Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#747441 banyaiz Előzmény: #747439

2 meccsüket láttam ellenünk. Mindkét esetben azt szűrtem le mi jobbak vagyunk náluk. Nem sokkal, de valamivel még mi is jobbak vagyunk náluk. Bár nagyon szoros a verseny. :) Mindkét csapatnak a fő erőssége az volt, hogy egy nagyot bele tudtak rúgni a labdába amerre álltak éppen.

Ha ezek után ezek északírek az EB-n valamit mutatnak az meglepő lenne számomra.

#747440 banyaiz Előzmény: #747436

Legutóbb az északírek ellen le kellett öblítsem a dolgokat, de főleg román meccs után. most már ilyen rezignáltan figyeltem mit szerencsétlenkedünk.

Szar de ennyire? :) Legalább küzdettünk , nyertünk oké, de ez . Hát edzésen ezt látnám ennyi a tudomány , szinte nem is szabadna kiállni a meccsre. Feröer félamatőr csapat de voltak olyan labdatartásaik , labdakihozatalaik ami focinak tűnt. Főleg az első félidőben. Látszott rajtuk valami képzésben részesülnek ami labdarúgás felé mutat.

északirek kint vannak,na…

#747439 Sumér harcos

északirek kint vannak,nagyon kiváncsi leszek mit tudnak majd összehozni az EB-n.

szerintem igy volt jo,ah…

#747438 Sumér harcos

szerintem igy volt jo,ahogy.

nyertünk. ennyi.

a görögöket nem ártana megverni.

#747436 joepappa Előzmény: #747434

ne húzd fel magad:) a magyar foci szar. 25éve. igyál egy sört inkább. egy kockát nem láttam a mecsből és tök nyugodt vagyok.

#747434 banyaiz Előzmény: #747432

Az edzője lennék ennek a csapatnak nem is tudom hol kezdeném a mondandómat. De mondjuk valahol ott visszajátszani amikor Dzsudzsák elhúz a szélen tempóelőnye van és ahelyett húzna egy merészet 16-oson belülre, akkor vagy felrúgják, vagy egy jó lapos passz középre, vagy rálövi éles szögből hátha meglepi a kapust, de nem b+ Feröer ellen elhúz és beível 25x. Feröer ellen! Ez vajon micsoda? Miután kidühöngtem magam és lenyugodtam utána onnan kezdeném ez a labda ez a pálya. :)

Nem, nem, nem. Ez nem. :)

Még jó, hogy volt Böde végén kikaptunk volna. Az az ember is mindennek kinéz csak focistának nem inkább egy súlylökőnek vagy kalapácsvetőnek. De legalább amit tud azt megpróbálja egy cselt, néha valami focira hasonlító dolgot.

#747432 banyaiz Előzmény: #747107

Hű ezt a meccset , csak tudnám elfelejteni. :) Katasztröfális volt a produkciónk. Köszönjük meg a bírónak nem fújta be tizit, meg a feröerieknek, hogy munkából jöttek meccsre aztán elfáradtak.

Nehéz volt ezt idegekkel bírni. Dzsudzsák mikor 10. alkalommal beível ahelyett egyszer betörne szélről a 16-oson belülre pfff.

3. hely megvan, jó esélyünk van kijutni legjobb 3. helyen , de ez a játéksebesség, passzjáték, minden úgy együtt nagyon nagyon elkeserítő.

majd kibaxunk velük,tová…

#747091 Sumér harcos

majd kibaxunk velük,továbbjutunk legjobb 3.ként.:)

aztán zártkapuzhatnak:)

#747090 Kiss Zoltán Előzmény: #747089

Na és mi lenne ha egy zárt kapus meccsre a szurkolók mindenfajta engedély,jegy,regisztráció nélkül betódulnának?:))

#747089 matgab Előzmény: #747084

Igen, nekem is ez volt az első gondolatom. Ráadásul a románoknak sem lesz zárt kapus a meccsük a finnekl ellen, ami egy kicsit melegebb lett volna nézők nélkül.

Valamiért az UEFA már évek óta nem csipáz minket...

#747084 Kiss Zoltán Előzmény: #746927

Nem lesz zárt kapus a Feröer elleni mérkőzés,egyértelmű volt az UEFA megvárja a pótselejtezős meccsünket,majd akkor tiltja be a pályát!

#746854 TrendMan Előzmény: #746852

Tegnap sem sikerult neki a Napoli ellen.

ok, egy jó lovese volt és kb 35 percet kapott.

Kihirdette 23 fős, az és…

#746851 Sumér harcos

Kihirdette 23 fős, az északír és a magyar válogatott elleni, utolsó Eb-selejtezőkre készülő keretét Görögország szövetség kapitánya, Kostas Tsanas. Nagy meglepetés nincs a selejtezők során mélyen a várakozásokon alul szereplő és eddig nyeretlen gárda névsorában, egy újoncot avathat a görög kapitány, például a mieink elleni, október 11-i, pireuszi találkozón.

http://www.csakfoci.hu/valogatott/valogatott/node/200310