én se, de ezt mutatják a hullámok. :)
Grat te mocskos speki! :))
Hova a pötshömbe húzzák ezt???
azt sem tudom hétfőn mi lesz,nemhogy sok év múlva.:)
teljesen lehetséges ez is.
Szerintem a 2. hullámban. Az első amikor feljött 3,5-ről 6 k fölé valamivel. A 2. ez a kínlódás itt 5-6 k között a 3. felviszi majd 8 k környékére 4. kínlódás 7-8 k között 5. 10 k vagy ath környéke.
Ez egy sok éves hullám. :) Nem tudom Elliot mit szólna hozzá gondolom a fejét fogná.
huzzák csak fel oda
Még ez is lehetséges! Lehet, hogy megint előkerül, hogy a 4. hullámban vagyunk (nagyon régi kérdés. Hol elvetjük, hol elővesszük. Ami mellette van, hogy a 4. hullám gyakran hsz., ami ellene, hogy már túl hosszú ideje építjük.
Véleményetek?
DAX is segíti az emelkedést, mert ott minimum 10.250-ig fel kellene mennie.
Van egy olyan érzésem, hogy 5730 környékéről vissza esünk 5250-re az emelkedő hsz. aljára és ott dől el az irány. (lehet lefelé és felfelé is)
innen még 1000 pont meglesz lefele :)))))))))
nem gondoltam, hogy ide visszajövünk, ezért a 280on zártak dupláját visszanyitottam
5630 keményebb dió, de én amondó vagyok, hogy lehet, hogy ma még feltörjük. Nem is olyan elérhetetlen most már az a 5730 környéke.
Akkor lehetne vsz 6 k feletti évzárás ha daxot , snp -t visszahúznák a 200 naposok fölé év végére. Akkor egy 6k felettit megszavaznék. De hát mint írtam ennek most a normál esetnél nagyobb a bizonytalansága.
Amit még figyelnék az olajat 50 dollár környéke megállította párszor ha fölé ugrik komolyabban és fölötte marad akkor szerintem megmozgathatja felfelé piacokat.
Csak megint ez k . fed emelés elmaradás ugye mert akkor bejön képbe esetleg egy decemberi emelés , olajár infláció vonalon. :)
Kb ez a játék most ami zavarosabb a kelleténél sajnos.
Otp -nél vsz ezeken külföldi sztorikon kívül ami meghatározó lehet rövid távra mikor
jön a felminősítés az bármikor benne van dobhatna rajta egyet felfelé.