Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

http://24.hu/kozelet/20…

#747216 Ibiza

http://24.hu/kozelet/2015/10/06/orban-elveszi-a-kulugyet-szijjartotol-de-lesz-nagyobb-aldozat-is/

a mór megtette mehet.. jó volt a HVG valamelyik címlapján egy angry bird volt..szíjjártó hajjal..

Régen a diplomácia abból állt mondom is meg nem is.. mosolygok..képeken kezet rázok majd a háttérben fenyegetnek zsarolnak jegyzékeket cserélnek...

Változott a világ.. gyorsabb lett..direktebb.. ezt a diplomáciának is követni kell.

szíjjártó nem hüjegyerek.. láttam egy-két riportot vele amikor nem sajtótájékoztatón volt..éleseszű nagy látószögű ember...de ez pl orbánról és sok kormánytagról is elmondható...hogy a kommunikációjuk miért ilyen csapnivaló az rejtély..

http://www.owl.hu/owl/…

#747180 Ibiza

http://www.owl.hu/owl/3gallery/gownpic2008/2008_19_6q2.htm

AZ ARADI VÉRTANÚINK UTOLSÓ MONDATAI:

Aulich Lajos:

Szolgáltam, szolgáltam, mindig csak szolgáltam. És halálommal is szolgálni fogok. Forrón szeretett magyar népem és hazám, tudom, megértik ezt a szolgálatot.

Damjanich János:

Legyőztük a halált, mert bármikor készek voltunk elviselni azt.

Dessewffy Arisztid:

Tegnap hősök kellettek, ma mártírok... Így parancsolja ezt hazám szolgálata.

Kiss Ernő:

Istenem, az újkor ifjúsága egész ember lesz-e? Árpádok dicső szentjei, virrasszatok a magyar ifjúság felett, hogy Krisztusé legyen a szívük és a hazáé az életük.

Knézich Károly:

Milyen különös, hogy Haynau bíró is keresztény és én is az vagyok. Csak az ördög keverhette így össze a kártyákat.

Láhner György:

Krisztus keresztje és a bitófa oly rokon! És az isteni áldozat mellett oly törpe az én áldozatom!

Lázár Vilmos:

Ki tehet arról, hogy ilyen a magyar sorsa? Krisztus keresztje tövében érett apostollá az apostolok lelke, és bitófák tövében kell forradalmárrá érni a magyar lelkeknek.

Leiningen-Westerburg Károly:

A világ feleszmél majd, ha látja a hóhérok munkáját.

Nagysándor József:

De rettenetes volna most az elmúlásra gondolni, ha semmit sem tettem volna az életemben! Alázatosan borulok Istenem elé, hogy hőssé, igaz emberré, jó katonává tett.

Poeltenberg Ernő:

Minket az ellenség dühös bosszúja juttatott ide.

Schweidel József:

A mai világ a sátán világa, ahol a becsületért bitó, az árulásért hatalom jár. Csak egy igazi forradalom, a világ új forradalmi embersége söpörheti el ezt az átkozott, meghasonlott világot.

Török Ignác:

Nemsokára Isten legmagasabb ítélőszéke elé állok. Életem parányi súly csupán, de tudom, hogy mindig csak Őt szolgáltam.

Re: nincs cím

#747175 banyaiz Előzmény: #747116

Jó az is benne lehet elnökként a magasztosabb dolgokkal foglalkozik, nem a mindennapi sárdobálással. De nekem az maradt meg róla képviselt egy bizonyos nívó szintet. Ami hát vagy megvan egy politikusban oldaltól függetlenül vagy nincs. Ez már az emberi része a dolognak pártpolitikától függetlenül valaki vagy egy barom vagy nem.

Na ő rendben volt ebből a szempontból vsz. Ami elvileg alap lenne, de elnézve a dolgokat lassan mint nagy kuriózumot kell kiemelni.

#747169 banyaiz Előzmény: #747116

Sok sok Gönczhöz hasonló kaliberű ember kellene a Parlamentbe . Legalább ilyen értelmi színvonalon mozgó emberkék. Nem itt tartanánk.

Lassan már minden hulladékot összehord ott a szél.

Legyek ura fordításáért önmagában egy kitüntetést adományoztam volna neki.

Szerintem annak köszönhető ez a mindenki Árpi bácsija státusz felfelé lógott ki ebből a politikus tömegből még abban az időben is.

Most meg aztán tényleg valaki egyik nap előmászik a pöcegödörből aztán másnap képviseli a nem tudok kit vagy mit.

Körme alatt a piszok többet ért vsz mint ilyen Lézer Jankók , Rogán Tónik és hasonlók.

#747153 Ibiza Előzmény: #747116

-1....nekem nem volt..sunyi kis getva volt mindig is.

Kifütyülték..utána a bibsi média összevágott képeket..mintha szélsőjobbosok lettek volna..egyik képen esett az eső a következőn nem..majd megint.. vágatlan buster..sony kazetta.. tán bánónak hivták..(sonyboy)

#747116 matgab Előzmény: #747102

meghalt mindenki Göncz Árpi bácsija aki az akkori totálisan egyoldalú médiauralom miatt kapta meg ezt a szerethető jelzőt.

Halottakról jót vagy semmit. Hát akkor maradjunk inkább a semminél.

#746918 Spade Előzmény: #746835

A java 8 feltehető az xp-re tuti, valszeg a windows 2000-re is, de azt nem próbáltam. És az ANYK fut zokszó nélkül. Ki ne dobd a géped

Az is egy agyonhallgatot…

#746835 Margaretta

Az is egy agyonhallgatott téma, hogy a nav az általános nyomtatványkitöltő keretprogramja tegnaptól kizárólag a java 1.8-al fut, illetve csak az tud adóbevallást beküldeni az ügyfélkapun, akinek a gépére ezt fel lehet tenni.

" (Tekintettel arra, hogy a Windows 2000 operációs rendszer nem támogatja az új, 1.8-as

verziójú Java futtató környezetet, ezért az ÁNYK támogatási listájáról is kikerül ez a

rendszer, ami azt jelenti, hogy ezeken a gépeken 2015. október 1. után megjelenő ÁNYK

programok már nem futtathatóak.)" Áll zárójelben a nav július végén feltett tájékoztatásában. Sem a médiában, de még az adózással foglalkozó oldalakon sincs semmiféle hír erről.

Tehát akinek a gépe régi és nem tehető rá a windows 7 vagy 8, új gépet, szoftvert kell vennie.

Hétfőn voltam egy könyvelős továbbképzésen az AVF nagyelőadóban, a száz feletti résztvevő között jósokan voltak ilyenek.

(Az online pénztárgépek bevezetésekor sokkal nagyobb hírverés volt állami támogatással egybekötve. Pedig az olcsóbb volt.)

Az előadó is úgy tálalta a problémát, hogy hulljon a férgese, vagyis dögöljön meg, akinek nincs rá pénze.

" Nyomatékosan felhívják…

#746832 Margaretta

" Nyomatékosan felhívják rá a figyelmet, hogy a lakóépületek nagyjából egyharmadát fogyasztják el Magyarország teljes primer energiafelhasználásának (kb. 1000 petajoule). A közintézmények energiafogyasztása ennek mindössze töredéke amiatt, hogy a 2,7 millió lakóépülethez képest a középületek száma igen csekély, mindössze néhány ezer."

Írta az Energiaklub, miután az összes (lakossági, vállalkozások, középületek) energiahatékonyságra elkülönített pénzt kizárólag az állami intézményekre fordítják. A szakadatlan lenyúlás folytatódik.

http://www.portfolio.hu/unios_forrasok/gazdasagfejlesztes/felhaborodast_valtott_ki_lazar_bejelentese.220470.html

#746778 TrendMan Előzmény: #746727

Egyébként közben rájöttem.

A beteg egyénként való megjelölése ugyanaz a negativ kommunikáció, amit a kormány a bevándorlókkal szemben követ.

Csak ne küldjünk semmilyen pozitiv jelet, mert akkor idejönnek!

Na, a mi kormányunk ugyanezt tudja az egészségügyben is.

Azt nem tudom, hogy kerités lesz-e az orvosi rendelők előtt?

Walex. 0,3% a második ne…

#746767 prospero

Walex. 0,3% a második negyedéves ktgvetési hiány...:-)!