbanás és exponenciálisan felfutó ipar miatt, annak következményei még csak most indulnak be! De ezt laikusként is illik tudni...ha ma minden autó és ipari tevékenység megállna, akkor is évtizedekig romlana még a környezet állapota!

Másrészt hiába csökkented pl. autók kibocsátását 30%-kal, figyelsz oda a fogyasztásra, ha közben globálisan autók száma 4x-ére nö!

#747870 Varju Előzmény: #747846

A félelem a legjobb üzlet! Ahol sikerül elültetni a félelem magjait ott megnyílik a buxa:) Minél nagyobb a félelem érzet annál szélesebbre tárul a buxa! Ez működik jól a mindennapok marketingjében.

A fiataljainkban már elvan ültetve a baj van. Érdekes, pedig ma sokkal jobban odafigyelünk erre a kérdésre mint pár évtizede, tehát a helyzetnk jobbnak kellene lennie. És mégis minden fiatal azt gondolja ma minden rosszabb mint régen volt. Pedig nem! Kik a felelősek ezért a rossz érzések kiváltásáért?

#747847 Ibiza Előzmény: #747846

amit még a témához hozzátennék. Az ember egy faj a föld nevű bolygón..semmi több, egy a sok közül, jelenleg a csúcson van..dominál.. egy jól sikerült mutáció eredménye.. mennyi? 40-60 vagy csak 6millió éve?.eltérőek a vélemények..és hol lesz ugyanennyi év múlva..

magam is azt gondolom az…

#747846 Ibiza

magam is azt gondolom az ember egy kártékony lény..de túl van misztifikálva a hatása a természetre.. jelentősebb befolyásunk az utolsó 100-150 évben van..de elötte is voltak nagy mozgások kilengések.

Nyilván mint mindenre a természetvédelemre is rárepülnek a kufárok.. alapitványokba kunyizzák a lelkiismereti pénzeket amikből jól élnek..emikor elégerősek akkor már lobbizni is lehet..vagy zsarolásra is alkalmas.. konferenciákat lehet szervezni..

A természetnek van egy ciklikussága..

A természet képes megújulni megtisztulni..

A szemét és a mesterséges anyagok ami nekem nagyobb gondnak tűnik..azok az anyagok amik nem tudnak visszaépülni a természetbe...amiket elfogyasztanak az állatok vagy belegabalyodnak..

Erős és rugalmas a természet.. egy egy viharnál vagy természeticsapásnál látszik ez a megtisztuslás..ez a végtelen erő..

csak egy óvodás gondolha…

#747845 Ibiza

csak egy óvodás gondolhatja a föld mint svájci óra halad a nap körüli útján.. mindig azonos pályán..azonos sebességgel.. és nem veszi figyelembe a bolygók csillagok együttállásának gravitációs erőit..konstansnak gondolja csillagunk energiatermelését..nem látja a napkitörések és sugárzások hatását.. és a mákszemnyi emberi faj tevékenységét..a véletlenek összhatását.

Maga az élet egy mák.. mint a testünk működését..mind a bolygónk klímáját tekintve.. felismerhetünk tendenciákat.. de nagyon kis időtávot vizsgálhatunk..ami csak egy hibaértéken belül mozog a naprendszeren belül..és minimális érték a világmindenséghez mérve.

csináltam a földről egy …

#747843 Ibiza

csináltam a földről egy topikot, kerestem de nem találtam hasonlót. Környezet környezetvédelem a téma.