Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#749700 Kissherceg Előzmény: #749416

Elfogadta az Európai Parlament kedden azt a jogszabálycsomagot, amelynek értelmében kevesebb mint két év múlva megszűnnek a roamingdíjak az Európai Unióban, írja az MTI.

A roamingdíjak két fázisban tűnnek el.

2016. április 30-tól egy perc beszélgetés és egy megabyte adatforgalom után legfeljebb öt centet számolhatnak majd fel a szolgáltatók, SMS-enként pedig legfeljebb két cent lehet a roamingdíj.

Ezek a díjak pedig 2017. június 15-én végleg eltűnnek.

Az új szabályok annyi kibúvót adnak a szolgáltatóknak, hogy ha bizonyítani tudják, hogy a roamingdíjak megszűnésével kapcsolatos költségeket nem tudják fedezni, és emiatt kénytelenek lennének a belföldi tarifákat emelni, akkor a hírközlési hatóság a kivételes körülményekre tekintettel engedélyezhet minimális felárat a költségek fedezésére, de a hatóság ezt akár el is utasíthatja.

A jogszabály a visszaélések kiküszöbölésére is ad némi lehetőséget a szolgáltatóknak. Bizonyos esetekben, ha ilyet észlelnek, felszámíthatnak egy alacsony összegű barangolási díjat, de ez sem lehet magasabb a jelenlegi roamingdíjak maximumánál. A pontos részleteket a későbbiekben dolgozza majd ki az Európai Bizottság és a távközlési hatóságok.

#749416 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #748991

Már megint a negatív hullámok....az a legnagyobb probléma, hogy Te hitetlen vagy(no és még sokan mások is)! Csak annyit mondok, hogy fogsz Te(és a többiek is természetesen) még bosszankodni mikor papír nélkül nézed majd végig a kitörést! :-) Én szóltam :-)

#749413 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #749003

Nagyon megfogod még bánni, hogy kivágtad a gyémántot! :-) Ha már leülted ezt az 5,5 évet, akkor már igazán kibírhatnád a következő 20-at! Hát mi az!: Leülöd a vétén! :-) Mellesleg megjelentek az eladók, tehát emelkedni fogunk!

Én részemről meguntam, h…

#749003 KawaBazsy

Én részemről meguntam, h emelkedni nem tud 400 fölé, lefele viszont van erő, úgyhogy kivágtam.. Már csak az 1 db E-star van, amit brahiból vettem. :-)

#748991 Kissherceg Előzmény: #748909

Látom ük gyerek is anyázni fog hagyatékot, hogy mit kezdjen a valag telekommal ami 1000et ér :)))))

Akárki akármit is mond, …

#748914 Nyeretlen_Keteves

Akárki akármit is mond, én beálltam csipegetni. Mivel a Telkó arra megy amerre a könyv "nehéz" ezért biztosan lejön hozzám.... utána meg majd megy még a pincébe is :-)

#748909 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #748896

Pontosan ezért tettem hozzá, hogy: HA NEM MAGYARORSZÁGON LENNE! Érted? :-) Mellesleg semmi sem tart örökké, a távközlési adó sem... persze az lehetséges, hogy sokáig fog tartani, de örökké biztosan nem :-)

#748896 Ricsi Előzmény: #748877

Sehol nem találom a linket sem a holland sem a szlovák távközlési adóról. Segítenél megtalálni?

#748894 joepappa Előzmény: #748888

igen a földrajzi elhelyezkedés lényeges, mit korábban már kifejtettem az örömlányokkal kapcsolatban egy másik topikban. :)

#748888 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #748880

De azt is láttad, hogy kb mennyiért adja el? Illetve mennyibe került az egyébként jóval kisebb Szlovák telekom fele? Na ugye! :-) Nem akarom én felbeszélni az árfolyamot(khmmm :-) de ami tény az tény! A cég részvényenkénti értéke 1000 pénz(ha nem Magyarországon lenne ugye:-)

#748880 joepappa Előzmény: #748877

az én olvasatomba nem tejel a holland tehén eladja a gazda, az a csoda, hogy a magyar tehenét még nem dobta piacra, mert azért elapadt az a magenta tőgy már jó régen. :)

http://www.portfolio.hu…

#748877 Nyeretlen_Keteves

http://www.portfolio.hu/vallalatok/eladhatja_holland_leanyat_a_deutsche_telekom.5.221277.html

Ezt a linket nem azért tettem be mert bármilyen hatással is lenne a Mtelekom kivásárlására(amihez egyébként napról napra közelebb vagyunk természetesen:-) csak azért, hogy belőhető legyen a cég értéke. A Szlovák T felének megvásárlása és a fenti történet szerint is, részvényenként 900-1000 forint között van a cég reális értéke(minimum). Ettől persze továbbra is itt mozgunk 38x körül(vagy lejjebb), de azért na :-)

#747929 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #747325

Folyni, akarom mondani ömleni fog az a tej!! Csak nem a girhes macskába hanem a mi pénztárcánkba!

Vagy nem.... A lényeg a türelem! Türelemben meg nagyon erősek vagyunk! Ez kétségtelen :-)

#747246 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #747245

Akkor éppen ideje, hogy csak egy gazdája legyen a tehénkének! Utána fog aztán patakokban folyni a tejecske! Csak akkor már nem nekünk... de előtte jó lenne kapni valamit azért, mert lemondunk a tehénke ránk eső tulajdonrészéről! No mind1, a lényeg az, hogy fel kellene pezsdíteni ezt a kivásárlási történetet, mert mostanában valahogy nagyon leült! Nem ok nélkül :-)

#747245 joepappa Előzmény: #747243

lehet hogy duzzad, de a jó zsíros tejecske nem csöpög talán 16-os évre lesz 15csöpp, legalább is annyit ígért a tehénpásztor. :) közben a gazda meg levetette a pásztorral a réz kolomopt is szegény jószágról aztán meg ráaggatott valami repedt kis csengőt amit megvetett a pásztorral saját magától jó drágán csakhogy ne jusson a tehén hasznából a többi kisseb tulajnak mert a gazda nem egyedül van ám. van sok kis gazdája annak a tehénynek :)

#747243 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #747239

Ez nagy igazság! Viszont itt nagyon nem erről van szó! Úgy duzzad a Telkó tőgye, hogy lassan időd nem lesz alatta cserélni a vödröt! :-)