Nem néztem, de röviden olvastam.
Az egészben az a szép, hogy még magyar játékos sem tett ennyit azért, hogy kijussunk.
Nem néztem, de röviden olvastam.
Az egészben az a szép, hogy még magyar játékos sem tett ennyit azért, hogy kijussunk.
Gyakorlatilag De Gea egy meccsen többet tett a magyar válogatott kijutásáért, mint Király az egész sorozat alatt...
nézzétek meg ezt az összefoglalót!
Szerintetek ha Király Gabi állt volna a kapuban, akkor megúszták volna a spanyolok 7 kapott gól alatt a meccset??
Ennyit számít az, hogy kapus áll -e a kapuban, vagy egy kiöregedett csataló...
De Gea-val a kapuban a magyarok sem kaptak volna max 1 gólt a görögök ellen...
A játékunk sok örömre nem ad okot. De mégis kíváncsi vagyok magunkra egy EB-n. Hátha valamit megmozgat a fociban, meg hát 86 már rég volt. Jobb lenne ha erőből tudnánk kijutni, nem ez a szánalom de hát ez van.
Török Izland meccsre kíváncsi vagyok. Jónak ígérkezik alapjáraton is így kijutásunk múlhat rajta főleg. Kár, hogy Izlandnak már nincs tét.
Tegnap nézted hogy fociztak ukránok?
Pont úgy gondolkodsz erről a témáról, mint szeretett vezérünk:
" A Fidesz elnöke a focit a civilizációs teljesítmények közé sorolja. Szerinte nem lehet feladni azt a gondolkodást, hogy minden területen, ahol már voltunk a világ legjobbjai, vagy voltunk a világ legjobbjai között, oda vissza kell jutnunk. A labdarúgás is ilyen."
Ez kellemetlen. :)
Milyen véletlen egybeesések kellenek a kijutásunkhoz: felemelik a létszámot , bekerülünk a világ leggyengébb csoportjába, a görögök elfelejtenek focizni, Feröer megteszi azt a szívességet nem lesz utolsó, aztán még a legjobb 3. hely miatt szurkolhatunk ahol több meccsnek is jól kell alakulnia.
Ez már akkora malac, hogy most már meg kell legyen.
Én is izgulok!
Nincsen csapatunk és nincs edzönk.
Ebből kinézhet nekünk akár egy 12:1 is.
Hát kezdek izgulni,minthogy már itt is leírtam,anno még a 90-es évek végén tettem egy kijelentést,miszerint addig szeretnék élni,amíg ki nem jutunk egy EB-re vagy VB-re!Ezt azóta számtalan helyen megerősítettem,sokat nevetgélve azon,hogy halhatatlan leszek.De most gáz van,már feltehetem magamnak a Hamlet-i kérdést Lett-ni vagy nem Lett-ni?Lettország ellen kell az este szurkolnom!:(Na már most az,hogy az UEFA 24 csapatra emelte a létszámot,nem számít élet ellenes bűncselekménynek?:)
Jó kis meccs volt ez. Most már igen jó esélyünk van kijutni. 2 meccs kellene rosszul alakuljon.
Izland holnap megmutathatja ha már ennyit fényeztem őket itt. :)
:D
Lássuk meg a pozitívumokat is. Azért ez szép siker amit Németh elért. Még mindig milyen fiatal focista. Ebből a fociközegből indulva ez komoly eredmény.
De elég megnézni a mi csoportunkban a görögöket. Valami nem volt kerek nekik aztán le se szarták az egész selejtezőt. Közben elég jó csapatokban fociznak, biztos nem azért mert annyira bénák.
Vagy tipikusan ilyen pl az angol válogatott. Mindig azt látom rajtuk nagy tornákon, hogy nem törik össze magukat. Jó kiestünk nagy kaland , nem szakadnak meg. Így fociznának a PL-ben is lehet hamar befejeznék ott a munkásságukat.
Ha nálunk is ez lenne a helyzet akkor azt mondom könnyen lehet rajta javítani. Csak nálunk az a baj ennyit tudnak kb.
Szerintem az a baja Storcknak meglátta mit tudnak a játékosaink aztán rájött a szapora. :)
Eleve vsz olyan meccset van értelme teljesítmény szempontjából nézni ahol tét van, mindkét fél komolyan veszi.
Lassan már ezek a válogatott meccsek sok országban púp a játékosok hátán. Klubokban keresik a nagy lét, és akkor menjen el még egy eb selejtezőre. Sok meccsen lehet látni nem szakadnak meg. Nehogy megsérüljön mit érdekli a nem tudom ki elleni eb selejtező.
Nézd meg pl szerbeket levontak tőlük 6 pontot vagy mennyit mert balhéztak aztán szartak bele az egészbe. De állítom sok Eb résztvevőt megvernének ha komolyan vennék .
Valahol ott kezdődik egy válogatott teljesítmény a fiatal nevelések hol fociznak milyen csapatokban. Maradva szerbeknél bármelyik komoly bajnokságot megnézed nagy csapatokban Ivanovic, ilyen vic olyan vic. Ebből össze lehet rakni egy focicsapatot.
Abból , hogy a kergeti a labdát az nb1-be nehéz.
:-)
Ätlag meccseken Egervärit jelölném, olyan meccseken, amelyeken várható egy jó eredmény.
Mint pl. Észak-Ir.
Problémás meccseken Dárdai kezébe adnám a stafétát, mert ő szervezett játékot tud menedzselni.
Egy ilyen edzői tandemmel tudnánk kihozni a maximumot.
Annyi előnye van Storcknak Détárival vagy Véberrel szemben, hogy talán már leszokott a piáról.
ez a Storck meg kb. egy magyar NB2-be elmehetne, kb az a szint...
Dárdai és Egervári idején a kötelezőket legalább hoztuk. Ilyen észak írek elleni oda vissza pont vesztés velük nem fordult elő.
Egervári idején az nagyon csúnya volt, hogy a románok ellen totál besz@rva játszottunk és 3:0-lal elküldtek minket. Erre rá közvetlenül a 8-1 meg az, hogy a hollandok ellen nem talált egyáltalán semmilyen védekezi módszert, az durva volt. Viszont az 5-3 meccs, az mekkora volt... Ott is azon múlt, hogy a kapusunk borzalmasan védett, még az elvárhatót sem védte ki, bravúrvédésről nem is beszélve.